Profesörün Tecavüzü Olayı

Yav boyle bir sey nasil olabilir bu adam sucluysa nasil serbest kaliyor ya.Valla iftira atmaktan da korkarim.Rabbim en dogrusunu biliyor hakliyi haksizdan ayirip hakedene hakettigi ceza verilmeli.Ne sacma bir is ya. Kamera goruntusu ne bileyim hic mi delil yok.Yani madem suclu nasil aklanabiliyor? Neyse ben susayim en iyisi galeyana gelmek istemiyorum egerki bu kiza tum bunlar yapildi ve ustu ortuluyorsa Allah bildigi gibi yapsin.

Yorum ekşi sözlükten alıntıdır..!!

korku filmi gibi olay. insanlar nasıl bu kadar vahşi ve cahil olabiliyorlar anlamak mümkün değil. dışardan baktığında profesör, jinekolog ünvanlarına aldanıp insan zannedersin. umarım yardım edenler de dahil en yüksek cezayı alırlar.

edit : ankara üniversitesi veterinerlik fakültesinden çaylak @edepsizmars olayın çok daha büyük ve kötü olduğunu iddia ediyor :

ben veteriner fakültesinde okuyorum ve bizzat içerden gördüklerimi size anlatmak istiyorum. okulumuzda bu adamların ilk vukuatı bu değil maalesef yıllardır olan ve bilinen şeyler bunlar ama gel gör ki arkaları çok sağlam olduğu için (bkz: bülent arınç) bu hocaların başlarına hiç bir şey gelmiyor. bu hocaların sayısı sandığınızdan çok daha fazla. bir istatistiğe göre türkiye de en çok cinsel istismarın olduğu ikinci fakülte ankara üniversitesi veteriner fakültesiymiş. hocaların çoğu birbirini koruyup kolluyor bu yüzden olan öğrenciye oluyor. bundan üç yıl önce hasan bilgili yabancı bir yüksek lisans öğrencisine tacizde bulunuyor ve tahmin edin sonra ne oluyor kızın aleyhine şahitlik yapmazsanız sizin lisansınız yanar diye tehdit ediliyor diğer öğrenciler ve daha da kötüsü bu olaydan hemen sonra hasan bilgili terfi alıyor ve cerrahi anabilim dalı başkanı oluyor. yök bunu gördükten sonra dekanı bu nedenden dolayı işinden alıyor peki yerine geçen kim derseniz görevden alınan dekanın karısı. göstermelik cezalar verilip olayların üstü bir bir kapatılıyor. saçma sapan çözümler üretiliyor mesela bir tanesini anlatayım size. biz sınavların bazılarına hocalarla birebir giriyoruz sözlü sınav deniyor bir nevi mülakat gibi düşünün. okulun bulduğu çözüm zaten bilinen hocaları işten atmak yerine erkek hocalarla girilen sınavlarda yanında bir kadın hoca bulundurma zorunluluğu. daha oryantasyonda bize söylenen şey erkek hocalarınızın yanına tek başınıza gitmeyin bir arkadaşınızı alın oldu. şimdi gelelim başka bir olaya bu okulda biz öğrenciler olarak eylem gerçekleştirmeye çalıştık sonrası tam bir rezillikti. yapmaya çalıştığımız şeyi bozmak için eylemi planlayanlar arasına öğrenci temsilcisini soktular bu arkadaş tüm planı dekana uçurdu ve kontrollü bir eylem yapılmazsa eylemde slogan atılırsa hocalar suçlanırsa vb. yani kısaca eylem onların istediği seyirde gitmezse polis zoruyla bizi durduracaklarını söylediler. zaten eylem daha sonra siyasi kavgaya dönüştü insanlar bu okul ülkücülerindir/solcularındır vs kavgasına başladılar. sonuç olarak yönetimin istediği gibi ses getiren bir eylem olmadı. bu okulda yaşanan mobingi görseniz aklınız şaşar gerçekten öğrencileri bunca yıldır öyle sindirmişler ki zaten konuşmaya kalkan da önce tacize uğramış okuldan atılmış. bu eylem yapılmadan önce bir hoca bize dediki eğer eylem yapmazsanız size diğer hocaların isimlerini vericem isimlerini vereceği kişiler de tecavüzcü hocalar. yani demem o ki herkes kimin ne olduğunu biliyor ne ilk ne son bu olaylar. bütün hocalarda öğrencilerde tanıyor bunları ama onca şikayete davaya rağmen bunlar işin içinden sıyrılıp çıkabiliyor. okul yönetiminin günahı büyük. ben bir kadın öğrenci olarak okulda tedirgin oluyorum artık. bu düzen ne zaman son bulacak bilmiyorum. özellikle kadın seçilen asistanlar dersten geçmek için tehdide uğrayan kadınlar sözlü taciz desen zaten almış başını gitmiş. hocaların her ders bel altı esprileri. sürekli notla tehdit edilmek. bu okula gelmeden önce hayvansever iyi insanlarla dolu olacağını sanırdım ama görüyorum ki tepeden tırnağa çürümüş bir kurum artık burası. öğrenciler konuşmaktan korkuyor fişleniriz diye gerçekleri söyleyememek ağır geliyor artık bana.

Beynim uyuştu resmen ya.

Valla ilk mesajimda galeyana geldim saydim sovdum.Suan diyorum ya iftiraysa insan kabul etmek istemiyor bu kadar rezilligin olabilecegini.Saskinlik icerisindeyim.Allah a havale ediyorum.

Devlete adalete guvenemeyeceksek nasil yasariz? Bu kadar sapiklik bir arada olabilir mi?

Tek diyebilecegim butun tecavuzculer ilk mesajimdaki gibi perisan olsun.Iftira varsa Allah iftiracilari mahfetsin.Eger ki tecavuzculer aklaniyorsa aklayanlar da mahfolsun.Ne bileyim ne diyeyim.Gercekleri bir Allah biliyor iste.Hep diyorum kendime hemen galeyana gelme ama parliyorum en ufak bir seyde..Yoksa boyle bir sey ettigim beddualari geri aliyorum.Allah askina mumkun mu ya bu kadar kolay aklanabilmek? :(

Yorum ekşi sözlükten alıntıdır..!!

korku filmi gibi olay. insanlar nasıl bu kadar vahşi ve cahil olabiliyorlar anlamak mümkün değil. dışardan baktığında profesör, jinekolog ünvanlarına aldanıp insan zannedersin. umarım yardım edenler de dahil en yüksek cezayı alırlar.

edit : ankara üniversitesi veterinerlik fakültesinden çaylak @edepsizmars olayın çok daha büyük ve kötü olduğunu iddia ediyor :

ben veteriner fakültesinde okuyorum ve bizzat içerden gördüklerimi size anlatmak istiyorum. okulumuzda bu adamların ilk vukuatı bu değil maalesef yıllardır olan ve bilinen şeyler bunlar ama gel gör ki arkaları çok sağlam olduğu için (bkz: bülent arınç) bu hocaların başlarına hiç bir şey gelmiyor. bu hocaların sayısı sandığınızdan çok daha fazla. bir istatistiğe göre türkiye de en çok cinsel istismarın olduğu ikinci fakülte ankara üniversitesi veteriner fakültesiymiş. hocaların çoğu birbirini koruyup kolluyor bu yüzden olan öğrenciye oluyor. bundan üç yıl önce hasan bilgili yabancı bir yüksek lisans öğrencisine tacizde bulunuyor ve tahmin edin sonra ne oluyor kızın aleyhine şahitlik yapmazsanız sizin lisansınız yanar diye tehdit ediliyor diğer öğrenciler ve daha da kötüsü bu olaydan hemen sonra hasan bilgili terfi alıyor ve cerrahi anabilim dalı başkanı oluyor. yök bunu gördükten sonra dekanı bu nedenden dolayı işinden alıyor peki yerine geçen kim derseniz görevden alınan dekanın karısı. göstermelik cezalar verilip olayların üstü bir bir kapatılıyor. saçma sapan çözümler üretiliyor mesela bir tanesini anlatayım size. biz sınavların bazılarına hocalarla birebir giriyoruz sözlü sınav deniyor bir nevi mülakat gibi düşünün. okulun bulduğu çözüm zaten bilinen hocaları işten atmak yerine erkek hocalarla girilen sınavlarda yanında bir kadın hoca bulundurma zorunluluğu. daha oryantasyonda bize söylenen şey erkek hocalarınızın yanına tek başınıza gitmeyin bir arkadaşınızı alın oldu. şimdi gelelim başka bir olaya bu okulda biz öğrenciler olarak eylem gerçekleştirmeye çalıştık sonrası tam bir rezillikti. yapmaya çalıştığımız şeyi bozmak için eylemi planlayanlar arasına öğrenci temsilcisini soktular bu arkadaş tüm planı dekana uçurdu ve kontrollü bir eylem yapılmazsa eylemde slogan atılırsa hocalar suçlanırsa vb. yani kısaca eylem onların istediği seyirde gitmezse polis zoruyla bizi durduracaklarını söylediler. zaten eylem daha sonra siyasi kavgaya dönüştü insanlar bu okul ülkücülerindir/solcularındır vs kavgasına başladılar. sonuç olarak yönetimin istediği gibi ses getiren bir eylem olmadı. bu okulda yaşanan mobingi görseniz aklınız şaşar gerçekten öğrencileri bunca yıldır öyle sindirmişler ki zaten konuşmaya kalkan da önce tacize uğramış okuldan atılmış. bu eylem yapılmadan önce bir hoca bize dediki eğer eylem yapmazsanız size diğer hocaların isimlerini vericem isimlerini vereceği kişiler de tecavüzcü hocalar. yani demem o ki herkes kimin ne olduğunu biliyor ne ilk ne son bu olaylar. bütün hocalarda öğrencilerde tanıyor bunları ama onca şikayete davaya rağmen bunlar işin içinden sıyrılıp çıkabiliyor. okul yönetiminin günahı büyük. ben bir kadın öğrenci olarak okulda tedirgin oluyorum artık. bu düzen ne zaman son bulacak bilmiyorum. özellikle kadın seçilen asistanlar dersten geçmek için tehdide uğrayan kadınlar sözlü taciz desen zaten almış başını gitmiş. hocaların her ders bel altı esprileri. sürekli notla tehdit edilmek. bu okula gelmeden önce hayvansever iyi insanlarla dolu olacağını sanırdım ama görüyorum ki tepeden tırnağa çürümüş bir kurum artık burası. öğrenciler konuşmaktan korkuyor fişleniriz diye gerçekleri söyleyememek ağır geliyor artık bana.

Beynim uyuştu resmen ya.
Yok yok.
Kız çocuğu istemiyorum.
Tatlış bir kızım olsun istiyordum.
Vazgeçtim.
Kızım olmaz inşallah.
Başıma ağrı girdi.
Allah kızı olanlara yardım etsin.
Nasıl bir devire geldik biz.. :mad:

Sebebi neydi ki..:cry:

Yok yok.
Kız çocuğu istemiyorum.
Vazgeçtim.
Kızım olmaz inşallah.
Başıma ağrı girdi.

Sebebi neydi ki..

Benim de kizim olacak galiba gerci oglumda olsa ayni. Paranoyak oldum artik.Nasil onlem alip koruyacagim cocuklarimi diye kafayi yiyorum .

Valla ilk mesajimda galeyana geldim saydim sovdum.Suan diyorum ya iftiraysa insan kabul etmek istemiyor bu kadar rezilligin olabilecegini.Saskinlik icerisindeyim.Allah a havale ediyorum.

Devlete adalete guvenemeyeceksek nasil yasariz? Bu kadar sapiklik bir arada olabilir mi?

Tek diyebilecegim butun tecavuzculer ilk mesajimdaki gibi perisan olsun.Iftira varsa Allah iftiracilari mahfetsin.Eger ki tecavuzculer aklaniyorsa aklayanlar da mahfolsun.Ne bileyim ne diyeyim.Gercekleri bir Allah biliyor iste.Hep diyorum kendime hemen galeyana gelme ama parliyorum en ufak bir seyde..Yoksa boyle bir sey ettigim beddualari geri aliyorum.Allah askina mumkun mu ya bu kadar kolay aklanabilmek? :KK43:
Bi insan hakkında sürekli bi taciz tecavüz olayı çıkıyorsa bu sizce tesadüf olabilir mi? Neyin iftirası yahu. Ekşi sözlüğe girin bakın, googledan hasan bilgili diye aratın bakın neler çıkıyor hakkında.

Benim de kizim olacak galiba gerci oglumda olsa ayni. Paranoyak oldum artik.Nasil onlem alip koruyacagim cocuklarimi diye kafayi yiyorum .
Vallahi nutkum tutuldu artık.
Türkiye'nin en köklü üniversitelerinden birinde durum buysa diğer üniversiteleri düşünemiyorum.
Allah çocuklarınızı iyi insanlarla karşılaştırsın..
Insan bu ülkede paranoyak olur.
Hem de hiç çabalamadan.
Kadın haklarını Isveç'ten önce biz kabul etmişiz.
Ama bir de şimdiye bakın.

Aradaki fark ibretlik.

Valla bende her sabah , gunun her saati , yatarken sukrediyorum kizimi kurtardigim icin ordan
Cidden sapitti artik inaanlar , inanamiyorum hergun baska sapiklik , hergun baska vahset
Burda cok sevdigim cok cici bir universite ogrencisi var , yuksek lisansini istanbulda yapmak istiyor , istanbul asigi
Aman dedim sakin gitme , kiz şok oldu anlattiklarim karsisinda , ne aci birsey bunu demek insanin kendi vatani icin
Yani amacım birtartışma ortamı oluşturmak değil. Ama ortadoğu ve bütün islam cografyaları gemi azıya almış durumda. Her yerde akli hayali zorlayan nice vaka var.

Ha dünyanın her yerinde var. Hiç şüphesiz. Ama kuzey avrupa ile ortadoguyu kıyas etmeye kalkarsak zararli çıkarız.

Yani amacım birtartışma ortamı oluşturmak değil. Ama ortadoğu ve bütün islam cografyaları gemi azıya almış durumda. Her yerde akli hayali zorlayan nice vaka var.

Ha dünyanın her yerinde var. Hiç şüphesiz. Ama kuzey avrupa ile ortadoguyu kıyas etmeye kalkarsak zararli çıkarız.
Evet o toplara hic girmeyelim cidden
Ama cok sinirlerim bozuluyor , cok uzuluyorum , alti ustu bir kanun geciriceksin ve bu sucu isleyene cok agir cezalar vereceksin , ne kadar zor olabilir ya ne kadar

Arkadaşlar biz okuyamıyoruz olanları ama bir genç kız bunları yaşadı maalesef. Tecavüzcü üniversiteden emekli olmuş üstelik olayın yaşandığı hastahaneyi yeniden açacakmış. Ah vah edeceğimize gerçekten bir şeyler yapmak isteyen arkadaşlarımızı Twitter’da #tecavuzcuprofesor tag’ına bekliyoruz. Biz bunlarla mücadele etmeliyiz ki çocuklarımıza daha güvende bir ülke bırakalım.

Arkadaşlar biz okuyamıyoruz olanları ama bir genç kız bunları yaşadı maalesef. Tecavüzcü üniversiteden emekli olmuş üstelik olayın yaşandığı hastahaneyi yeniden açacakmış. Ah vah edeceğimize gerçekten bir şeyler yapmak isteyen arkadaşlarımızı Twitter’da #tecavuzcuprofesor tag’ına bekliyoruz. Biz bunlarla mücadele etmeliyiz ki çocuklarımıza daha güvende bir ülke bırakalım.
Nasıl ya tutaklanmadı mı bu adam??

Yok yok.
Kız çocuğu istemiyorum.
Vazgeçtim.
Kızım olmaz inşallah.
Başıma ağrı girdi.

Sebebi neydi ki..:cry:
Benim 2 kızım var ama onlar için kız erkek 2 ayaklı 4 ayaklı hatta damacana bile farketmiyor 😠

Benim 2 kızım var ama onlar için kız erkek 2 ayaklı 4 ayaklı hatta damacana bile farketmiyor 😠
Toplum çok bozuldu.
Allah kızlarınızı iyi insanlarla karşılaştırsın.
Benim artık umudum yok açıkçası.

Bakalım nereye gidiyoruz.

Bi insan hakkında sürekli bi taciz tecavüz olayı çıkıyorsa bu sizce tesadüf olabilir mi? Neyin iftirası yahu. Ekşi sözlüğe girin bakın, googledan hasan bilgili diye aratın bakın neler çıkıyor hakkında.

Ya ben pisman oldum suan Allah beni affetsin.Cunku neden diyeceksin arastirilmali suclulugu kanitlanmali oyle ortaya konusmam gerekirdi daha yargi sureci bitmeden konusmak buyuk hataydi.Yani boyle bir sey yapmadilarsa beni affetsinler.Simdi bana kizacaksiniz ama bende boyle bi deliyim iste.Vicdan yaptim yani.Boyle seyler duyunca hemen ortaya atlamak yerine sukunetle davranip sonucu beklemem kesin bir karar cikinca konusmam gerekirdi.Hata ettim o yuzden pismanim.Yazilar silinebilse silerim o derece yani.Biraz duygusal donemimdeyim.Kimseyi galeyana getirmek istemiyorum.Tabiki ben suclular cezasini ceksin isterim.Boyle seyleri duymaya bile tahammulum yok.Ama fevri bir insanim hemen tepki koydum halbuki cok yanlis yaptim.

Yolda rahatça yürüyemez olduk. Bin kez önüme arkama bakarım. Resmen özellikle akşam 9 dan sonraya kaldıysam ellerim titrer kalbim çarpar hızlı hızlı suratım kirec gibi olur. Özgüvensizlik değil bu bu çevreye güvenmemek. Sanki herkes potansiyel suçlu gibi. Bir adam arkamdan geliyorsa yavaşlarım geçsin diye. Çoğu zaman telefonu alır biriyle konuşur gibi yaparım. Yani ne hale geldik.

Çocuklarımızı saymak istemiyorum bile. Gözümüzün önünden saniyelik bile ayırmamalıyız. Lütfen evlatlarımızı aman herkesinki dışarıda diye sokağa salmayın. Lütfen parklarda çocuklarımız oynarken telefonla ilgilenmeyelim. Gerekirse oturmayıp peşlerinde gezelim. Gerçekten çok anlık şeyler. Belki evlatlarımızı özgüvensiz yapacağız ama malesef hayat şartları böyleyken daha farklı davranış sergileyemiyoruz.

Allah kadınlarımızı, yaşlılarımızı ve evlatlarımın her daim yar ve yardımcısı olsun. Amin amin amin.

Tecavüz çetesinde malesef bir kadın hemşire de var. Jinekolog suç delillerini karartirken kızı muyeneye hazırlayan bir hemşire var.
Türk tabipler birliğinin kadın doğum doktoru hakkında bir soruşturma açacağını inanıyorum. Bu olayların en nihayetinde de bu kadın doğum doktorunun ve hemsiresinin meslekten men edileceğinı umuyorum.

Back
X