Profesörün Tecavüzü Olayı

Bende burdan öğrendim mağlum çocuktan tv izlemiyoruz biz hep dışarıdayız iyi ki de duymamisim.benim midem kaldırmıyor .şimdi okudum igrenc ötesi birşey bu .profosorun ismini açıkça buldum resmini gördüm burayada koyacaktim da suçtur belki diye koymadım.

Ya ben pisman oldum suan Allah beni affetsin.Cunku neden diyeceksin arastirilmali suclulugu kanitlanmali oyle ortaya konusmam gerekirdi daha yargi sureci bitmeden konusmak buyuk hataydi.Yani boyle bir sey yapmadilarsa beni affetsinler.Simdi bana kizacaksiniz ama bende boyle bi deliyim iste.Vicdan yaptim yani.Boyle seyler duyunca hemen ortaya atlamak yerine sukunetle davranip sonucu beklemem kesin bir karar cikinca konusmam gerekirdi.Hata ettim o yuzden pismanim.Yazilar silinebilse silerim o derece yani.Biraz duygusal donemimdeyim.Kimseyi galeyana getirmek istemiyorum.Tabiki ben suclular cezasini ceksin isterim.Boyle seyleri duymaya bile tahammulum yok.Ama fevri bir insanim hemen tepki koydum halbuki cok yanlis yaptim.
Alın size önceki örnekleri yaptıkları..

http://www.gazeteilksayfa.com/aude-taciz-depremi-16285h.htm

http://m.ankaragazetesi.com/default.asp?page=haber&haberid=3081

Bu mahlûk yıllardır bunları yapıyor.
Yani kimseyi galeyana getirmiyorsunuz.
Herkesin tepkisi kendinden.
Ben ekşi sözlükteki yorumların çoğunu okudum.
Çoğu eski öğrencisi..
Neler neler yazmışlar..

Bence bir okuyun.

Son düzenleme:
Kanım donarak okudum ve çok etkisinde kaldım sizin gibi. Adamın daha önceden de vukuatları varmış zaten. Neden üniversitesi yönetimi adamı korumuş anlaşılır şey değil.
Hayır benim lanet ettiğim öğrencilerin elinde telefon yok mu bu adamların tacizlerini kameraya alıp niye ifsalayamamislar. Kampüs cadılariii vardı bir yerlerde Ankara üniversitesinde yoklar mi? Ciddi bir mobbing altındalarmis ama yine de sosyal medyanın gücünü şimdi kullanmak yerine o zaman kullansalardı bu kızımız şimdi çok daha farklı şeyler yaşıyor olacaktı.

Ya ben pisman oldum suan Allah beni affetsin.Cunku neden diyeceksin arastirilmali suclulugu kanitlanmali oyle ortaya konusmam gerekirdi daha yargi sureci bitmeden konusmak buyuk hataydi.Yani boyle bir sey yapmadilarsa beni affetsinler.Simdi bana kizacaksiniz ama bende boyle bi deliyim iste.Vicdan yaptim yani.Boyle seyler duyunca hemen ortaya atlamak yerine sukunetle davranip sonucu beklemem kesin bir karar cikinca konusmam gerekirdi.Hata ettim o yuzden pismanim.Yazilar silinebilse silerim o derece yani.Biraz duygusal donemimdeyim.Kimseyi galeyana getirmek istemiyorum.Tabiki ben suclular cezasini ceksin isterim.Boyle seyleri duymaya bile tahammulum yok.Ama fevri bir insanim hemen tepki koydum halbuki cok yanlis yaptim.
böyle birseyin iftirası mi olur girin bakın okuyun olay yeni değil zaten lütfen böyle bir konuda vicdan yapmayın isimler belli yer belli mağdur belli ordaki öğrenciler bile konuşmuş siz ne vicdanından bahsediyorsunuz bu öyle bir konu değil

Eh be adam yazıklar olsun. Savunma sporuna göndercem çocuklarımı mutlaka . Başka napabilirim bilmiyorum.
Emeklilik dilekçesi vermişler inşallah red edilirler. Bir de tutuksuz yargılanmak üzere serbestmiş.
Çok üzücü.

Alın size önceki örnekleri yaptıkları..

http://www.gazeteilksayfa.com/aude-taciz-depremi-16285h.htm

http://m.ankaragazetesi.com/default.asp?page=haber&haberid=3081

Bu mahlûk yıllardır bunları yapıyor.
Yani kimseyi galeyana getirmiyorsunuz.
Herkesin tepkisi kendinden.
Ben ekşi sözlükteki yorumların çoğunu okudum.
Çoğu eski öğrencisi..
Neler neler yazmışlar..

Bence bir okuyun.

Pis sapik
Boylelerini omur boyu hucreye tikacaksin ama once hadim edeceksin
Karisina da yuh , yaziklar olsun ya

Yurtdışındayım geçici görevle..uzun süredir burdan inanılmaz sıkılmış, bunalmıştım. Memleketim burnumda tütüyordu. Gün sayıp duruyordum aylardır. Memlekete olan özlemim sıfırlandı haberi okuyunca:KK43:
Nasıl bir olay bu:KK43: Allah herkesin yavrusunu korusun, esirgesin.

Pis sapik
Boylelerini omur boyu hucreye tikacaksin ama once hadim edeceksin
Karisina da yuh , yaziklar olsun ya
Onu cezaevinde şişlerler.:KK62:
Yaşatmazlar.
Kendi kızına akrabasına tecavüz edenleri şişliyorlarmış.
Kadın tipik kocasına toz konduramayan kadın.
Ona şaşırmıyorum artık.
Böyle kadınlar kızlarını sevmezler.

Varsa yoksa koca da koca..

Eğitim eğitim diye zırvalayanlar yüzünden bunların hepsi.eğitimle insanın nefsine hakim olamazsınız.istediğin kadar eğit.eğitim sistemimiz senede 50kere değişirken , hala eğitim diye bekleyenler , bu insanların günahları boynunuza.idam edilmemiler yüzde yüz tavici tecavüzü ispatlanan mahluklar.eğitimli insanlarda taciz tecavüz edebiliyor yani eğitimle alakalı değil bu işler.hak hukuk zaten ülkemizde olmadığı için olamadığı için en güzeli idamdır.(yüzde yüz ispatlanmış olaylarda)

Bende 2 gündür etkisindeyim rezilligin igrencligin sonudur heralde kıza çok üzüldüm tecavüzden sonra kadın doğuma gidip vajinal yıkama yaptırması ağrı bir zekilik

Bende 2 gündür etkisindeyim rezilligin igrencligin sonudur heralde kıza çok üzüldüm tecavüzden sonra kadın doğuma gidip vajinal yıkama yaptırması ağrı bir zekilik
bu bunun daha öncede vb. Olaylar olduğunu gösteriyor bence sadece bu kız değil başkaları da var bi şekilde susturuldu.öğrencilerde demiş zaten arkası sağlanmış diye.boyle bir olayı arkasına alan herkese yazıklar olsun

Aklim almiyor inan aklim almiyor

Ben artık bizim ülkedeki statülü kimseye güvenmiyorum.
Doktormuş, profesörmüş..
O kızcağızın ciddi bir travması oldu.Nasıl atlatacak Allah bilir..
Böyle bir olayın ceza- i yaptırımının olmaması resmen dehşet verici..
Ben bu mahluku serbest bırakan hakimi de savcıyı da Allah'a havale ediyorum.
Umarım ilahi adalet çok acı tecelli eder.:KK62::KK62::KK62:

Hepsi için ilk başta da o profesör için.

Onu cezaevinde şişlerler.:KK62:
Yaşatmazlar.
Kendi kızına akrabasına tecavüz edenleri şişliyorlarmış.
Kadın tipik kocasına toz konduramayan kadın.
Ona şaşırmıyorum artık.
Böyle kadınlar kızlarını sevmezler.

Varsa yoksa koca da koca..
O eskidendi. Artik cinsel suclarla girenler ayri hucrede tutuluyorlar

Çok çok sinirliyim ve artık gerçekten sokaktaki her insandan resmen iğreniyorum.Dünden görenleriniz olmuştur ama ben henüz yeni gördüm bu haberi.Ayşe Arman köşesine taşımış skandalı dün ve bugün.Haberi okuduğumdan beri gerçekten kusmak üzereyim , yediklerim boğazıma kadar geliyor.Bu insanlar nasıl ceza almazlar, nasıl ellerini kollarını sallaya salaya gezerler.Bunlar nasıl bir çete.Bu ne rahatlık! Ne ilksin ne de son olacaksın nasıl bir iğrençlik! Daha önce de yemişler bu haltı ve gazetelere çıkmışlar! Ama hala aynı tas aynı hamam! Kim bunlar birisi Allah rızası için ifşa etsin bu yaratıklar gizlenmesin! Bıktım bu haberler yüzünden psikolojim bozuldu artık.Her an üzerime takılı mikrofon ve kamerayla gezebilsem keşke ki başıma bir şey gelirse elimde insanlara gösterebileceğim kanıtım olsun.Tıklım tıkış toplu taşımalarda birisi bana temas edince (zaten balık istifi gibi gidiyoruz çok normal) irkilip sinirleniyorum artık.Tahammülüm kalmadı, birinin bana kolu çarpsa niyetini sorgulamaya başlıyorum.Bunlar nasıl yaratıklar ya, elim ayağım titriyor!
En son helak olcagiz tek care bu

Dün yine iğrenç bi haber daha okudum. Babası 14 yaşındaki öz kızını hamile bırakmış, kız şuan 7 aylık hamile. Midem bulanıyor artık ya sözün bittiği yer gerçekten.

Kesinlikle doktor da işin içinde yoksa kim böyle birşeyi yapar Allah kötülüklerden korusun bizleri adam her yolu bulup delilleri yapatmis
bu bunun daha öncede vb. Olaylar olduğunu gösteriyor bence sadece bu kız değil başkaları da var bi şekilde susturuldu.öğrencilerde demiş zaten arkası sağlanmış diye.boyle bir olayı arkasına alan herkese yazıklar olsun

Back
X