Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben ayda bir cilt bakımına gidiyorum. dün akşam 4. seansımdan geldim. her gidişimde hem güzelleşicem diye seviniyor hem de acaba ileride bi sorun olur mu diye stres oluyorum. eminim bu durumda olan bir sürü bayan var.
aklıma takılan birkaç soruyla başlayayım devamı gelecek eyvahedigeldismile
1.belnatur marka maske vb. ve dead sea minerals dsm marka kremler kullanıyorlar. bunlar hakkında fikri olan var mı?
2.bakıma gitmeden bikaç gün önce geldikten bikaç gün sonra yüzünüzü neler yapıyorsunuz? özellikle bakımdan geldikten sonra açık olan gözenekler beni çok endişelendiriyor. 2 gün evden çıkmıyorum yüzüme bir şey sürmüyorum. paranoyak mıyım doğru olan bu mu?
3.cildim bayağı yağlı ve göz çevremde son zamanlarda minicik yağ bezeleri oluşmaya başladı bunlar hızla çoğalıyor. bunları cilt bakımında iğneyle delip temizliyorlar. bi tanesini temizledi estetisyen bayan ben başka istemedim. bu yöntem ne kadar doğru?
bakimdan sonra cildine 24 saat makyaj uygulamamalisin, bakimdan sonrada cildine dokunma,gunde 2.5 litre su ic,gunesede cikma ok
aslinda therapist sana neler yapip yapmamaman gerektigini soylemeli.
ayrica igneyle delip temizlemeleri de cilt bakiminin bi parcasi yaptiklari dogrudur ,endiselenmene gerek yok cilt bakimi yaptirmak cok guzel bisey cildi olu derilerden temiliyor ve yeniliyor ok baskasorunvarsa cevaplayabilirim simdilik bye...
cildimde sivilceler vardı uzun süre dermotolojik ilaçlar kullandım ancak kalıcı bir çözüm bulamadım, babor ürünlerinin kullanıldığı bir merekezde Profesyonel Cilt Bakımı |
kesin çözümü buldum tavsiyede ederim...