• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

profesyonel cilt bakımı hakkında sorular

HuzunApla

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2010
528
7
96
İstanbul
cilt bakımına gidenler veya gitmek isteyenler her türlü sorumuzu sorunumuzu ve önerimizi burada paylaşalım. özellikle estetisyen hanımlardan cevap bekliyoruz bilmiyorumkismile

ben ayda bir cilt bakımına gidiyorum. dün akşam 4. seansımdan geldim. her gidişimde hem güzelleşicem diye seviniyor hem de acaba ileride bi sorun olur mu diye stres oluyorum. eminim bu durumda olan bir sürü bayan var.
aklıma takılan birkaç soruyla başlayayım devamı gelecek eyvahedigeldismile

1.belnatur marka maske vb. ve dead sea minerals dsm marka kremler kullanıyorlar. bunlar hakkında fikri olan var mı?
2.bakıma gitmeden bikaç gün önce geldikten bikaç gün sonra yüzünüzü neler yapıyorsunuz? özellikle bakımdan geldikten sonra açık olan gözenekler beni çok endişelendiriyor. 2 gün evden çıkmıyorum yüzüme bir şey sürmüyorum. paranoyak mıyım doğru olan bu mu?
3.cildim bayağı yağlı ve göz çevremde son zamanlarda minicik yağ bezeleri oluşmaya başladı bunlar hızla çoğalıyor. bunları cilt bakımında iğneyle delip temizliyorlar. bi tanesini temizledi estetisyen bayan ben başka istemedim. bu yöntem ne kadar doğru?

gözenek sıkılaştırmak için kullandığın ürünü, fiyatını ve nerden aldığını yazar mısın? ben de bi araştırayım bütçeme uyarsa alabilirim

Merhabalar, ben kardeşimin bu konuyu bana göndermesi ile üye oldum siteye. Cilt bakımı eğitimi alıyorum. Elimden geldiği kadarı ile yardımcı olmak isterim.

ben ayda bir cilt bakımına gidiyorum. dün akşam 4. seansımdan geldim. her gidişimde hem güzelleşicem diye seviniyor hem de acaba ileride bi sorun olur mu diye stres oluyorum. eminim bu durumda olan bir sürü bayan var.
aklıma takılan birkaç soruyla başlayayım devamı gelecek eyvahedigeldismile

1.belnatur marka maske vb. ve dead sea minerals dsm marka kremler kullanıyorlar. bunlar hakkında fikri olan var mı?
2.bakıma gitmeden bikaç gün önce geldikten bikaç gün sonra yüzünüzü neler yapıyorsunuz? özellikle bakımdan geldikten sonra açık olan gözenekler beni çok endişelendiriyor. 2 gün evden çıkmıyorum yüzüme bir şey sürmüyorum. paranoyak mıyım doğru olan bu mu?
3.cildim bayağı yağlı ve göz çevremde son zamanlarda minicik yağ bezeleri oluşmaya başladı bunlar hızla çoğalıyor. bunları cilt bakımında iğneyle delip temizliyorlar. bi tanesini temizledi estetisyen bayan ben başka istemedim. bu yöntem ne kadar doğru?

bu soruları sormuştum. yanıtlarsan gerçekten çok sevinirim. hem bunlar hem de genel olarak cilt bakımı hakkında biraz bilgi verirsen bizi aydınlatırsan nasıl da mutlu oluruz. bakıma gitmeye çekinen bir sürü bayan var çünkü.
yanlış anlamadıysan benim bu mesajım üzeriğne siteye üye olmuşsun. çok teşekkür ederim. a.s.

bakimdan sonra cildine 24 saat makyaj uygulamamalisin, bakimdan sonrada cildine dokunma,gunde 2.5 litre su ic,gunesede cikma ok
aslinda therapist sana neler yapip yapmamaman gerektigini soylemeli.
ayrica igneyle delip temizlemeleri de cilt bakiminin bi parcasi yaptiklari dogrudur ,endiselenmene gerek yok cilt bakimi yaptirmak cok guzel bisey cildi olu derilerden temiliyor ve yeniliyor ok baskasorunvarsa cevaplayabilirim simdilik bye...

bakimdan sonra cildine 24 saat makyaj uygulamamalisin, bakimdan sonrada cildine dokunma,gunde 2.5 litre su ic,gunesede cikma ok
aslinda therapist sana neler yapip yapmamaman gerektigini soylemeli.
ayrica igneyle delip temizlemeleri de cilt bakiminin bi parcasi yaptiklari dogrudur ,endiselenmene gerek yok cilt bakimi yaptirmak cok guzel bisey cildi olu derilerden temiliyor ve yeniliyor ok baskasorunvarsa cevaplayabilirim simdilik bye...

teşekkürler verdiğin cevap için. ben de cilt bakımından sonra evde makyajsız bir iki gün geçiriyorum. iğneyle delme olayını bir daha istemedim. o kişinin veya benim bir anlık yanlış hareketim gözümü kör eder. iki yağ bezesi için o riski almak istemedim.
7-8 seans oldu cilt bakımım, kendim de evde düzenli temizlik ve maske yapıyorum ama cilt bakımının pek bi yararını göremedim. herhangi bir sorunuma çözüm olmadı ben o bakımı evde de yapardım...fisfisfis

rica ederim .yasin 18 falansa bence erken ama 21 22 den sonra yararli yaptirmak. her hafta deilde ayda bir yaptirmak iyi olabilir cildin icin .bide igne olayi icin therapist uygun gormuski uygulamis korkmana gerek yok kor etmez be:)) bence gunluk sabah ve aksam cleanser ve toner kullanirsan iyi olur haftada birde maske 2 haftada bir peeling ok...

23 yaşındayım yaşım geldi yani:) ayda bir gidiyorum bakıma.
derinlemesine temizleyen yüz yıkama jeli kullanıyorum aynı şekilde toniğim de var. birkaç markayı bi arada kullanıyorum. haftada birkaç kez kil maskesi yapıyorum. sivilcem olmadığı zamanlarda peeling de yapıyorum. yani benim yaptığım bakım bayağı iyileştiriyor aslında cildimi. bugün banyodan sonra maskemi yaptım falan şuan cildim bakımdan geldiğimden daha iyi. bir süredir siyah noktalarım da küçüldü.

Merhabaa,
Güzel bir konu açmışsınız.Sizi tebrik ediyorum.Bir işlem yaptırırken neden ve nasıl diye soru sormanız beni açıkçası çok sevindi .Bilgili olduğunuzu gösterir ve ben bilgiyi bilgi isteyen kişilere aktarmayı seviyorum.Bir çok ürün var.Her ürün her insana aynı şekilde etki göstermesi beklenmez.Merkezlerde ve salonlarda kullanılan ürünler sizin evde yaptıklarınızın çok misli yoğundur.Eğer iyi bir etki isterseniz mutlaka evde devam etmeniz gerkir en azından cildinnizi temiz tutun.Zannedersem genişlemiş gözeneklerinizden şikyet etmiştiniz.YTeni ve Türkiyede sayılı yerlerde uygulanan bir yöntem var Dermaterapi.Dermaterapi dermaroller ile uygulanır.Özellikle akne izleri ve genişlemiş gözeneklerde son derece etkiin bir uygulama nette araştırabilirsiniz.Sevgilerle..

evet aslında bayağı bilgiliyim cildimin ne istediği konusunda ama cilt bakım salonunun tanıtımına katıldım, bir şeyler vaadedildi, 10 seans anlaştım baştan. şimdi vazgeçemiyorum da. nasıl böyle bir şeyin altına imza attım ben kendime şaşıyorum, şu tanıtım yapan kızlar insanı zorla ikna ediyor, benim de dangalak anıma denk geldi sanırım. okuyan herkese önerim, cilt bakımı yaptıracağınız yere gidin tek seanslık bir bakımınızı yaptırın, memnun kalırsanız tamamı için anlaşın. ben de gittiğimde farklı yöntemler uygulayacaklar sanmıştım ama bildiğimiz klasik buhar ver sık maske sür olayını yapıyorlar. bir de şu maskemiz var ücrete dahil değil ama bu aşamada bunu yaparsak çok iyi olur deyip tek seferlik maske için bir kere 20 bir kere 30 tl aldılar. bir umut yine o parayı verdim. zaten öğrenci halimle o parayı denkleştirmek zor... şu bakıma verdiğim parayla güzel cilt bakım ürünleri alırdım, evde kendim yapardım bakımımı. mesela göz çevresine herhangi bir maske krem sürülmedi bir bakım uygulanmadı. en azından bakım bittiğinde göz çevresine ayrı bir krem sürülmesini bekliyor insan doğal olarak.

kısacası, belki memnun olan çok kişi vardır ama uygulanan bu bakım benim cildimi iyileştirmedi, gözenek küçülmesi, sivilce izlerinde azalma gibi vaatleri gerçekleştirmedi.

rollerları ben de okudum. mikro çizikler yaratıp çeşitli bakımlar yapılıyor. ama şuan yeni bir bakıma ayıracak bütçem yok. belki birkaç yıl sonra...
cevabınız için çok teşekkürler

cildimde sivilceler vardı uzun süre dermotolojik ilaçlar kullandım ancak kalıcı bir çözüm bulamadım, babor ürünlerinin kullanıldığı bir merekezde Profesyonel Cilt Bakımı |
kesin çözümü buldum tavsiyede ederim...

Son düzenleyen: Moderatör:
cildimde sivilceler vardı uzun süre dermotolojik ilaçlar kullandım ancak kalıcı bir çözüm bulamadım, babor ürünlerinin kullanıldığı bir merekezde Profesyonel Cilt Bakımı |
kesin çözümü buldum tavsiyede ederim...

Bu dediğiniz yeri biliyorum ben daha önce gitmiştim .. üstünde,ben peeling yaptırmıştım gayette ilgililer.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim yasim 18 ve daha dun yaptirdim meraktan zarari olurmu erken yaptirmamin ama bida yaptirmayi dusunmuyorm 22 gibi falan duzenli baslamayo düşünüyorum

Back
X