• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Profesyonel Erken Gebelik Test Okuyucular Awox Test Yorumlar Mısınız?

Çizgi var mı kızlar?

• Ankete Katılan
    20
Herkes doktor hesabına göre doğuruyor mu peki? İndirdim uygulama ama bilemedim. Yapay zekalar 14 ağustosta diyor. Ama bu çok klasik hesap. 28’lik döngüye ve 14. Gün çatlamasına göre. Benim 1 hafta ilerde. Ağustos mu eylül mü diye düşündüm sadece 😁
Hayır herkes doktor hesabına göre doğurmuyor canım ama doğuran da olabiliyor. Ben de işin o kısmına hiç ulaşamadığım için hakim değilim ama doktorların sitelerinde bile gebelik hesaplama kısmı var. Kimisi 38 haftada doğuruyor kimisinde 40 a kadar gelmiyor bebek bildiğim bu kadar 😊

Hayır herkes doktor hesabına göre doğurmuyor canım ama doğuran da olabiliyor. Ben de işin o kısmına hiç ulaşamadığım için hakim değilim ama doktorların sitelerinde bile gebelik hesaplama kısmı var. Kimisi 38 haftada doğuruyor kimisinde 40 a kadar gelmiyor bebek bildiğim bu kadar 😊
Yaa sağlık sıhhatle gelsin en önemlisi o :) ben bunu biraz araştırayım

Canım nasılsın bugün tekrar yaptın mı test?
Gebelik haftanı da doktor ultrasona bakarak söylüyor merak etme. Önce satı soruyor baktı satla uyumlu değil geç döllenme olmuşsa ona göre satı değiştirebiliyor bazı doktorlar

Canım nasılsın bugün tekrar yaptın mı test?
Gebelik haftanı da doktor ultrasona bakarak söylüyor merak etme. Önce satı soruyor baktı satla uyumlu değil geç döllenme olmuşsa ona göre satı değiştirebiliyor bazı doktorlar
Evet. 2 gün sonra da sağlık ocağına randevu aldım. Dur atayım

Eklentiler

• IMG_2515.webp
    IMG_2515.webp
    96,9 KB · Görüntüleme: 16
  • IMG_2517.webp
    IMG_2517.webp
    46,9 KB · Görüntüleme: 16
Bugün 14.gün birkaç güne yumurtlama olur diye düşünüyorum
Daha yeni de kimyasal geçirdin. Bu ay dikkat kuzum. Aklım sende. Ver şu haberi bak bekliyorum ☺️ senden umutluyum

Daha yeni de kimyasal geçirdin. Bu ay dikkat kuzum. Aklım sende. Ver şu haberi bak bekliyorum ☺️ senden umutluyum
İnşallah canım benim ya bende bir umutluyum bir değilim ama hissediyorum yakında olacak inşallah🙏🥹

Back
X