• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Profesyonel iş arayıcısı oldum resmen :(

işsizim hala ben de :KK70:
buraya yazdığımdan beri sadece bir yere kabul edildim, o da uyduruk bir yerdi, patron pek bir cıvıktı, çalışma saatlerini de beğenmemiştim, neyse olursa girer çalışırken iş aramaya devam ederim diye düşünüyordum, ama adam beni arayıp pelinciğim pazartesi gel başla diyince reddettim, o kadar da işsiz değilim :KK14:

2010 Yılında Fen-Edebıyat Kımya bolumunden mzun oldum ve hala vasıflı ışsızım :KK43: .
Aradım yılllarca gıtmedıgım yer kalmadı.
Hatta bıara depresyona bıle gırdım.
Yemek hazırla yee ve uyu modundaydım.
Aılem elınden geldıgınce destek olmaya calıstı ama o akrabalar yok mu...
Akbaba mısalı. Nasıl bulamadın mı hala degıslerı kulaklarımda cınladı yıllarca..
Sımdı bu sıteyı buldum bı kac zaman once ve kendıme getırdı benı bıraz.
İş aramanın puf noktaları var mı sızce.
Nerde hata yaptım ben.
Hala kendımı sucluyorum şaka gıbı.
iş buldun mu?

işsizim hala ben de :KK70:
buraya yazdığımdan beri sadece bir yere kabul edildim, o da uyduruk bir yerdi, patron pek bir cıvıktı, çalışma saatlerini de beğenmemiştim, neyse olursa girer çalışırken iş aramaya devam ederim diye düşünüyordum, ama adam beni arayıp pelinciğim pazartesi gel başla diyince reddettim, o kadar da işsiz değilim :KK14:
Öyle o kadar çok yer var ki. Ankaralı olanlar bilir Ostim Sincan İvedik sanayi yerlerini..
Bende hala işsiz bir bedeviyim.

Öyle ilanlar var ki sitelerde. Bir insanda toplanabılıcek vasıflar dgıl gıbı. Sankı bır kısıye utun ofısı verecekler.
Bılgısayar
Yemek
Temızlık
Ehlıyet
İngilizce (ıyı)
.
.
.
.
Daha bırcok sey.
Özel sektorun bı tarafları fazlasıyla havada. Sagol devlet baba...

muzir muzir arkadaşım sigortam sukur kı var. Altı yıl boyunca boş durmadım. Çok yerde çalıştım (sekreterdır garsonluktur,halkla ilişkilerdir kendı branşım ustune artı ogretmenlıkte ). Sonuç dikiş tutmadı.

Öyle o kadar çok yer var ki. Ankaralı olanlar bilir Ostim Sincan İvedik sanayi yerlerini..
Bende hala işsiz bir bedeviyim.

Hic tahammul edebilecegim bir durum degil, bir de orta duzey yonetici pozisyonuna aliyor adam beni, ama ilk gunden enseye saplak moduna giriyor, e sen boyle davranirsan ekibimdeki 18-20 yasindaki cocuklara nasil soz gecirecegim ben... neyse artik bu yili issiz kapattik, umut 2017 :)

pelin- pelin- söylediğin gibi umudumuzu 2017 ye bağladık. Enteresan değerlere sahip bir toplum olma yolunda ilrliyoruz malesef. Eski örf-adetlerimizi çarpıtarak ya sağcı yozlaşma yolunda ilerliyoruz ya da solcu yozlaşma yolunda (ateistliğe kadar farkında olmadan yolu almış olanlar). Biraz fazla felsefik olduysa kusura bakmayın lütfen. 2016 Yılı resmen beynimi yaktı :kızgın::KK14::KK14:.

Misir_Prensesi Misir_Prensesi arkadaşım sende haklısın. Bir belirsizliktir aldı başını gidiyor. Güven duygumuzu yok etmeye çalışıyolar. Onlara ınat guvnıyorum ben yınede ınsanlara :olamaz:
:olamaz:

Konuya bakanlıklar, sağ sol ateizm vb karıştırmayın lütfen.

Back
X