hakkın var
![]()
Süper tespit
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hakkın var
![]()
Valla bir çözüm bulmadıysanız gidin zincir mağazalardan birine üniversite okumamış gibi iş başvurusu yapın. Zaten çok kolay yükseltiyorlar üniversite mezunlarını. Benim eşim de öyle girdi asgari ücretle başladı. Şimdi mağaza müdürü oldu. inşallah seneye de merkez ofise geçmek için zorlayacak. Tüm bunlar 2 yılda oldu. Hatta eşim yiyecek sektöründe bir firmayı tercih etti. Mazur görün tam bilmiyorum adını ama Ağırlama hizmetleri gibi bir şey okuyan bir kız girdi eşimden sonra. Daha iyi bir iş bulamayınca o da en alt seviyeden başladı. Bildiğin yere paspas atılan çöp değiştirilen falan. Ama o hemen 6 ayı dolunca merkeze kabul edildi. Kimya okuduysanız kozmetik sektörüne falan bakın.
Eşimi küçümseyip "o iş sana göre değil boşver biraz daha iş ara elbet bulursun." diyen kuzenleri hala işsiz, bizim bebeğimiz bile oldu o beğenilmeyen işten ev geçindiriyoruz, çocuk büyütüyoruz.
Tam olarak benı yansıtıyorBuaarada profıl fotografını cok begendım..
Soylemeden edemedımcem![]()
29 Da işe yaramıor. Özel sektor naptıını bılmıorrrrŞu topige biri is buldum yazsa bana da umut olacak
Bu arada kendi adima cok abuk sabuk islere basvuruyorum onlar cagirmiyor bile, yaşın da etkisi vardir mutlaka. Deneyim aranmayan pozisyonlara 30 yasini asmamis istiyorlar daha cok.
Tam hatun gııbı hatunsun yanııı.Tam olarak benı yansıtıyor![]()
Tam hatun gııbı hatunsun yanııı.
Bana gore kadın dedıgın yuvarlak hatlı olmalı. Sıfır bden estedık abıdesı goguslu degıl.
Saglıklı isen supersın canım![]()
O zaman azmin elindn ne uçan ne kaçan kurtulur.Keske saglıklı olsam tam gaz diyete basladım![]()
Sanırım iş bulan kimse yok. Ne kadar üzücü ve kahredici durumdayı(m)z. Zaman olmuş kpss tercih zamanı. Milyonlarca (lise önlisans lisans y.lisans) kişinin girdii meşhur sınav. Alım ise sadece ve sadece 2051~ civarı.
Şaka mı gercek mı algılayamıyorum suan. Kafam allak bullak. EKOMİK KRİZ YOK diyen sayın bakanlar napmaya calısıyor acaba.....
Nisan'dan beri arıyorum. 15 Temmuz 'a kadar çok arayan oldu ben eledim rahat davrandım ama o tarihten sonra kesildi aramalar. Bir çok görüşmeye gittim bir sürü saçma sapan şeyle karşılaştım ve açıkçası umudumu yitirmek üzereyim.
Aramıza hoşgeldin demek ne kadar uzucu. Ben bugun kaybetme noktasının tam ucundayım.
Haberleri dinleyıp umutlanıp arkasından hüsrana ugramaktan yoruldummmmm(su kadar cok calısana ıhtıyacım var dıyen devlet kurumları nerde)
Senınde ıcını kararttım kusura bakma lutfen.
merhaba2010 Yılında Fen-Edebıyat Kımya bolumunden mzun oldum ve hala vasıflı ışsızım.
Aradım yılllarca gıtmedıgım yer kalmadı.
Hatta bıara depresyona bıle gırdım.
Yemek hazırla yee ve uyu modundaydım.
Aılem elınden geldıgınce destek olmaya calıstı ama o akrabalar yok mu...
Akbaba mısalı. Nasıl bulamadın mı hala degıslerı kulaklarımda cınladı yıllarca..
Sımdı bu sıteyı buldum bı kac zaman once ve kendıme getırdı benı bıraz.
İş aramanın puf noktaları var mı sızce.
Nerde hata yaptım ben.
Hala kendımı sucluyorum şaka gıbı.
merhaba
sana tek diyeceğim şu:iş arama döneminde sakın ama sakın boş durma..
ben hep sınavlara hazırlandım
birine girdim diğerinden çıktım
bir de şey ıncık cıncık satmaya çalıştım tabi bu şart değil ama açıkçası 3-5 krş kazanmak da insanı motive ediyor o dönemde..
çünkü iş ararken boş kaldı mı insan düşüncelere sarıyor bunalıma giriyor...
eninde sonunda olacak elbet hayırlısı olsun de olur mu
Sabır taşı olsa kesın çatlardı . Ama evet umutlu ve sabırlı olmak grek.Olur mu iç karartmak ne demek gerçekleri konuşuyoruz. Ama herkesin bir yerde bir kısmeti var bize düşen sabır sabır sabır yapacak tek şey bu![]()