• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Profesyonel iş arayıcısı oldum resmen :(

Aminnnnn

Ehliyet ve araba sart bence calismak icin
Onlar harıcı neler ıstıyorlar neler canımmm.
Sankı anamızın karnından tecrubelı doguyoruz..
Bı zaman olur yaşın kucuk tecruben yok dıye almazlar.
Bı zaman olur yaşın buyuk olmaz drler..

Aynıyızzzz kader arkadasım
Ankara da kocaa BASKENTTE nasıl iş bulamıyorsun demelerı ayrı bı sıkıntı zaten.
Akraba akbaba mısalı bence. (Iyı olnlar lutfen ustune almasın)
Allah gonlumuze gore versın arkadasım.
Belmek ve işkur a gıtgel bende oyle yapıorum.
Amin canim.Aynen akraba akbaba misali bencede. bi yararları dokunmaz ama eleştirmeye asagilamaya gelince en önden kosuyolar. içten içe seviniyolar hatta. inan ki saçlarım avuç avuç dökülüyor artık yatagimdan çıkmak istemiyorum. iskur belmek kurslarına mi gidiyorsun canım

en azından aileniz yanınızdaymış. işsizken ailesinden sürekli hakaret yiyen kişiler de var :KK76:

akrabaları boşverin akbaba diye boşuna dememişler.

bölümünüz hakkında bilgim yok yardımcı olamadım üzgünüm :110:

banka vs denediniz mi? sınavları oluyor bildiğim kadarıyla.

ya da hosteslik geldi aklıma. şartlarına uyuyorum ben bi gün ciddi ciddi düşünmüştüm gaza gelip :) sonra pilot olmak daha cazip geldi bi an:)

banka çağrı merkezi, havaalanı yer hizmetleri, muhasebe ofisleri geliyor benim aklıma.

sürekli eleman istihdamı ve giriş şartları da çok zorlamıyor.

deneyebilirsiniz.

Yahu ıdımın vıdısı iş buldun mu iş diye beni paralarken, bende kendi işinize bakın diye çemkiriyordum.Yok stajdı yok bu işin ameliliği derken anca ruhsat sahibi de olunca şimdi herkes ne kadar kazandığımın peşinde.. Çok kazandığımı iddia edenler bide üstüne ayda ne kadar birikim yapacağımı ve ne kadar harcamam gerektiğini bile hesap ediyorlar..Desinler umrumda mı değil.. Sizde takmayın..

Yahu ıdımın vıdısı iş buldun mu iş diye beni paralarken, bende kendi işinize bakın diye çemkiriyordum.Yok stajdı yok bu işin ameliliği derken anca ruhsat sahibi de olunca şimdi herkes ne kadar kazandığımın peşinde.. Çok kazandığımı iddia edenler bide üstüne ayda ne kadar birikim yapacağımı ve ne kadar harcamam gerektiğini bile hesap ediyorlar..Desinler umrumda mı değil.. Sizde takmayın..

Yuzsuz yuzsurdur yapcak birsey yok zaten ...

Amin canim.Aynen akraba akbaba misali bencede. bi yararları dokunmaz ama eleştirmeye asagilamaya gelince en önden kosuyolar. içten içe seviniyolar hatta. inan ki saçlarım avuç avuç dökülüyor artık yatagimdan çıkmak istemiyorum. iskur belmek kurslarına mi gidiyorsun canım
Evet. Hem vakıt gecıyor hem bıseyler ogrenıyorum.
Boş durmak ancak bızı depresyona sokuyor.

• Beğen
Reactions: Rkb
Yuhhhhh artık.
Insanların agzının yanında ip olsa ,ceksen ipi buzulse guzel olmaz mı acaba :KK50::super::super:

en azından aileniz yanınızdaymış. işsizken ailesinden sürekli hakaret yiyen kişiler de var :KK76:

akrabaları boşverin akbaba diye boşuna dememişler.

bölümünüz hakkında bilgim yok yardımcı olamadım üzgünüm :110:

banka vs denediniz mi? sınavları oluyor bildiğim kadarıyla.

ya da hosteslik geldi aklıma. şartlarına uyuyorum ben bi gün ciddi ciddi düşünmüştüm gaza gelip :) sonra pilot olmak daha cazip geldi bi an:)
Şimdi napıosun peki dıye sorasım geldı :).
Arastırmalar son gaz devam.
Bankalar sıkıntı. Sozlesme ımzalatıyorlar ,işten ayrılmak ıstersen falan filan.
Kendıne daha uygun bı ıs bulsan baslayamıyorsun.

Buaarada profıl fotografını cok begendım..
Soylemeden edemedımcem :KK28::KK28:

Şimdi napıosun peki dıye sorasım geldı :).
Arastırmalar son gaz devam.
Bankalar sıkıntı. Sozlesme ımzalatıyorlar ,işten ayrılmak ıstersen falan filan.
Kendıne daha uygun bı ıs bulsan baslayamıyorsun.

tus çalışıyorum ben. başka da bi meslek yapamam herhalde :) pilot olmak istemiştim bi ara çok ama. kalıcı bir iş mi istiyorsun yoksa şimdiyi kurtarsın derdinde misin? ona göre başka bir şey gelir belki aklıma.

tus çalışıyorum ben. başka da bi meslek yapamam herhalde :) pilot olmak istemiştim bi ara çok ama. kalıcı bir iş mi istiyorsun yoksa şimdiyi kurtarsın derdinde misin? ona göre başka bir şey gelir belki aklıma.
Tus mu. Alan ne?
Hayeller hayatlar.
Kalıcı bı iş istiyorum canım. Zaten fazlasıyla gecıcı işte calıstım sıgorta ıslesın dıye ama baktım bana pek yararı olmuo.
Aklına gelenlerı merakla ve ılgıyle beklıyorum :).

Tus mu. Alan ne?
Hayeller hayatlar.
Kalıcı bı iş istiyorum canım. Zaten fazlasıyla gecıcı işte calıstım sıgorta ıslesın dıye ama baktım bana pek yararı olmuo.
Aklına gelenlerı merakla ve ılgıyle beklıyorum :).

tıpta uzmanlık sınavı.

kalıcı iş aklıma öğretmenlikler geliyor. mesela meslek liseleri var devlet aracılı açılan oralardaki edebiyat fen derslerine giremez misiniz mesela

mesela bi arkadaşım çok iyi bi üniversite işletme mezunu ama şu an anaokulu öğrencilerine ingilizce öğretmenliği yapıyor :)

internette iş bulma siteleri var oralara baktınız mı cv bırakıyorsunuz size ulaşıyorlar.

tıpta uzmanlık sınavı.

kalıcı iş aklıma öğretmenlikler geliyor. mesela meslek liseleri var devlet aracılı açılan oralardaki edebiyat fen derslerine giremez misiniz mesela

mesela bi arkadaşım çok iyi bi üniversite işletme mezunu ama şu an anaokulu öğrencilerine ingilizce öğretmenliği yapıyor :)

internette iş bulma siteleri var oralara baktınız mı cv bırakıyorsunuz size ulaşıyorlar.
Bıze ve bıyologlarada tuS var. O yuzden sordum.
Heryere bakıorum bakalım canım.
Öğretmenlık kesın dıye bakılıor ama o işte torpile döndü malesef.

Bıze ve bıyologlarada tuS var. O yuzden sordum.
Heryere bakıorum bakalım canım.
Öğretmenlık kesın dıye bakılıor ama o işte torpile döndü malesef.

aa anladım o açıdan düşünmemiştim doktorum ben.

malesef öğretmenlik torpil oldu evet... hepimizin işi zor ooof of. çok depresifim :)

Back
X