Profil resmi kaydetme sıkıntısı..

adsizbirprofil

şişko değilim ben, pofuduğum.
Kayıtlı Üye
9 Mart 2015
76
21
Merhaba.. Eski arkadasim bende engelli oldugu icin yakin bir akrabamin telefonunda whatsappa girerek o kisinin profiline bakmistim, profil resmi bakip bakmadigimi tam hatirlamiyorum ama takinti yaptim birden. Normalde whatsapp profil resmine bakildiginda otomatik bir yere kaydediyor hemen. Akrabamın telefonuda iphone onda klasör göremedim yani dosyalar diye bir sey yok onda. Acaba kaydolmus mudur diyede takıntı oldu. Iphone kullanan var mı? Iphoneda da otomatik kaydoluyormu bir profil resmine bakıldığında? :KK43:

Hayır kaydolmuyor. Sol alt köşede bir buton var, ona basılıp "Kaydet" denmesi gerekiyor.

Evet kaydediliyor, bazı whatsapp sürümlerinde ayarlar kısmında "görüntülenen fotoğrafı kaydet" gibi bir ayar var ve otomatik olarak seçili oluyor, kişi girip değiştirmediyse. Iphone'larda direkt fotoğraf albümüne kaydediliyor.

Evet kaydediliyor, bazı whatsapp sürümlerinde ayarlar kısmında "görüntülenen fotoğrafı kaydet" gibi bir ayar var ve otomatik olarak seçili oluyor, kişi girip değiştirmediyse. Iphone'larda direkt fotoğraf albümüne kaydediliyor.
Nönönö, o kişilerin gönderdiği fotoğraflar için:KK52:bende o ayar açık ama profil fotoğraflarını kaydetmiyor.

Hayır kaydolmuyor. Sol alt köşede bir buton var, ona basılıp "Kaydet" denmesi gerekiyor.

Aa, pardon, profil fotoğrafı demiş, evet evet onu kaydetmiyor, normal fotoğraflar olarak okumuşum.

Kendi kendine kaydetmez, profil resminde kaydet tuşuna basmanız gerekir.

Cok tesekkur ederim cevaplarınız icin :)

bende samsung kullanıyorum ve evet kaydediyor başka bir klasöre

X