Profil ve durum hakkında

Umutsuz ev kadini

Hejarimin ve ahmedimin annesi eminimin sultaniyim.
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2018
48
33
3
38
Canlarım tekrar merhaba ben başınıza dert oldum ama ben istiyorum profilime fotoğraf koyayım nasıl yapabilirim lütfen yardımcı olursanız çok duacı olurum

Şimdi diycen git kadın başımdan ama ailenin küçük uyesiyim bu kişisel ayarlar nerde güzel arkadaşım ve diyelim seni ve başka arkadaşları takip etmek istiyorum ne yapabilirim lütfen ne olur kizmayin

Profil tıkla
Üstte ismini tıkla orda çıkar
Kişisel bilgiler

Üzerini tıkla takip et de istediklerine de

Sayfanın en üstünde umutsuz ev kadını yazar nickiniz. Ona tıklayıp avatar yazısıma tıklayın oradan istediğiniz fotoyu yükleyin güle güle kullanın :)
Canım çok saol ama yapıyorum dosya seç var ona basıyorum dosya seçilmedi var hiç bişey yapamıyorum şimdi diyeceksiniz umutsuz ev kadını git kaybol valla haklısınız

Canım çok saol ama yapıyorum dosya seç var ona basıyorum dosya seçilmedi var hiç bişey yapamıyorum şimdi diyeceksiniz umutsuz ev kadını git kaybol valla haklısınız
Yukleyeceginiz resmin boyutlari buyuktur. Genellikle bu hatayi veriyor. Resmin boyutlarini kucultup yrniden deneyin.

Burada ozel seylerinizi paylasacaksaniz cocuklarinizin ve esinizin adini silin bence tanidiklariniz cikabilir.
Haklısın arkadaşım ama eşim biliyo zaten bı tek bu sayfama izin verdi face Twitter Instagrama bunlara izin vermiyor sadece buna izin verdi ama yinede çok teşekkür ederim yardımın ve alakan için

Haklısın arkadaşım ama eşim biliyo zaten bı tek bu sayfama izin verdi face Twitter Instagrama bunlara izin vermiyor sadece buna izin verdi ama yinede çok teşekkür ederim yardımın ve alakan için
Rica ederim :)
Sakincasi yoksa senin icin tabi onemli degil ama cok kisi burada taninmak istemez rahat olmak acisindan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…