else03 Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Mart 2014 944 103 63 17 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi else03 #1 Kizlar saclarimi kestirdim ve siyaha boyattim ve begendim fakat dugunum olacak seneye ama dugunde uzun sacli olmak istiyorum ama bu modelide birakmak istemiyorum ne yapmaliyim Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir. Son düzenleme: 17 Mayıs 2014
Kizlar saclarimi kestirdim ve siyaha boyattim ve begendim fakat dugunum olacak seneye ama dugunde uzun sacli olmak istiyorum ama bu modelide birakmak istemiyorum ne yapmaliyim Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bskkk1905 Üye Kayıtlı Üye 16 Mayıs 2014 246 6 11 İstanbul 17 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi else03 #2 Küçücük fotodan buyutecle mi bakicaz canım evli yazmışsın zaten anlamadim Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Küçücük fotodan buyutecle mi bakicaz canım evli yazmışsın zaten anlamadim Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
else03 Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Mart 2014 944 103 63 17 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi else03 #3 bskkk1905 .!.: Küçücük fotodan buyutecle mi bakicaz canım evli yazmışsın zaten anlamadim Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir. Genişletmek için tıkla... Canin imam nikahi var evliyi ondan yaptim dur buyuk resim koyucam Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bskkk1905 .!.: Küçücük fotodan buyutecle mi bakicaz canım evli yazmışsın zaten anlamadim Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir. Genişletmek için tıkla... Canin imam nikahi var evliyi ondan yaptim dur buyuk resim koyucam Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bskkk1905 Üye Kayıtlı Üye 16 Mayıs 2014 246 6 11 İstanbul 17 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi else03 #4 Hımm. Anladım canım koyabilrsen koy resim Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hımm. Anladım canım koyabilrsen koy resim Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.