• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Progestan 50 mg lik igne kullananlar

Ezeymin

Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2016
44
20
8
44
Arkadaslar merhaba cumartesi gunu dondurulmus transferim olacak yanliz sali gununden beri diger ilaclarima ek olarak progestan igne eklendi bugun 3 gunu ama 2 gundur kafami kaldiramiyorum.hep uykum var boyle grip olucam gibi hastayim gibi hissediyorum kendimi istahimda azaldi doktoruma soyledim bazi bunyelerde agir olabilir yan etkileri dedi sizdede oldumu olduysa neler yaptiniz? Transferden sonrada bu igneyi kullanacakmiyim acaba buna alternatif baska ilac varmi???

ben fitil kullanıyorum bir kaç gündür. transfer sonrası geçici bu iğneyi kullanıp gene fitile dönücem sanırım aynı şey. ben de doktor transfer olduktan sonra tahriş olmasın diye bunu verdi diye düşünmüştüm. çünkü fitilin de iğnenin de etken maddesi progesteron.. doktoruna sormalısın farklı şeyler de olabilir ben böyle düşündüm ama emin değilim o nedenle ilaç ismi vermeyim. yan etki dersen fitilden sonra karnım acayip şişiyor ve rahatsız hissediyorum. ama bir kaç saate iniyor. iştahım ise aşırı iyi şimdilik

Cnm ben de iğne kullandım 7+4 de bıraktı doktorum biraz zorlu sürec ama dayanacaksın inş tutar seninde.kalp atışı duyulumca benm doktor artık beni kadın doguma sevketti baska iğne kullanmadım

İğne olunca evde kolonya pamuka dök iyice ovala yoksa zamanla topaklanma beze yapar .bende cok azıcık oldu ama millete göre baya iyiyidim iyi bir yöntem .bende uyku vs hisside olmamıstı cnm ben transferden sonra genellikle ayakta idim arada uzanıyordum yormuyordum da nasip inş .3üncü gün emriyosu idi

Valla ben 2 tup bebekte 1 hafta evde yattim hic kalkmadan 3 cu tup bebegim ocakta yapildi 1 gun yattim dinlendim sonra ise gelip gittim simdi dondurulmus transferi bakalim 4 5 gun evde dururum ondan sonra yavas yavas ise gider gelirim bakalim kismet artik rabbim ne hayirli girduyse o olacak son 24 saatim kaldi transfere icim kipir kipir

Back
X