Evet geciktiriyor bir kaç gün daha bekleyin olmazsanız testi tekrarlayınMerhaba bir senedir doğal yollarla çocuk denedik olmadı. Bu ay adetimin 4. günü 5 gün Klomen kullandım. 13. gün kontrole gittiğimde biri 23 mm biri 18mm yumurta göründü ve aynı akşam ovitrelle çatlatma iğnesi yaptım. Ve 14. gün aşılama oldum. 14. günden itibaren de 10 gün boyunca sabah 1 akşam 2 progestan kapsül kullandım vajinadan. Progestan pazartesi bitti bugün cuma.
Sorum şu: adetimi uygulamadan takip ediyorum ve hep 27. gün adet oluyorum (adetim inanılmaz dakik ve olursa da erken olur geç hiç olmaz). Bugün adet olmalıydım ama olmadım. Test yaptım negatif. Progestan adeti geciktirir mi?
Elbette diğer ihtimali düşünmek istiyorum. Bi yanım idrarın yoğun değildi akşam yaptın, belki erken yaptın diyor ama kendimi kandırıyorum muhtemelen. Merak ettiğim konu ilacı bırakalı 4 gün geçti adetimi geciktirir mi?
Bu sabahta gelmedi ama tekrar test yapmaya cesaretim yok. Yarını beklicem dediğiniz gibi yine gelmezse testi tekrarlicam. Ama adetimin gününde gelmemesi benim için büyük şok oldu, inşaallah sebebi ilaç değildirEvet geciktiriyor bir kaç gün daha bekleyin olmazsanız testi tekrarlayın
İnşallah hamilesindirBu sabahta gelmedi ama tekrar test yapmaya cesaretim yok. Yarını beklicem dediğiniz gibi yine gelmezse testi tekrarlicam. Ama adetimin gününde gelmemesi benim için büyük şok oldu, inşaallah sebebi ilaç değildir
İnşallah hamilesindir canım sonuç ne oldu?? Ben de aşılama oldum ve progestan kullanıyorum. Progestanı ne zaman bıraktın?Merhaba bir senedir doğal yollarla çocuk denedik olmadı. Bu ay adetimin 4. günü 5 gün Klomen kullandım. 13. gün kontrole gittiğimde biri 23 mm biri 18mm yumurta göründü ve aynı akşam ovitrelle çatlatma iğnesi yaptım. Ve 14. gün aşılama oldum. 14. günden itibaren de 10 gün boyunca sabah 1 akşam 2 progestan kapsül kullandım vajinadan. Progestan pazartesi bitti bugün cuma.
Sorum şu: adetimi uygulamadan takip ediyorum ve hep 27. gün adet oluyorum (adetim inanılmaz dakik ve olursa da erken olur geç hiç olmaz). Bugün adet olmalıydım ama olmadım. Test yaptım negatif. Progestan adeti geciktirir mi?
Elbette diğer ihtimali düşünmek istiyorum. Bi yanım idrarın yoğun değildi akşam yaptın, belki erken yaptın diyor ama kendimi kandırıyorum muhtemelen. Merak ettiğim konu ilacı bırakalı 4 gün geçti adetimi geciktirir mi?
Merhaba simdi durumunuz nedir? Umarım hamilesinizdir bende 5 ekimde asilama oldum 15 gün progestan kullandim 20 ekimde kan testim negatif çıktı ama hala regl olmadım perşembe de olmazsam bir daha kan vermemi söyledi doktor bekliyorumBu sabahta gelmedi ama tekrar test yapmaya cesaretim yok. Yarını beklicem dediğiniz gibi yine gelmezse testi tekrarlicam. Ama adetimin gününde gelmemesi benim için büyük şok oldu, inşaallah sebebi ilaç değildir
Canım bende benzer durumdayım progestan kullanırken adet olmuyormuş galibaMerbha hanımlar 27 Eylül son adet tarihim 5 klomen kullandım 2 gün sonra da ovitrelle çatlatma iğnesi vurdurdum bugün iğnenin 15. Günü test yaptım evde hafif gölgeli çıktı iğne vurdurdugum günden beri progestan kullaniyorum sabah akşam doktorun önerisiyle göğüs uçlarımda ağrı var ve hassas kasıklarimda ağrı var özellikle sol tarafda testinden emin değilim kafam çok karıştı progestan pozitif çıkarır mı adet geçiktirir mi vajinal akıntım oluyor afedersiniz bazen hissetmiyorum bile ıslaklik oluyor bazen beyaz kremsi
Umarım gönlümüz de ki gibi olur çok umutluyum bu ay inşallah nasip olurCanım bende benzer durumdayım progestan kullanırken adet olmuyormuş galiba
Vallahi bende bu ay içimde bir umut var ama korkuyorum progestanın adetimi geciktirmesi bile benim için iyi en azında 2 senedir ilk defa test yapıcamUmarım gönlümüz de ki gibi olur çok umutluyum bu ay inşallah nasip olur
Bende progestan dan dolayi kafam karıştı 2 senedir istiyoruz bu ikinci çatlatma iğnem sanki hissediyor gibiyim ama sonra kafam karışıyorVallahi bende bu ay içimde bir umut var ama korkuyorum progestanın adetimi geciktirmesi bile benim için iyi en azında 2 senedir ilk defa test yapıcam
Ahhh bacımm o kadar aynıyız kiiiiiii yemin ederimmmm inşallah bu ay ikimizde pozitifi görürüzBende progestan dan dolayi kafam karıştı 2 senedir istiyoruz bu ikinci çatlatma iğnem sanki hissediyor gibiyim ama sonra kafam karışıyor
Ahhh bacımm o kadar aynıyız kiiiiiii yemin ederimmmm inşallah bu ay ikimizde pozitifi görürüz
Ovülasyon testinde ikinci çizgi çıkınca noluyor sende bariz çıkmış ben hiç test yapmadım bilmiyorumŞimdi ovulasyon testi yaptım öyle denemek için bu şekilde çıktı iğemin 16. Günü bugün
Ovulasyon testi yanlış bilmiyorsam.yumurtlama.donemlerinde çift çizgi verir tam koyulaşana kadar takip edilir ve yumurtlama donemine uygun olduğunu gösterirOvülasyon testinde ikinci çizgi çıkınca noluyor sende bariz çıkmış ben hiç test yapmadım bilmiyorum
Kan ne zaman vermeyi düşünüyorsun canımOvulasyon testi yanlış bilmiyorsam.yumurtlama.donemlerinde çift çizgi verir tam koyulaşana kadar takip edilir ve yumurtlama donemine uygun olduğunu gösterir
Bugün vericem canımKan ne zaman vermeyi düşünüyorsun canım
Güzel heberlerini bekliyorumBugün vericem canım
İnsAllah canımGüzel heberlerini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?