Progestan alttan kullanımı

Elif nisa bulut

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2021
13
1
6
27
Kızlar ben hamileyim ama dış gebelikten de şüpheleniyorum 1 aydır progestan 200mg kullanıyorum alttan onu kullanmaya başladığımdan beri vajinamin içinde bir şişkinlik oluştu önce rahat giriyordu şimdi hem ağzında daralma ve içinde şişlik oldu normal mi sizde de oldu mu? Acil cevap verirseniz sevinirim 😊

Dış gebelikten nasıl şüpheleniyorsunuz ? 1 aydır neden kullanıyorsunuz doktorunuz mu istedi bende alttan kullanıyorum zaten alacağını alıp fazlasını atıyormuş nasıl bir şişlik anlamadım

ben tüp bebek yaptırdım doktor önerisiyle kullandım ilk başlarda rahat giriyordu daha sonra sizin dediğiniz gibi oldu benim bebğim tutunmuştu hamile kalınca rahim girişi daralır derler ben gebeliğe bağlıyorum o darlığı 9 haftalık gebeyim hala darlık ve şişlik var mesela

ben tüp bebek yaptırdım doktor önerisiyle kullandım ilk başlarda rahat giriyordu daha sonra sizin dediğiniz gibi oldu benim bebğim tutunmuştu hamile kalınca rahim girişi daralır derler ben gebeliğe bağlıyorum o darlığı 9 haftalık gebeyim hala darlık ve şişlik var mesela
Bilmem ben hiç dikkat etmedim elimden geldiğince dibine kadar itmeye çalışıyorum 9 haftalıksanız kese ve bebek görünmüştür kalp atışı bile

Bilmem ben hiç dikkat etmedim elimden geldiğince dibine kadar itmeye çalışıyorum 9 haftalıksanız kese ve bebek görünmüştür kalp atışı bile
evet göründü çok şükür hatta bugün 2. kontrolümüze gittik herşey yolunda çok şükür fitile 1 ay daha devam edicez

evet göründü çok şükür hatta bugün 2. kontrolümüze gittik herşey yolunda çok şükür fitile 1 ay daha devam edicez
Tamam o zaman dış gebelik olması imkansız 🤩 ağızdan alınca yan etkisi çok oluyor en iyisi fitil olarak gece yatarken bide sabah atıyorum kalkmadığım için daha iyi oluyor

Tamam o zaman dış gebelik olması imkansız 🤩 ağızdan alınca yan etkisi çok oluyor en iyisi fitil olarak gece yatarken bide sabah atıyorum kalkmadığım için daha iyi oluyor
Dış gebelikten şüphelenen ben değilim canım konuyu açan başka arkadaş ben yorum olarak yazdım sadece :)

Back
X