Progestan Dex Bulamıyorum :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar elinde Progestan Dex ampul olan var mı? Hiçbir yerde bulamıyorum
Aynı sıkıntıyı bende yaşadım proluton yazdırdım hem devlet karşılıyor hem de 3 güne bir vuruluyorsun bence doktoruna sor onu yazdır benim ablam eczenede çalışıyor ben bulamadım oda dediki buda onun benzeri çok iyi oldu hem kalçamı çok ağrıtıyordu

Dun kontrolde hemsireye soyledim. Progestan dex bulamiyolarmis, nette yaziyolar dedim. Bunu transfer günü konusuruz gerekirse yerine baska ilac veririz dedi. Sende söyle doktoruna

Merhaba. Ben Üsküdar da Bi eczanede buldum. Bağlarbaşında Akademi Ebru Eczanesinde.
Heryerde var aslında ama yılbaşından sonra acayip zamlanacağı için çıkarmıyorlar 😥
Genelde Tüp bebek merkezlerine yakın eczaneleri arayın.

Aynı sıkıntıyı bende yaşadım proluton yazdırdım hem devlet karşılıyor hem de 3 güne bir vuruluyorsun bence doktoruna sor onu yazdır benim ablam eczenede çalışıyor ben bulamadım oda dediki buda onun benzeri çok iyi oldu hem kalçamı çok ağrıtıyordu
Proluton kalçadan vurguluyor. Şiddetli düşük durumunda verdi bana Dr. Kanamam olunca 2 günde bir kullandım. Normalde haftada 1 vuruluyorum. Ama Prolutex ya da Progestan Dex sabah akşam karindan vurulmak gerekiyor 😔

Proluton kalçadan vurguluyor. Şiddetli düşük durumunda verdi bana Dr. Kanamam olunca 2 günde bir kullandım. Normalde haftada 1 vuruluyorum. Ama Prolutex ya da Progestan Dex sabah akşam karindan vurulmak gerekiyor 😔
Ben progestan dex 50 olanı gün de bir kez kalçadan 2 ampulü tek şırıngaya çektirip vuruluyorum ama bulamayınca ablamda sor buda olur dedi bende doktora sordum oda onayladı

Ben uretifi firmayla konustum 1 hafta icinde cikarmis olucaz dedi. Bende yeterli stok ama ama butun istanbulu aramama ragmen cok az bulabildim. Her yeri arayin 1 1 toplarsiniz

Ben dex i günde bir kez göbekten uyguluyorum. Aynı zamanda Progestan fitil de kullanıyorum sabah akşam.şükürler olsun 8. Haftaya girdik hiçbir sorun yaşamadım. 12. Haftaya kadar da risk almamak işin aynı şekilde devam edeceğini söyledi doktorum

Ben dex i günde bir kez göbekten uyguluyorum. Aynı zamanda Progestan fitil de kullanıyorum sabah akşam.şükürler olsun 8. Haftaya girdik hiçbir sorun yaşamadım. 12. Haftaya kadar da risk almamak işin aynı şekilde devam edeceğini söyledi doktorum
Çok şükür inşallah da yaşamazsınız ben dex kullanmıyordum 50 lik olandan kullanıyordum onu bulamayınca dex yazdılar onuda bulamadım onlarda proluton ve prolutex den birini almamı söylediler bende proluton aldım bu gün ilkini vuruldum ama eczacı bir abim var 4 kutu Progestan 50 lil bulmuş onu yazdırcam tekrardan doktoruma danışıyım da geri

Zaten ben 16 sında transfer oldum o günden beri progestan 50 lik iki ampulü bir şırıngaya çektirip vuruluyorum ama böyle olmak zorunda oldu. Bende günde 4 kez progestan fitil kullanıyorum.

Zaten ben 16 sında transfer oldum o günden beri progestan 50 lik iki ampulü bir şırıngaya çektirip vuruluyorum ama böyle olmak zorunda oldu. Bende günde 4 kez progestan fitil kullanıyorum.
Allah hepimize o misss kokuyu çekmeyi nasip etsin sağ Salim kucağımıza versin, dileyen herkese de bu duyguyu nasip etsin inşallah.

Allah hepimize o misss kokuyu çekmeyi nasip etsin sağ Salim kucağımıza versin, dileyen herkese de bu duyguyu nasip etsin inşallah.
Amin inşallah canım benim her şey o cennet koku için inşallah sanada banada tüm hamilelerede tüm isteyenlere de tez vakitte Rabbim nasip etsin inşallah 🤲

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X