- 9 Kasım 2021
- 196
- 156
- 53
- 34
- Konu Sahibi bebegimolsun-06
Arkadaşlar elinde Progestan Dex ampul olan var mı? Hiçbir yerde bulamıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
NerdesinArkadaşlar elinde Progestan Dex ampul olan var mı? Hiçbir yerde bulamıyorum
Aynı sıkıntıyı bende yaşadım proluton yazdırdım hem devlet karşılıyor hem de 3 güne bir vuruluyorsun bence doktoruna sor onu yazdır benim ablam eczenede çalışıyor ben bulamadım oda dediki buda onun benzeri çok iyi oldu hem kalçamı çok ağrıtıyorduArkadaşlar elinde Progestan Dex ampul olan var mı? Hiçbir yerde bulamıyorum
Proluton kalçadan vurguluyor. Şiddetli düşük durumunda verdi bana Dr. Kanamam olunca 2 günde bir kullandım. Normalde haftada 1 vuruluyorum. Ama Prolutex ya da Progestan Dex sabah akşam karindan vurulmak gerekiyorAynı sıkıntıyı bende yaşadım proluton yazdırdım hem devlet karşılıyor hem de 3 güne bir vuruluyorsun bence doktoruna sor onu yazdır benim ablam eczenede çalışıyor ben bulamadım oda dediki buda onun benzeri çok iyi oldu hem kalçamı çok ağrıtıyordu
Ben progestan dex 50 olanı gün de bir kez kalçadan 2 ampulü tek şırıngaya çektirip vuruluyorum ama bulamayınca ablamda sor buda olur dedi bende doktora sordum oda onayladıProluton kalçadan vurguluyor. Şiddetli düşük durumunda verdi bana Dr. Kanamam olunca 2 günde bir kullandım. Normalde haftada 1 vuruluyorum. Ama Prolutex ya da Progestan Dex sabah akşam karindan vurulmak gerekiyor![]()
Hangi ilçedesiniz.Ben uretifi firmayla konustum 1 hafta icinde cikarmis olucaz dedi. Bende yeterli stok ama ama butun istanbulu aramama ragmen cok az bulabildim. Her yeri arayin 1 1 toplarsiniz
IstanbulHangi ilçedesiniz.
İlçe olarak sordum ?Istanbul
Farkeder mi?İlçe olarak sordum ?
Eğer Anadolu yakası Üsküdar a yakinsaniz. İğne orda bı eczanede var yukarda yazdım. O yüzden sordum. Benim için fark etmez ama sizin için fark eder.Farkeder mi?
AnkaraNerdesin
Ben dex i günde bir kez göbekten uyguluyorum. Aynı zamanda Progestan fitil de kullanıyorum sabah akşam.şükürler olsun 8. Haftaya girdik hiçbir sorun yaşamadım. 12. Haftaya kadar da risk almamak işin aynı şekilde devam edeceğini söyledi doktorumAynı sıkıntıyı bende yaşadım proluton yazdırdım hem devlet karşılıyor hem de 3 güne bir vuruluyorsun bence doktoruna sor onu yazdır benim ablam eczenede çalışıyor ben bulamadım oda dediki buda onun benzeri çok iyi oldu hem kalçamı çok ağrıtıyordu
Çok şükür inşallah da yaşamazsınız ben dex kullanmıyordum 50 lik olandan kullanıyordum onu bulamayınca dex yazdılar onuda bulamadım onlarda proluton ve prolutex den birini almamı söylediler bende proluton aldım bu gün ilkini vuruldum ama eczacı bir abim var 4 kutu Progestan 50 lil bulmuş onu yazdırcam tekrardan doktoruma danışıyım da geriBen dex i günde bir kez göbekten uyguluyorum. Aynı zamanda Progestan fitil de kullanıyorum sabah akşam.şükürler olsun 8. Haftaya girdik hiçbir sorun yaşamadım. 12. Haftaya kadar da risk almamak işin aynı şekilde devam edeceğini söyledi doktorum
Zaten ben 16 sında transfer oldum o günden beri progestan 50 lik iki ampulü bir şırıngaya çektirip vuruluyorum ama böyle olmak zorunda oldu. Bende günde 4 kez progestan fitil kullanıyorum.Ben dex i günde bir kez göbekten uyguluyorum. Aynı zamanda Progestan fitil de kullanıyorum sabah akşam.şükürler olsun 8. Haftaya girdik hiçbir sorun yaşamadım. 12. Haftaya kadar da risk almamak işin aynı şekilde devam edeceğini söyledi doktorum
Allah hepimize o misss kokuyu çekmeyi nasip etsin sağ Salim kucağımıza versin, dileyen herkese de bu duyguyu nasip etsin inşallah.Zaten ben 16 sında transfer oldum o günden beri progestan 50 lik iki ampulü bir şırıngaya çektirip vuruluyorum ama böyle olmak zorunda oldu. Bende günde 4 kez progestan fitil kullanıyorum.
Amin inşallah canım benim her şey o cennet koku için inşallah sanada banada tüm hamilelerede tüm isteyenlere de tez vakitte Rabbim nasip etsin inşallahAllah hepimize o misss kokuyu çekmeyi nasip etsin sağ Salim kucağımıza versin, dileyen herkese de bu duyguyu nasip etsin inşallah.
Elimde 3 tane progestan dex var bende ankara dayım 3 vurumluk yani nasil teslim edeyimAnkara