• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Progestan Dex (Yardım)

wweir24

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
1
Arkadaşlar her gün iki ampul kırık progestan dex yapıyorum ama içindeki sıvı biraz yavaş aktığı için iğneyi yaparken çok zorlanıyorum. İşte olduğum için o saatte benden başka kimse yapamaz yardım edemiyor. Siz yaparken nasıl yapıyorsunuz rahat bir yöntemi var mı? Genelde ayakta yapıyorum ama artık iğne yapmaktan göbeğim çok ödemli olduğu için morartmışım akşam gördüm hemen jel krem sürdüm moralim bozuldu. Pozisyon değiştireyim desem sol’a sabah sağ tarafa akşam iğneleri diye ayırmıştım şimdi full sağ tarafa mı vurmaliyim?

Arkadaşlar her gün iki ampul kırık progestan dex yapıyorum ama içindeki sıvı biraz yavaş aktığı için iğneyi yaparken çok zorlanıyorum. İşte olduğum için o saatte benden başka kimse yapamaz yardım edemiyor. Siz yaparken nasıl yapıyorsunuz rahat bir yöntemi var mı? Genelde ayakta yapıyorum ama artık iğne yapmaktan göbeğim çok ödemli olduğu için morartmışım akşam gördüm hemen jel krem sürdüm moralim bozuldu. Pozisyon değiştireyim desem sol’a sabah sağ tarafa akşam iğneleri diye ayırmıştım şimdi full sağ tarafa mı vurmaliyim?
Bende yapıyorum ama kalçadan yapılıyor benim ki. Aile hekimliğinde acilde falan yaptırıyorum

Çok yağlı bir ilaç o oturarak yavaşça yapın zaten çok ağrıtır

Bana eşim yaptı 3 ay, bir süre sonra göbeğimde yer kalmamıştı malesef, bir yandan da kan sulandırıcı iğne vuruyorduk çünkü. Oturarak yapın iyice etinizi sıkıştırın, sonrasında biraz buz uygulayabilirsiniz. Arnica jel de morlukları rahatlatiyor biraz

İnisülin iğne uçları var kahverengi onlardan aldınız mı? Ben bir gün sağ, bir gün sol, bir günde göbek deliğinin tam altından yapıyorum.. Şuan kan sulandırıcıyada başladık ona başlayınca progestan dex hiç bişeymiş dedim.. progestan dex hiç morartmadı hiç canımda yanmadı açıkcası ama kan sulandırıcı cayır cayır yakıyor.. buz koymayı dene istersen

Dex'i 6 ay kullandım. Bacak ve koldan da yapılabiliyor. Doktorunuza danışın, bacaktan yapmak çok kolay geldi bana.

Bana direk dexi göbekten dediler, kan sulandırıcı göbek, bacak ve kol dendi. Galiba biraz kasıyorum kendimi o yüzden kanatıyorum bazen

4.denemeden sesleniyorum. Ne kadar ustalaştığımı anlayın diye hssh öncelikle ben oturarark yapıyorum siz ayakta rahatsanzı farketmez bence
Aşırı yavaşşş yapacaksınız. İçinde hava bırakmayın. Karnınızın bir yeri morardıysa orası dinlensin diğer tarafa yapın sabahı da akşamı da. Moral bozmayın çoookk yavaşça yaparsanız morarmayacak. Neler denedim inanamazsınız iğne öncesinde sonrasında buz koymalar falan.. faydasız. Tek çözüm aşırı yavaş yapıp sakince oturun ve peçete olur pamuk olur oraya bastırın ve daireselovalayın bir süre sonra geçecek. Hala içi acıyan bezeleşen yerlerim oluyor ama morarma yok şükür

He bir de göbeğinizi iyice tutup sıkıştırın , bazen girmşyor bile davul derisi gibi oldu bemimki. Acısa da sokuyorum valla yapacak bir şey yok 😪

Back
X