Progestan kullandınız mı? Benim değerlerim de düşük çıktı ve keseyi göremedik.gitim keseyi gordu ikihafta sonra gel dedi tahlil yapmadı
Kullaniyorum suan kac haftaliksinizProgestan kullandınız mı? Benim değerlerim de düşük çıktı ve keseyi göremedik.
Adetlerim düzensiz, net bilemiyorum ama 5. Hafta olması gerek.Kullaniyorum suan kac haftaliksiniz
Birhaftaya gozukur canim insallah benim de gormeemisti sonra gozuktuAdetlerim düzensiz, net bilemiyorum ama 5. Hafta olması gerek.
İnşallah, çok canım sıkılıyor. Başta dış gebelikten şüphelendi. Beta yükselişi de pek parlak değil sanırım.Birhaftaya gozukur canim insallah benim de gormeemisti sonra gozuktu
Yukselisiniz nasilİnşallah, çok canım sıkılıyor. Başta dış gebelikten şüphelendi. Beta yükselişi de pek parlak değil sanırım.
Salı günü 698 Perşembe 1087Yukselisiniz nasil
Gayet guzel artmis benceSalı günü 698 Perşembe 1087
Öyle mi dersin canım? 2 katı diyorlar ya her yerde, hem artış öyle olmayınca hem progesteron düşük olunca üzüldüm bayaGayet guzel artmis bence
İki kat artmamış malesef.yeterli mi bu artış bilmiyorum.diğer değerlariniz nasılSalı günü 698 Perşembe 1087
bu test nasıl yapılıyor acaba adı ne diye geçiyorHanimlar progestaniz dusuk olanlar gebeliginiz nasildi nasil geçiyor
Gayet guzel artmis bence
Bence iyi iki gune bir betahcg ver mutlaka sen kullaniomusun ilac verdimi drÖyle mi dersin canım? 2 katı diyorlar ya her yerde, hem artış öyle olmayınca hem progesteron düşük olunca üzüldüm baya
Progestan diye geciyor dr soyleyinbu test nasıl yapılıyor acaba adı ne diye geçiyor
Evet progestan verdi. Pazartesi tekrar bakacak.Bence iyi iki gune bir betahcg ver mutlaka sen kullaniomusun ilac verdimi dr
Insllah gorursun canim guzel haberini bekliyoruz insallahEvet progestan verdi. Pazartesi tekrar bakacak.
Yabancı kaynaklarda 48-72 saatte iki katına çıkar yazıyor hep ama 2 günde bir diyorlar burda genelde.İki kat artmamış malesef.yeterli mi bu artış bilmiyorum.diğer değerlariniz nasıl
Kac cikti progestanYabancı kaynaklarda 48-72 saatte iki katına çıkar yazıyor hep ama 2 günde bir diyorlar burda genelde.Doktor kötü demedi, yalnız progesteronu düşük buldu.
İnşallah canımInsllah gorursun canim guzel haberini bekliyoruz insallah
6.6 çıktı ilk sonra 4.2Kac cikti progestan
Ya dusuk gercekten bol dinlen6.6 çıktı ilk sonra 4.2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?