Canım zaten bu iki değer başlı başına yeterli değil.yanında başka değerler olsa karşılaştırma daha kolay olurdu.Ama bir dahaki gittiğinde keseyi görmesi gerekiyor çünkü 1500lerde vajinadan 3000binlerde de karından görülüyor kese.progestan vermesi lazım onun içinde.pazartesi tekrar git umarım görürsünYabancı kaynaklarda 48-72 saatte iki katına çıkar yazıyor hep ama 2 günde bir diyorlar burda genelde.Doktor kötü demedi, yalnız progesteronu düşük buldu.
Progestan verdi dünden beri kullanıyorum. Faydası olur umarım. Pek umudum da yok gibi amaCanım zaten bu iki değer başlı başına yeterli değil.yanında başka değerler olsa karşılaştırma daha kolay olurdu.Ama bir dahaki gittiğinde keseyi görmesi gerekiyor çünkü 1500lerde vajinadan 3000binlerde de karından görülüyor kese.progestan vermesi lazım onun içinde.pazartesi tekrar git umarım görürsün
Mrh sonuclariniz nedir nasilsinizEvet progestan verdi. Pazartesi tekrar bakacak.
Merhaba, bugün keseyi gördük çok şükürMrh sonuclariniz nedir nasilsiniz
Ya cok sevindim cok şükür strese girme ınslalah ben sana dedim ya görürsün diyeeMerhaba, bugün keseyi gördük çok şükür ☺ Progesteron da 11.5 olmuş. Doktor devam et kullanmaya dedi.
Beta hcg nasilMerhaba, bugün keseyi gördük çok şükür ☺ Progesteron da 11.5 olmuş. Doktor devam et kullanmaya dedi.
3500 civarında o da canmBeta hcg nasil
Super maşallah3500 civarında o da canm
Mrb gebeliginiz nasil gidiyor kalp atisini duydunuzmu3500 civarında o da canm
Merhabalar, evet çok şükür her şey yolundaMrb gebeliginiz nasil gidiyor kalp atisini duydunuzmu
Yaa cok sevindim masallah insallag saglikla devam ederrMerhabalar, evet çok şükür her şey yolunda
İnşallah çok teşekkür ederim, sizinki de umarımYaa cok sevindim masallah insallag saglikla devam ederr
Bizde cok iyiz ikihaftaya ikili teste gidicem en son ki gittigim dr progestani kullan demedi dusukti dememe ragmen sıķınti olmaz kalbi atiyor zaten dedi birz o kafama takildiİnşallah çok teşekkür ederim, sizinki de umarım
Aaa neden?ne oldu?çok üzüldüm geçmiş olsunBebegimi kaybettim
Kabi durmus bebegimin kendimde degilim iki kere duymustum kalb sesiniAaa neden?ne oldu?çok üzüldüm geçmiş olsun
Canım mutlaka nedenini öğren.kaç haftalıktıKabi durmus bebegimin kendimde degilim iki kere duymustum kalb sesini
12 hafta bes gunluktu 9 hafta 4 gunlukken durmusCanım mutlaka nedenini öğren.kaç haftalıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?