Progestan fitil hakkında

Cgdmtt

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
86
Puanlar
18
Kızlar tüp bebek tedavisinde progestan ve progestan dex ampulu kaçıncı haftada bıraktınız.1 haftadır fitili derine itmeme rağmen vücut geri atıyor.ama doktorumda kesmedi 12.haftaya kadar kullan dedi.12 hafta bana çok geldi açıkçası. Daha erken bırakan oldumu

tualetini yaptıktan sonra it canım bir süre öyle dene tutar

İğneyi 12 hafta fitili 14.haftada günde 2 ye dusurerek 16.haftada bırakacagim

İğneyi 12 hafta fitili 14.haftada günde 2 ye dusurerek 16.haftada bırakacagim
Peki azaltmadan bırakmak mantıklımı .Ben günde 2 fitil 1 iğne 1 coraspin kullanıyorum .hepsini 12 de bırak dedi doktorum.

12.haftada bıraktım tam bende fitili 8.haftada da iğneleri bırakmıştık

Peki azaltmadan bırakmak mantıklımı .Ben günde 2 fitil 1 iğne 1 coraspin kullanıyorum .hepsini 12 de bırak dedi doktorum.
Bazı doktorlar öyle yapıyor kanama alanınız lekelenmeniz yoksa sorun olmaz

Coraspin 34 hafta dedi nedense bana

Fitili uyguladiktan sonra biraz yatar
Pozisyonda kalsaniz belki daha iyi emilir ama fitilin fazlasi genelde vucuttan atiliyor deniyordu. Sorun olmaz diye dusunuyorum.

Pıhtılaşmaniz varmı bende yok ama oksapar doğumdan 1 hafta sonraya coraspinde 34e kadar kullanılacak dedi.
O konuda bişi demedi ama kan değerlerime baktığımda pıhtılaşma ile ilgili değerim biraz yüksekti

O konuda bişi demedi ama kan değerlerime baktığımda pıhtılaşma ile ilgili değerim biraz yüksekti
Olsun sağlıklı olsunlar da kullanırız artık napalim

Fitili uyguladiktan sonra biraz yatar
Pozisyonda kalsaniz belki daha iyi emilir ama fitilin fazlasi genelde vucuttan atiliyor deniyordu. Sorun olmaz diye dusunuyorum.
Aslında uzanıyorum hatta gece yatmadan önce uyguladığım halde yinede dışarı çıkıyor

Canım merhaba, fitili uzanarak it ve yarım saat dinlen vucüt alması gerekeni alıyor gerisini dıları atıyor bu normal bir durum. Sen doktorunu dinle kanaman vs olmazsa 12 haftadan sonra bırak. Brn daha erken bırakmıştım açıkçası ama senin hem fitil hem de iğne var temkinli ol gerisi Allaha emanet

Teşekkür ederim cevabınız için

Ben 21. Haftadayim daha kullaniyorum progestan. 12 de birakmistim 15te cok fazla bi kanama yaşadım geri basladim

`