Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tualetini yaptıktan sonra it canım bir süre öyle dene tutarKızlar tüp bebek tedavisinde progestan ve progestan dex ampulu kaçıncı haftada bıraktınız.1 haftadır fitili derine itmeme rağmen vücut geri atıyor.ama doktorumda kesmedi 12.haftaya kadar kullan dedi.12 hafta bana çok geldi açıkçası. Daha erken bırakan oldumu
İğneyi 12 hafta fitili 14.haftada günde 2 ye dusurerek 16.haftada bırakacagimKızlar tüp bebek tedavisinde progestan ve progestan dex ampulu kaçıncı haftada bıraktınız.1 haftadır fitili derine itmeme rağmen vücut geri atıyor.ama doktorumda kesmedi 12.haftaya kadar kullan dedi.12 hafta bana çok geldi açıkçası. Daha erken bırakan oldumu
Ben uzanarak yapıyordum yanlışmı yapıyorumtualetini yaptıktan sonra it canım bir süre öyle dene tutar
Peki azaltmadan bırakmak mantıklımı .Ben günde 2 fitil 1 iğne 1 coraspin kullanıyorum .hepsini 12 de bırak dedi doktorum.İğneyi 12 hafta fitili 14.haftada günde 2 ye dusurerek 16.haftada bırakacagim
Bazı doktorlar öyle yapıyor kanama alanınız lekelenmeniz yoksa sorun olmazPeki azaltmadan bırakmak mantıklımı .Ben günde 2 fitil 1 iğne 1 coraspin kullanıyorum .hepsini 12 de bırak dedi doktorum.
Benimde 34.haftaCoraspin 34 hafta dedi nedense bana
Pıhtılaşmaniz varmı bende yok ama oksapar doğumdan 1 hafta sonraya coraspinde 34e kadar kullanılacak dedi.Benimde 34.hafta
O konuda bişi demedi ama kan değerlerime baktığımda pıhtılaşma ile ilgili değerim biraz yüksektiPıhtılaşmaniz varmı bende yok ama oksapar doğumdan 1 hafta sonraya coraspinde 34e kadar kullanılacak dedi.
Olsun sağlıklı olsunlar da kullanırız artık napalimO konuda bişi demedi ama kan değerlerime baktığımda pıhtılaşma ile ilgili değerim biraz yüksekti
Aynen zararı yok ya siz 2 tane mi kullanıyorsunuzOlsun sağlıklı olsunlar da kullanırız artık napalim
Aynen lekelenme yada kanama alanı yokBazı doktorlar öyle yapıyor kanama alanınız lekelenmeniz yoksa sorun olmaz
Aslında uzanıyorum hatta gece yatmadan önce uyguladığım halde yinede dışarı çıkıyorFitili uyguladiktan sonra biraz yatar
Pozisyonda kalsaniz belki daha iyi emilir ama fitilin fazlasi genelde vucuttan atiliyor deniyordu. Sorun olmaz diye dusunuyorum.
O zaman fazlasini atiyorsunuzdur disari muhtemelen.Aslında uzanıyorum hatta gece yatmadan önce uyguladığım halde yinede dışarı çıkıyor
Canım merhaba, fitili uzanarak it ve yarım saat dinlen vucüt alması gerekeni alıyor gerisini dıları atıyor bu normal bir durum. Sen doktorunu dinle kanaman vs olmazsa 12 haftadan sonra bırak. Brn daha erken bırakmıştım açıkçası ama senin hem fitil hem de iğne var temkinli ol gerisi Allaha emanetKızlar tüp bebek tedavisinde progestan ve progestan dex ampulu kaçıncı haftada bıraktınız.1 haftadır fitili derine itmeme rağmen vücut geri atıyor.ama doktorumda kesmedi 12.haftaya kadar kullan dedi.12 hafta bana çok geldi açıkçası. Daha erken bırakan oldumu
Teşekkür ederim cevabınız içinCanım merhaba, fitili uzanarak it ve yarım saat dinlen vucüt alması gerekeni alıyor gerisini dıları atıyor bu normal bir durum. Sen doktorunu dinle kanaman vs olmazsa 12 haftadan sonra bırak. Brn daha erken bırakmıştım açıkçası ama senin hem fitil hem de iğne var temkinli ol gerisi Allaha emanet![]()