Progestan fitil olarak kullananlar

Bloommmm

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2024
170
39
18
27
Kullandıktan sonra bir saat uzanıyorum ve 10 dakika yürüyorum ama gün içinde böyle kalıntıları akıntı şeklinde beyaz geliyor normal mi?

Kullandıktan sonra bir saat uzanıyorum ve 10 dakika yürüyorum ama gün içinde böyle kalıntıları akıntı şeklinde beyaz geliyor normal mi?
Evet normal hemsire bana vücut eme bildigini emiyor emilim olmayan disari atılıyor demisti. Yarim saat uzanmanda yeterli demisti

evet geliyor. sorun değil 🥰 ben fitili yapıp uyuduğum bile oluyordu 2-3 saat. ona rağmen kalıntılar geri çıkıyor. doktorum sen iyice yerleştirdiysen gerisi önemli değil demişti bana

Selam ben de kullanıyorum bazen bir bakıyorum neredeyse tamamı geri gelmiş bana uzan falan da demediler bu arada.dış çentiği her türlü çıkıyormuş korkma sorun olmaz dediler

Selam ben de kullanıyorum bazen bir bakıyorum neredeyse tamamı geri gelmiş bana uzan falan da demediler bu arada.dış çentiği her türlü çıkıyormuş korkma sorun olmaz dediler
Valla bana 15-20 dk uzan ve ıkınacak hareket yapma dediler bunu uygulamaya başlayıncca dış çentiği çıkmaz oldu ama gün içinde idrarımda az da olsa beyaz beyaz görüyorum
Yan etki oldumu sizde ödem gibi dalan

Ben gece koyuyordum fitili
Bir de yataktan kalkmadan erken saatte
yani çözünmeden direk eriyor olabilir
Çözünse de işlevi olmaz yürürken

Valla bana 15-20 dk uzan ve ıkınacak hareket yapma dediler bunu uygulamaya başlayıncca dış çentiği çıkmaz oldu ama gün içinde idrarımda az da olsa beyaz beyaz görüyorum
Yan etki oldumu sizde ödem gibi dalan
Vallahi canım o kadar çok ilaç kullanıyoruz ki hangisi hangisini yan etkisi bilmiyorum ödemimde var şişkinliğimde gazımda fitilin etkisi mi bilemiyorum

Mounjaro kullanıyorum ilk haftam (dr kontrolünde)
Progestan fitil (dr verdi)
Cipralex bırakmaya çalışıyorum doz azaltılıyor
Sapıttı bünye yeminle

Bende ödem olmadı sadece kabızlık var ama yediklerime çok dikkat ediyorum. Ben günde 3 kere kullanıyorum. Gece koyduğum bile sabah geri akıyor ama kalıntı şeklinde fitilin kendisi. Gündüz kullandıklarımda da 1 saat uzanıyorum

Bende ödem olmadı sadece kabızlık var ama yediklerime çok dikkat ediyorum. Ben günde 3 kere kullanıyorum. Gece koyduğum bile sabah geri akıyor ama kalıntı şeklinde fitilin kendisi. Gündüz kullandıklarımda da 1 saat uzanıyorum

Ben gece koyuyordum fitili
Bir de yataktan kalkmadan erken saatte
yani çözünmeden direk eriyor olabilir
Çözünse de işlevi olmaz yürürken

Ben de gunde 2 kez kullaniyorum. Gunduz dozunda 1 saat uzanıyorum. Gece dozunu yatağa girmeden alıp uyuyorum. Her ikisinde de tuvalete gidince beyaz parçalar geliyor. Normal yani

Çok ileri itmeniz lazım ucunda bırakmayın
Parmağınızla itebildiğiniz kadar itin ileriye

Ciğerime kadar itsem de, gece yatmadan önce koyup uyusam da sabah kalktığımda yine akıntım oluyordu ☺️

Back
X