Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet normal hemsire bana vücut eme bildigini emiyor emilim olmayan disari atılıyor demisti. Yarim saat uzanmanda yeterli demistiKullandıktan sonra bir saat uzanıyorum ve 10 dakika yürüyorum ama gün içinde böyle kalıntıları akıntı şeklinde beyaz geliyor normal mi?
Ay teşekkür ederim çok korku salmıştı içimiEvet normal hemsire bana vücut eme bildigini emiyor emilim olmayan disari atılıyor demisti. Yarim saat uzanmanda yeterli demisti
evet geliyor. sorun değilben fitili yapıp uyuduğum bile oluyordu 2-3 saat. ona rağmen kalıntılar geri çıkıyor. doktorum sen iyice yerleştirdiysen gerisi önemli değil demişti bana
Valla bana 15-20 dk uzan ve ıkınacak hareket yapma dediler bunu uygulamaya başlayıncca dış çentiği çıkmaz oldu ama gün içinde idrarımda az da olsa beyaz beyaz görüyorumSelam ben de kullanıyorum bazen bir bakıyorum neredeyse tamamı geri gelmiş bana uzan falan da demediler bu arada.dış çentiği her türlü çıkıyormuş korkma sorun olmaz dediler
Ben gece koyuyordum fitiliKullandıktan sonra bir saat uzanıyorum ve 10 dakika yürüyorum ama gün içinde böyle kalıntıları akıntı şeklinde beyaz geliyor normal mi?
Vallahi canım o kadar çok ilaç kullanıyoruz ki hangisi hangisini yan etkisi bilmiyorum ödemimde var şişkinliğimde gazımda fitilin etkisi mi bilemiyorumValla bana 15-20 dk uzan ve ıkınacak hareket yapma dediler bunu uygulamaya başlayıncca dış çentiği çıkmaz oldu ama gün içinde idrarımda az da olsa beyaz beyaz görüyorum
Yan etki oldumu sizde ödem gibi dalan
Ben daha transfer sürecindeyimMounjaro kullanıyorum ilk haftam (dr kontrolünde)
Progestan fitil (dr verdi)
Cipralex bırakmaya çalışıyorum doz azaltılıyor
Sapıttı bünye yeminle
Bende ödem olmadı sadece kabızlık var ama yediklerime çok dikkat ediyorum. Ben günde 3 kere kullanıyorum. Gece koyduğum bile sabah geri akıyor ama kalıntı şeklinde fitilin kendisi. Gündüz kullandıklarımda da 1 saat uzanıyorum
Bende ödem olmadı sadece kabızlık var ama yediklerime çok dikkat ediyorum. Ben günde 3 kere kullanıyorum. Gece koyduğum bile sabah geri akıyor ama kalıntı şeklinde fitilin kendisi. Gündüz kullandıklarımda da 1 saat uzanıyorumBen gece koyuyordum fitili
Bir de yataktan kalkmadan erken saatte
yani çözünmeden direk eriyor olabilir
Çözünse de işlevi olmaz yürürken
Ben de gunde 2 kez kullaniyorum. Gunduz dozunda 1 saat uzanıyorum. Gece dozunu yatağa girmeden alıp uyuyorum. Her ikisinde de tuvalete gidince beyaz parçalar geliyor. Normal yaniKullandıktan sonra bir saat uzanıyorum ve 10 dakika yürüyorum ama gün içinde böyle kalıntıları akıntı şeklinde beyaz geliyor normal mi?
Teşekkür ederimBen de gunde 2 kez kullaniyorum. Gunduz dozunda 1 saat uzanıyorum. Gece dozunu yatağa girmeden alıp uyuyorum. Her ikisinde de tuvalete gidince beyaz parçalar geliyor. Normal yani
Çok ileri itmeniz lazım ucunda bırakmayınBende ödem olmadı sadece kabızlık var ama yediklerime çok dikkat ediyorum. Ben günde 3 kere kullanıyorum. Gece koyduğum bile sabah geri akıyor ama kalıntı şeklinde fitilin kendisi. Gündüz kullandıklarımda da 1 saat uzanıyorum
Aynı şekilde benimde öyleCiğerime kadar itsem de, gece yatmadan önce koyup uyusam da sabah kalktığımda yine akıntım oluyordu![]()