Progestan fitil önceden yerleşiyordu şimdi yerleşmiyor

zenan35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2023
350
131
33
35
Kızlar 7 haftalık gebeyim progestan fitili önceden gayet güzel yerleşiyordu şimdi koyuyorum 10 dk sonra düşüypr gitmiyor siz nasıl yerleştirdiniz

Bende gebelikden öncede kullandım şu an 7 haftalıga kadar öyle olmamıstı. Doktorada soramadım onu yerlestiremedin mi demesin die ne yapcagımu bilemedim
Sor sor niye böyle yargılasın seni işi bu onların,yahu doktorlardan çekinmeyin

Kızlar 7 haftalık gebeyim progestan fitili önceden gayet güzel yerleşiyordu şimdi koyuyorum 10 dk sonra düşüypr gitmiyor siz nasıl yerleştirdiniz
Hayırlı olsun yavrunuzu saglikla dogurun,fitili yerleştirip yarım saat en az uzanıyorum sorun yaşamadım ,doğru koyamıyor olabilir misiniz

Bende kullanıyorum biraz itmen lazım ve uzanman lazım hemen ayağına kalkma, tam ittiğinden de emin ol bende oldu bir kaç itemediğimde anladım ki gitmiyor sonra daha iyi ittim

Hayır canım olmaz niye olsun tam ittiğinde içeri gittiğinde bırakacaksın, ben ağzından alsam demiştim itemiyordum doktor yan etkisi çok olur dedi bıraktırdı
Allah razı olsun sizden dün lekelenmem oldu bunu yerleştiremedim ondan olmus demekki bugün farkettimngeri düşüyor demekki yerleştirememişim

Allah razı olsun sizden dün lekelenmem oldu bunu yerleştiremedim ondan olmus demekki bugün farkettimngeri düşüyor demekki yerleştirememişim
Ah kıyamam bırakma sanki bende öyleyimdir bıraktığım an kahverengi leke geliyordu Allahım evlatlarımızı bize bağışlasın çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…