• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Progestan fitil ve iğnesinı kullanan

eylullllllllllll

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2025
23
3
1
30
Progestan kullanıpta gebeliği devam eden varmı dün kan testi yaptım kanamamdan dolayı betam 78 çıktı ve doktorum kullan bunu dedikten sonra 1 hafta sonra tekrar gel dedi ultrasonda keseyi göremedi erken diye belki o zamn görücek bnm gşbi olupta hamileliğini güzel geçiren varmı

Progestan kullanıpta gebeliği devam eden varmı dün kan testi yaptım kanamamdan dolayı betam 78 çıktı ve doktorum kullan bunu dedikten sonra 1 hafta sonra tekrar gel dedi ultrasonda keseyi göremedi erken diye belki o zamn görücek bnm gşbi olupta hamileliğini güzel geçiren varmı
Benim ilk 1.20 ydi hamilelik yoktu ama kanama olduğu için bebek varsa tutunur yoksa adet olursun bıraktığın zaman demişti. 4 gün sonra baktırdığımda 69 çıkmıştı betam. 16 haftalık oldum ama hala progestan kullanıyorum 😁 keseyi ben 4 haftalıkken görmüştüm. Şu an çok şükür sağlıklı ilerliyor

Benim ilk 1.20 ydi hamilelik yoktu ama kanama olduğu için bebek varsa tutunur yoksa adet olursun bıraktığın zaman demişti. 4 gün sonra baktırdığımda 69 çıkmıştı betam. 16 haftalık oldum ama hala progestan kullanıyorum 😁 keseyi ben 4 haftalıkken görmüştüm. Şu an çok şükür sağlıklı ilerliyor
Ay çok iyi ya Rabbim sana bağışlasın bende şimdi progestan kullanıyorum sabah kullanmaya başladım kanama vs yok şuan inşallah benmkise tutunur

Evet ben de kullanıyorum hala. Fitil olarak. Bir sorun yok. İlacı kullanın o iyi gelecektir. Bebeğin tutunmasını sağlıyor

Teşekkür ederim şuan yok ama sanki bişeyler geliyor gibi bi his var gidip bakıyorum yok fitilden kaynaklı sanırsam
Evet evet arkadaşım korkma içini ferah tut✨ Ben de sırf bakmak için tuvalete giderdim tuvaletim yokken. Biraz psikolojik. Korkudan dolayı oluyor. Zamanla geçecek inşallah merak etme. Allah sana bağışlasın

Allah razı olsun lavaboya gitim az önce çok küçük kırmızı bişey geldi pıhtı gibi ama doktor kanaman olursa gel demişti sıkıntımı acaba ya peçeteyle silince heldi

Eklentiler

• IMG_9328.webp
    IMG_9328.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 7
Back
X