Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bendede oluyor aynı şekilde birazı geri geliyor gibiMerhaba arkadaşlar progestan fitil kullanan var mı ben 5 gündür kullanıyorum beyaz akıntı oluyor sonrasında yarım saat uzandığim halde sizde nasıl oluyor?
Ne zamandır kullanıyorsun canım?Evet bendede oluyor aynı şekilde birazı geri geliyor gibi
Ben transfer oldum canım transferden önce başlamıştım 2 buçuk hafta falan olabilr tam hatırlamıyorum amaNe zamandır kullanıyorsun canım?
Anladım canım ne zaman oldu transfer?Ben transfer oldum canım transferden önce başlamıştım 2 buçuk hafta falan olabilr tam hatırlamıyorum ama
6.günüm canımAnladım canım ne zaman oldu transfer?
Hayırlısı olsun canım inşallah pozitif sonuç olur6.günüm canım
Sağol canım inşAllahHayırlısı olsun canım inşallah pozitif sonuç olurbenimde Perşembe günü olacak
![]()
İnşallahSağol canım inşAllahseninde pozitif olur inşAllah
![]()
Hayırlı olsun inşallahBenim transferim de bugün oldu 5 gündür progestan kullanıyorum benden de aynı şekilde geri geliyor parçalı toz gibi.
Aynen ben de kullaniyorim cok oluyorMerhaba arkadaşlar progestan fitil kullanan var mı ben 5 gündür kullanıyorum beyaz akıntı oluyor sonrasında yarım saat uzandığim halde sizde nasıl oluyor?
Amin inşallah Allah razı olsun, sizin de pozitif olur inşallahHayırlı olsun inşallahsonuç pozitif olur benimde yarın transfer
İnşallahAmin inşallah Allah razı olsun, sizin de pozitif olur inşallah![]()
Bu sabah öyle yaptım ittim biraz az aktiBir miktarı tekrar çıkıyor dışarı itebildiginiz kadar ileri itin bir sorun olmaz.