• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer öncesi Prednol kullananlar ?

2 litre içtiğim için İlk transferimde eşim altıma sürgüyü yerleştirene kadar kaçırmıştım. Hayatımda bu kadar utandığım an çok azdır 🥲

Sonrakiler de 1 litre içtim ve önlüğü giydirdikleri anda başladım ders oldu 🥲
Ay ben de yarim saat zor yatip hemen hasta bezine yapiverdim 🤣

Transferin en zor kismi idrara sıkısık olmak gercekten

😂😂😂😂😂😂 başka bir çözümü olsa keşke 🤣 kaç dakika yatırdılar senintransfer olunca aşko
Kuzum valla beni yatağa aldılar zaten hiç kaldırmadan bacaklarımı dikti hemşire 15 dk sonra tuvalete gidebilirsin dedi ama ben delircek gibi oldum 10 dk sabredebildim ve tam 4 dakikada anca kalktım klozetten 😂😂😂 sonra uzandım 15-20 dakika kadar tekrar gittim. Toplamda beni 1 saat yatırdılar

Kuzum valla beni yatağa aldılar zaten hiç kaldırmadan bacaklarımı dikti hemşire 15 dk sonra tuvalete gidebilirsin dedi ama ben delircek gibi oldum 10 dk sabredebildim ve tam 4 dakikada anca kalktım klozetten 😂😂😂 sonra uzandım 15-20 dakika kadar tekrar gittim. Toplamda beni 1 saat yatırdılar
Anladım balımmm yatsan bir türlü kalksan bi türlü insan bilemiyor ya ne yapacağını 😂😂 bez mi götürsem napsam fnakdn

Kızlar merhaba,
Cumartesi günü ilk transferim gerçekleşecek (umarım son da olur 🙏🏻🍀😃)
Hazırlık aşamasında Estrofem günde 3 ve coraspirin
Bugün de Prednol 16 , progestan dex iğne ve fitil kullanmaya başladım 5 gün kullanacakmışım prednolü.
Fakat bazı konularda hamileliğin 12. Haftasına kadar devam edildiğini okudum.
Sizde nasıldı acaba ?
Ben de ilk transferimde transfer öncesi 4 gün kullanmıştım.
2. Ve 3.de aynı doktorda tedavi görmeme rağmen vermedi

Ayyyyyy üf ya 😂😂😂 neye elimi atsam kalıyor hahahaha😂 bu arada kuzum kıyafeti değiştiriyorlar mı ve nerde yapıyorlar ?
Yani zaten girerken alt kısmı full çıkartıyorsun ameliyat önlüğü giyiyorsun. Sonra ameliyathanede seni yatırıyorlar yatağa üstüne de pike örtüyorlar. Bana hemşirem giyinip çıkabilirsin demişti 1 saat sonra kendim giyindim çıktım. Benim gittiğim merkezde eşler gelemiyor odaya maalesef

Yani zaten girerken alt kısmı full çıkartıyorsun ameliyat önlüğü giyiyorsun. Sonra ameliyathanede seni yatırıyorlar yatağa üstüne de pike örtüyorlar. Bana hemşirem giyinip çıkabilirsin demişti 1 saat sonra kendim giyindim çıktım. Benim gittiğim merkezde eşler gelemiyor odaya maalesef
Anladım canım inşallah benimkini alırlar içeri.. 🥹 bu arada telefon sokabiliyor muyuz kulaklıkla müzik açsam rahatlasam izin verirler mi acaba

Anladım canım inşallah benimkini alırlar içeri.. 🥹 bu arada telefon sokabiliyor muyuz kulaklıkla müzik açsam rahatlasam izin verirler mi acaba
Bilmiyorum ki kuzum ben opuya girerken anestezi doktorum kendisi müzik açmıştı hatta bana sormuştu istediğin bişey var mı diye belki transferde de açarlar

Kızlar merhaba,
Cumartesi günü ilk transferim gerçekleşecek (umarım son da olur 🙏🏻🍀😃)
Hazırlık aşamasında Estrofem günde 3 ve coraspirin
Bugün de Prednol 16 , progestan dex iğne ve fitil kullanmaya başladım 5 gün kullanacakmışım prednolü.
Fakat bazı konularda hamileliğin 12. Haftasına kadar devam edildiğini okudum.
Sizde nasıldı acaba ?
İğne ve fitili 12.haftaya kadar rahat kullandırıyolar malesef iğne biraz zorluyor uzun kullanımda ama zorluk görmeden kolaylık gelmıyo malesef ben 9.haftada iğneyi yarın 13.haftam buyuk ıhtımal fıtılı bıraktırcak

İğne ve fitili 12.haftaya kadar rahat kullandırıyolar malesef iğne biraz zorluyor uzun kullanımda ama zorluk görmeden kolaylık gelmıyo malesef ben 9.haftada iğneyi yarın 13.haftam buyuk ıhtımal fıtılı bıraktırcak
Popodan mı yoksa göbekten mi verdi canım ? Ben korkuma göbekten aldım devlet karşılamadı 😒

Back
X