Progestan fitil

Twinsmom19

19.05.2021 Kızlarımla hikayemiz başladı 🤍
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2019
857
6.771
88
29
Merhaba arkadaşlar 11 haftalik ikiz gebeyim tüp bebek tedavisi ile doktorum progestan fitil verdi.
Sabah 1 akşam 2 şeklinde kullanıyorum.
Sorum şu bir kısmı çamaşırıma akıyor bunun normal olduğunu önceden doktorum söylemişti fakat fitil kalıntısı dışında sanki idrar kaçırmışım gibi ıslaklık oluyor su gibi bu normal mi arkadaşlar ? Cevaplarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler

Progesteron hormonunun artışıyla birlikte idrar tutan kaslarda gevşeme oluşuyormuş gelen sıvı idrar büyük ihtimal.Normal bir durum bende yaşıyorum.

evet bende de böyle oluyor ve gerçekten çok rahatsız edici. İş yermde yanıma çamaşır alıyorum değiştiriyorum gün içinde yoksa akşama kadar durulmuyor.

Kızlar çok sağolun ya korktum sabahtan beri araştırma yapıyordum çok rahatsız edici sürekli WC gidip çamaşır değiştiriyorum neyse sorun olmasında yapacak bişey yok artık

Evet canım zaten fitil kalıntısı aktığı için rahatsız edici bir durum birde bu ıslaklık söz konusu olunca ayrı bişey oluyor ne yapalım bu günler de geçer elbet

Ya bir bende mi kaşıntı yapiyo bu ilaç.yan etki yapiyo ama kullanmakta zorundayım.geceleri acidan yatamıyorum.keske sadece akıntı olsaydı .çaresini bulamıyorum.her tüp tedavide kullaniyorum...

Evet kaşıntı oluyor akıntı olayını doktorla paylaştım normal dedi ama kaşıntı olayı çok zorluyor

Bendede var o konu maglesef

Sık sık iç çamaşırı değiştiriyorum birde eczaneden hijyenik mendil aldım onlarla idare etmeye çalışıyorum Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…