- 17 Kasım 2020
- 1.356
- 597
- 73
- 27
okuduğum yorumlara bakarak sanirim olsaydi çıkardi dediğiniz gibi ama mucize de Allahtan hakkınızda hayilisi olsun☺Perşembe yapmıştım 12.gün negatifti iğne etkisi kalmadı ,dünde yaptım negatifti heralde olsa çıkardı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
okuduğum yorumlara bakarak sanirim olsaydi çıkardi dediğiniz gibi ama mucize de Allahtan hakkınızda hayilisi olsun☺Perşembe yapmıştım 12.gün negatifti iğne etkisi kalmadı ,dünde yaptım negatifti heralde olsa çıkardı![]()
Aynen olsaydı çıkardıokuduğum yorumlara bakarak sanirim olsaydi çıkardi dediğiniz gibi ama mucize de Allahtan hakkınızda hayilisi olsun☺
Tüp bebekte ilaçlar çok olduğundan adeti engelliyor ama aşılamada pek engellemiyor. Sonuç almadan adet olanlar oluyor. Kişiye göre değişiyor.Benim deneyimim böyle canımTamam kesmim o zamanbide adet olsaydım misal o anda gelirdi demi ilaç engel olmazdı
Saolun adet olmayı beklicemTüp bebekte ilaçlar çok olduğundan adeti engelliyor ama aşılamada pek engellemiyor. Sonuç almadan adet olanlar oluyor. Kişiye göre değişiyor.Benim deneyimim böyle canım
Canım adet olunca fitili bırakmalı mym yoksa devammı etmeliyimTüp bebekte ilaçlar çok olduğundan adeti engelliyor ama aşılamada pek engellemiyor. Sonuç almadan adet olanlar oluyor. Kişiye göre değişiyor.Benim deneyimim böyle canım
Normalde adet olunca bırakılıyor ama hcg ile hamile olmadığının kesinleşmesi lazım.Hemsireler söyler sanaCanım adet olunca fitili bırakmalı mym yoksa devammı etmeliyim
Beta yarın baktırcam ama fitili kullanınca ağrı yapıyor ,bıraktım bendeNormalde adet olunca bırakılıyor ama hcg ile hamile olmadığının kesinleşmesi lazım.Hemsireler söyler sana
Tedaviyle olduğu için vücut progesteron üretmiyor. Bize o yüzden veriyorlar. Eğer hamile kalmış olursan hatalı bı davranış olur. İlerde Tüp bebek tedavisi olursan adet bile olsan ilacini bırakma canım.Beta yarın baktırcam ama fitili kullanınca ağrı yapıyor ,bıraktım bende
Kullansam yan etkisi olmaz değil miTedaviyle olduğu için vücut progesteron üretmiyor. Bize o yüzden veriyorlar. Eğer hamile kalmış olursan hatalı bı davranış olur. İlerde Tüp bebek tedavisi olursan adet bile olsan ilacini bırakma canım.
Progesteronun zararı yok.Olmaz. Bugün yinede koy. Yarın zaten kesersin hamile değilsen.Kullansam yan etkisi olmaz değil mi
ilacınızı bırakmayın lütfen ağrı fitille ilgili değil yaklaşık 5 aydır kullanıyorum herhangi bir ağrı yapmıyor bende sonucu alana kadar kullanın bırakmayın benceBeta yarın baktırcam ama fitili kullanınca ağrı yapıyor ,bıraktım bende
Tamam canım kesmim bi düşüğüm bu şekilde olmuştu . Adet oldum sanmıştım geçen sene meğer düşük yapmışımProgesteronun zararı yok.Olmaz. Bugün yinede koy. Yarın zaten kesersin hamile değilsen.
İlacımı aldım sağolunilacınızı bırakmayın lütfen ağrı fitille ilgili değil yaklaşık 5 aydır kullanıyorum herhangi bir ağrı yapmıyor bende sonucu alana kadar kullanın bırakmayın bence
Belki yerleşme kanamasıdır inşAllah güzel sonuç alırsınız yarınİlacımı aldım sağolunbu ay ilk defa böyle oldu ilacı kullanırken kanama oldu
Sanmıyorum ama hayat süprizlerle doluBelki yerleşme kanamasıdır inşAllah güzel sonuç alırsınız yarın
İnşallah Rabbim gönlünüze göre versinSanmıyorum ama hayat süprizlerle doluadet olduğumu sandığım zaman hamile olduğumu öğrenmiştim ama düşükle sonuçlanmıştı . İnşallah buda öyle olmaz
Amin inşallahİnşallah Rabbim gönlünüze göre versin
merhaba sonucunuz nedir merak ettimAmin inşallahisteyen herkese versin
![]()
Aşılamalarım boşa gitti rahimde perde olduğu için gebeliğe engelmiş ameliyat oldummerhaba sonucunuz nedir merak ettim
onu nasıl ogrenıyorsunuz perde oldugunuAşılamalarım boşa gitti rahimde perde olduğu için gebeliğe engelmiş ameliyat oldum