Progestan fitil

Yok yapmaz bence yani benim olmadı hiç adet olacak gibi ağrı gebeliğimin başında olmuştu
Gebeliğin başında böyle ağrıları sık sıkmı yaşadınız yoksa ara aramı yaşadınız 😊 bide yerleşme kanaması yaşadınız mı 😊

Aynı durum bendede var inşallah bende hamile kalırım 🙏🙏 sola dönüp yatamıyorum adet ağrısı gibi ağrı saplanıyor
Ben de batmalar olmuyor ama tüp bebek transferimin ilk gününden beri adet olacakmışım gibi hassasiyet var.14 Haziran ‘da oldu transferim.ben de progestron hormonu için fitil ve iğne kullanıyorum.Acaba bunlardan mı diye düşünüyordum.Unarım hamileyizdir ❤️🙏😊🧿🤲

Ben de batmalar olmuyor ama tüp bebek transferimin ilk gününden beri adet olacakmışım gibi hassasiyet var.14 Haziran ‘da oldu transferim.ben de progestron hormonu için fitil ve iğne kullanıyorum.Acaba bunlardan mı diye düşünüyordum.Unarım hamileyizdir ❤️🙏😊🧿🤲
Ben ilk aşılamadada böyle adet olacak gibi ağrı yaşamıştım 😊 kullananlar fitil ağrı yapmaz diyor bilmiyorum ki 😊 inşallah hamilesinizdir 😊

Yok yapmıyor. Hamileligin başında adet ağrısı olabiliyor.
Canım bişey sorcam aşılamanın 12.günü kahve akıntı oldu kasık ağrısı ve karın ağrısıyla birlikte . Dünde biraz geldi kesildi . Fitil daha öncede kullandım böyle bişey yaşamadım . Siz yaşadınızmı böyle bişey . Acaba adetmi olcam belirtimi verdide ilaç engel oluyor

Canım bişey sorcam aşılamanın 12.günü kahve akıntı oldu kasık ağrısı ve karın ağrısıyla birlikte . Dünde biraz geldi kesildi . Fitil daha öncede kullandım böyle bişey yaşamadım . Siz yaşadınızmı böyle bişey . Acaba adetmi olcam belirtimi verdide ilaç engel oluyor
Adet geliyor olabilir canım çünkü fitil adeti çok engellemiyor. Aşılama sonucu almaya giderken adet olanları biliyorum. Bende hemen sonuç sonrası adet olmuştum.İns seninki hamilelikle ilgilidir

Adet geliyor olabilir canım çünkü fitil adeti çok engellemiyor. Aşılama sonucu almaya giderken adet olanları biliyorum. Bende hemen sonuç sonrası adet olmuştum.İns seninki hamilelikle ilgilidir
Canım hamilelik gibi beklentim yok eğer adet olacaksam ilacı kesip rahatlim . Öyle şiddetli ağrım yok kasık batması biraz karında gerginlik oldu biraz lekelenme oldu o gün arkası yok . Bugün hiç bişeyim yok ne akıntı ne ağrı

ilacin etkiside olabilir bende cok uyuşukluk hissi birakıyor lekelenmede görmüssunuz insallah hamilesinizdir Allah gönlünüze göre versin🥰
Amin inşallah canım 🤗 Yarın test yapcam çıkmazsa adet olmayı beklicem artık 😊 pek bir bilgim yok testi ne zaman yaparsam kesin sonuç verir acaba

Canım hamilelik gibi beklentim yok eğer adet olacaksam ilacı kesip rahatlim . Öyle şiddetli ağrım yok kasık batması biraz karında gerginlik oldu biraz lekelenme oldu o gün arkası yok . Bugün hiç bişeyim yok ne akıntı ne ağrı
Yinede kesme adet sanıp kesenler oluyor. Bebeğin düşmesine neden oluyorlar. Sonuç alana kadar devam et. Kanama yaygın çünkü tedavilerde

Back
X