Ben 6 aylık hamileyim hala kullanıyorumProgestan kullanıyor musunuz hala acaba ? Ben üç ay kadar kullanılıyor diye biliyorum da
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 6 aylık hamileyim hala kullanıyorumProgestan kullanıyor musunuz hala acaba ? Ben üç ay kadar kullanılıyor diye biliyorum da
Gebeliğin başında böyle ağrıları sık sıkmı yaşadınız yoksa ara aramı yaşadınızYok yapmaz bence yani benim olmadı hiç adet olacak gibi ağrı gebeliğimin başında olmuştu
Ama neden o kadar. Riskli mi şu anBen 6 aylık hamileyim hala kullanıyorum
Yerleşme kanaması yaşamadım. Ağrımda ara ara oldu 1 hafta kadar sürdüGebeliğin başında böyle ağrıları sık sıkmı yaşadınız yoksa ara aramı yaşadınızbide yerleşme kanaması yaşadınız mı
![]()
Aynı durum bendede var inşallah bende hamile kalırımYerleşme kanaması yaşamadım. Ağrımda ara ara oldu 1 hafta kadar sürdü
Ben de batmalar olmuyor ama tüp bebek transferimin ilk gününden beri adet olacakmışım gibi hassasiyet var.14 Haziran ‘da oldu transferim.ben de progestron hormonu için fitil ve iğne kullanıyorum.Acaba bunlardan mı diye düşünüyordum.Unarım hamileyizdirAynı durum bendede var inşallah bende hamile kalırımsola dönüp yatamıyorum adet ağrısı gibi ağrı saplanıyor
Ben ilk aşılamadada böyle adet olacak gibi ağrı yaşamıştımBen de batmalar olmuyor ama tüp bebek transferimin ilk gününden beri adet olacakmışım gibi hassasiyet var.14 Haziran ‘da oldu transferim.ben de progestron hormonu için fitil ve iğne kullanıyorum.Acaba bunlardan mı diye düşünüyordum.Unarım hamileyizdir![]()
Canım bişey sorcam aşılamanın 12.günü kahve akıntı oldu kasık ağrısı ve karın ağrısıyla birlikte . Dünde biraz geldi kesildi . Fitil daha öncede kullandım böyle bişey yaşamadım . Siz yaşadınızmı böyle bişey . Acaba adetmi olcam belirtimi verdide ilaç engel oluyorYok yapmıyor. Hamileligin başında adet ağrısı olabiliyor.
Ben kullaniyorum ara sira oluyor sizin süreklimi ağriniz var?Progestan fitil kullanan var mıadet olacakmış gibi ağrı yapar mı
![]()
Adet geliyor olabilir canım çünkü fitil adeti çok engellemiyor. Aşılama sonucu almaya giderken adet olanları biliyorum. Bende hemen sonuç sonrası adet olmuştum.İns seninki hamilelikle ilgilidirCanım bişey sorcam aşılamanın 12.günü kahve akıntı oldu kasık ağrısı ve karın ağrısıyla birlikte . Dünde biraz geldi kesildi . Fitil daha öncede kullandım böyle bişey yaşamadım . Siz yaşadınızmı böyle bişey . Acaba adetmi olcam belirtimi verdide ilaç engel oluyor
Çok değil ara ara oluyor ağrımBen kullaniyorum ara sira oluyor sizin süreklimi ağriniz var?
Canım hamilelik gibi beklentim yok eğer adet olacaksam ilacı kesip rahatlim . Öyle şiddetli ağrım yok kasık batması biraz karında gerginlik oldu biraz lekelenme oldu o gün arkası yok . Bugün hiç bişeyim yok ne akıntı ne ağrıAdet geliyor olabilir canım çünkü fitil adeti çok engellemiyor. Aşılama sonucu almaya giderken adet olanları biliyorum. Bende hemen sonuç sonrası adet olmuştum.İns seninki hamilelikle ilgilidir
ilacin etkiside olabilir bende cok uyuşukluk hissi birakıyor lekelenmede görmüssunuz insallah hamilesinizdir Allah gönlünüze göre versinÇok değil ara ara oluyor ağrım
Amin inşallah canımilacin etkiside olabilir bende cok uyuşukluk hissi birakıyor lekelenmede görmüssunuz insallah hamilesinizdir Allah gönlünüze göre versin![]()
Yinede kesme adet sanıp kesenler oluyor. Bebeğin düşmesine neden oluyorlar. Sonuç alana kadar devam et. Kanama yaygın çünkü tedavilerdeCanım hamilelik gibi beklentim yok eğer adet olacaksam ilacı kesip rahatlim . Öyle şiddetli ağrım yok kasık batması biraz karında gerginlik oldu biraz lekelenme oldu o gün arkası yok . Bugün hiç bişeyim yok ne akıntı ne ağrı
Ben kullanıyorum başlarda çok dikkat ediyordum uzaniyordumda şimdi koyuyorum ilaci oturuyorum. Yarım saat yeterli benceMerhaba progestan 200 mg fitil olarak kullanan varmi nasil yatmak lazim ve ne kadar sure uzanmak.gerekiyor
Tamam kesmim o zamanYinede kesme adet sanıp kesenler oluyor. Bebeğin düşmesine neden oluyorlar. Sonuç alana kadar devam et. Kanama yaygın çünkü tedavilerde
Kesin sonuç 16. gün daha erkeni iğne etkisi olabilirAmin inşallah canımYarın test yapcam çıkmazsa adet olmayı beklicem artık
pek bir bilgim yok testi ne zaman yaparsam kesin sonuç verir acaba
Perşembe yapmıştım 12.gün negatifti iğne etkisi kalmadı ,dünde yaptım negatifti heralde olsa çıkardıKesin sonuç 16. gün daha erkeni iğne etkisi olabilir