- 7 Nisan 2025
- 271
- 36
- 13
- 27
- Konu Sahibi ezgiozturk57
Progrstan fitili makattan yapan var mı kızlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktorum :) makattan da yapabilirsin dediYok artık ? Sana bunu düşündüren ne ?
Boyle birsey hic duymadim zaten arastirdiginizda da boyle bir bilgi ile karsilasmassiniz. Vajinal emilim gerek fitile veya agiz yoluyla alinir. Cok sasirdim doktorunuzaDoktorum :) makattan da yapabilirsin dedi
Ağız yoluyla alsam cok mu yan etki yaparBoyle birsey hic duymadim zaten arastirdiginizda da boyle bir bilgi ile karsilasmassiniz. Vajinal emilim gerek fitile veya agiz yoluyla alinir. Cok sasirdim doktorunuza
Ben hic agiz yoluyla almadim. Bas donmesi ve mide bulantisi yapabiliyormus. Neden vajinal kullanmiyorsunuz?Ağız yoluyla alsam cok mu yan etki yapar
Vajinismus var yapabilir miyim bilmiyorum cok itmem gerekiyor mu ne kadar iticemBen hic agiz yoluyla almadim. Bas donmesi ve mide bulantisi yapabiliyormus. Neden vajinal kullanmiyorsunuz?
Yok hayır vajinismusum olduğu için makat dediBence vajinal demiştir makattan da ilk defa duydum
Yani 1 parmak dinine kadar ittiriyordum ben olabildigince. Vajinismus var ise agizdan almayi deneyin doktorunuza danisarak. Makattan hic duymadim dedigim gibi.Vajinismus var yapabilir miyim bilmiyorum cok itmem gerekiyor mu ne kadar iticem
Ağızdanda alabilirsin ama baş dönmesi mide bulantısı yapar dediYani 1 parmak dinine kadar ittiriyordum ben olabildigince. Vajinismus var ise agizdan almayi deneyin doktorunuza danisarak. Makattan hic duymadim dedigim gibi.
Ağızdanda alabilirsin ama baş dönmesi mide bulantısı yapar dedi
Perşembe günü transfer olucam inşallahTransfer mi oldun canım yoksa daha ön hazırlık mı yapılıyor Allahım inşallah kolaylığını versin Amin![]()
Perşembe günü transfer olucam inşallah![]()
Progestan dex iğne de kullanıyorum günde 3 kez ayrıyetten fitilinide verdi 3 kez gündeİnşallah pozitifle sonuçlanır Amin
Peki doktorun başka alternatif sunmadı mı iğne gibi falan makattan hiç duymadım genel de ya ağız yoluyla yada vajinal oluyor kimisi alerji oluyor iğne yazıyor ondan dolayı dedim
Öyle bişey yok arkadaşım. Ya vajinadan yada ağızdan alacaksın. Makattan nereye emilsin ilaç dimi mantıken ?Doktorum :) makattan da yapabilirsin dedi
Bende cuma gunu transfer olucam hakkımızda hayırlısı olsun ınsallah ben yarın fıtıle ve kalcadan ıgneye baslıycammProgestan dex iğne de kullanıyorum günde 3 kez ayrıyetten fitilinide verdi 3 kez günde![]()
Progestan dex iğne de kullanıyorum günde 3 kez ayrıyetten fitilinide verdi 3 kez günde![]()
Asla duymadım oral alınır ya da vajinadan fitil. Bunu size söyleyeni sakın dinlemeyinProgrstan fitili makattan yapan var mı kızlar
Canım 2 cm iletirsen bile yeter çıkmasın yeter. Yastıkla destekle bacaklarını biraz havada olsun yarım saat yat bekle yeter. Ben günde 4 tane atıyorum. Vajinaya daha kolay ulaşır daha iyi. Arkadan olursa dışkı ile karışabilir ama zorlanıyorsan doktorun olur dediyse bağırsakta emilim yapıyordur belkiVajinismus var yapabilir miyim bilmiyorum cok itmem gerekiyor mu ne kadar iticem