- Emoji Skoru
- 179
- Puanlar
- 33
- Konu Sahibi hasibeamamutsuz
-
Doktorum da normal dedi ama benim küçük küçük kızarıklıklar olmaya başladı bide enfeksiyona çevirir diye korktum çünkü gebelikte enfeksiyon riskliymiş yaFitil ilk zamanlar tahriş yapıyor bu nedenle yanma kaşıntı felan olabiliyor normal yani
Öncelikle yavrunuza sağlıkla vaktiyle kavuşun inşallahMerhaba tüp bebek yaptırdım bugün 12. Gün progestan fitil kullanıyorum son 3 5 gündür rahim ağzım acayip kaşınıyor daha öncesi yoktu böyle bişey hafif de yanma oluyo fitili koyarken ama kaşıntım çok fazla tam rahim ağzında daha önce başına gelen oldu mu bugün hamile olduğumu öğrendim ve doktor fitile devam etmemi söyledi günde 4 defa kullanıyorum bide başına gelen olduysa nasıl bi çözüm buldunuz doktoruma yazdım daha dönüş yapmadı enfeksiyon olabilir mi
İğneye çevirdi işte doktor yarından itibaren iğne kullanıcam çok korkuyorumÖncelikle yavrunuza sağlıkla vaktiyle kavuşun inşallahMantar enfeksiyonu veya enfeksiyon kapmış olabilirsiniz. Önceki gebeliğimde de şimdi de kullanıyorum muhakkak ellerinizi sabunla yıkayıp hiçbirşeye temas etmeden fitilinizi koyun. Gebelikte enfeksiyon çok tehlikeli. Sizi korkutmak istemiyorum ben ilk bebeğimi kaybettim o dönem aşırı enfeksiyon sıkıntısı çekiyordum. Tabi sadece enfeksiyon değildi sebebi ama oda çok etken dedi doktorlar
Korkmayın yüreğinizi ferah tutun, iyi düşün güzeli hayal edin, pozitif düşünün. Endişelerinizi korkunuzu çok iyi anlıyorum ama stres her türlü sıkıntıyı getirir. Siz tedbirinizi alın gerisini Allaha emanet edin. İnşallah sağlıkla vaktiyle gelecek minik melekİğneye çevirdi işte doktor yarından itibaren iğne kullanıcam çok korkuyorum
Fitili yerleştirirken enfeksiyon kaptırmışsındırMerhaba tüp bebek yaptırdım bugün 12. Gün progestan fitil kullanıyorum son 3 5 gündür rahim ağzım acayip kaşınıyor daha öncesi yoktu böyle bişey hafif de yanma oluyo fitili koyarken ama kaşıntım çok fazla tam rahim ağzında daha önce başına gelen oldu mu bugün hamile olduğumu öğrendim ve doktor fitile devam etmemi söyledi günde 4 defa kullanıyorum bide başına gelen olduysa nasıl bi çözüm buldunuz doktoruma yazdım daha dönüş yapmadı enfeksiyon olabilir mi
İnşallah teşekkür ederimKorkmayın yüreğinizi ferah tutun, iyi düşün güzeli hayal edin, pozitif düşünün. Endişelerinizi korkunuzu çok iyi anlıyorum ama stres her türlü sıkıntıyı getirir. Siz tedbirinizi alın gerisini Allaha emanet edin. İnşallah sağlıkla vaktiyle gelecek minik melek
MuhtemelenFitili yerleştirirken enfeksiyon kaptırmışsındır
Fitili epey ileri ittirmeniz gerekiyorMerhaba tüp bebek yaptırdım bugün 12. Gün progestan fitil kullanıyorum son 3 5 gündür rahim ağzım acayip kaşınıyor daha öncesi yoktu böyle bişey hafif de yanma oluyo fitili koyarken ama kaşıntım çok fazla tam rahim ağzında daha önce başına gelen oldu mu bugün hamile olduğumu öğrendim ve doktor fitile devam etmemi söyledi günde 4 defa kullanıyorum bide başına gelen olduysa nasıl bi çözüm buldunuz doktoruma yazdım daha dönüş yapmadı enfeksiyon olabilir mi
Geçti artık yarın iğneye başlıyorum ama kaşıntım için doktor başka bi ilaç vermedi acaba kendi kendine mi geçecek kiFitili epey ileri ittirmeniz gerekiyor
Ucunda bırakırsanız tahriş ve yanma yapar amacına da ulaşmaz
Parmağınızla itebildiğiniz kadar itin
Sonra bazen sıvı olarak geri akıyor bi kısmı
O da yanma yapıyor
Temizleme imkanınız varsa temizleyin artanını