Cronine jel bende topaklama yapti kuzum . Progestanin jeli varmi bilmiyorum keske olsada verselerCronine jel mi yoksa progestan in jeli mi kızlar ya ben cronine jel kullanıyorum zaten suan ıns bende de topaklnma yapmaz
Evt crinone jel. İçeriğinde progestan var. Bende sabah iğne akşam jel kullanıyordum. Igne yi bırakınca sabah akşam jel olarak devam etmistimCronine jel mi yoksa progestan in jeli mi kızlar ya ben cronine jel kullanıyorum zaten suan ıns bende de topaklnma yapmaz
Sabah akşam jel yapıyorum bende ayrıca aksamlari progestan igne. Hepsini bir arada vermiş ozaman bana doktorEvt crinone jel. İçeriğinde progestan var. Bende sabah iğne akşam jel kullanıyordum. Igne yi bırakınca sabah akşam jel olarak devam etmistim
Sislik için bi tavsiyen var mı cnmmVazelin le ovun baya rahatlatıyor.yumuşatıyor
Valla ağrım sızım o kadar onemli değil de canım sislik canımı sıktı yani evet igne daha etkiliymis mecbur katlancambugünde yapılınca 9. günüm olmuş olucak ilacı vurulalı. ama kalçam fena halde buz koydum fayda yok, kolonya koydum fayda yok. benim şişlik , morarma ve kütle halinde baya sert bezeler oldu sanırım hiç birşey fayda etmeyecek aklına geldikçe ovala zamanla geçmesini beklicezyürüyemiyorum, yatamıyorum .benim transferin 8. günü bugün testi yaptıktan sonra doktora söylücem fitil olarak kullanmak en mantıklısı sanırım ama iğne daha etkili ise acısını çekmeye razıyım.
bu arada bi arkadaşım saolsun bi öneride bulundu bana ama ben henüz kullanmadım. arnica diye bir krem varmış bahçeci kliniği genelde bu kremi öneriyormuş netten araştır istersen
Valla ağrım sızım o kadar onemli değil de canım sislik canımı sıktı yani evet igne daha etkiliymis mecbur katlancam
Evet dün hemsireye yazdim alkollü yada kolonya li pamuk yada buz dedi. Sislik için zamanla geçecek dedi. Yarın transferim var çok heyecanliyim
Yok daha yarın kuzum çok heyecanliyim ya bildiğin gibi değil 2 tane koyulcak birde ama şu idrar a sıkışık olmaya nasıl dayancam bilmiyorumsen ne aşamadasin canimm
Bende tutamam hiç kuzum ya peki transfer sırasında nsl zor olmuyo mu idrar durumu ben tutamicam diye korkuyorum yainş hayırlı haberini bekliyorum kuzum
Stres yapma boşuna kolay bir işlem zaten . Ben transfer e giderken deli gibi şu içmiştim güya sikisacagim diye . Zaten yumurta toplamada da kasiklar hassaslasmisti. Transfer sonrasi 2 saat boyunca sancı çektim. Su olayını fazla abartma derim :)İnşallah kuzum hepimiz hayırlısı ve sağlıkla insallah
G gulumse-hayata seni sanki farklı bir gruptan da hatırlıyorum canım bu ilk transfer miydi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?