Progestan igne ve kalcada beze yardimmmm

Cronine jel mi yoksa progestan in jeli mi kızlar ya ben cronine jel kullanıyorum zaten suan ıns bende de topaklnma yapmaz
Cronine jel bende topaklama yapti kuzum . Progestanin jeli varmi bilmiyorum keske olsada verseler

Cronine jel mi yoksa progestan in jeli mi kızlar ya ben cronine jel kullanıyorum zaten suan ıns bende de topaklnma yapmaz
Evt crinone jel. İçeriğinde progestan var. Bende sabah iğne akşam jel kullanıyordum. Igne yi bırakınca sabah akşam jel olarak devam etmistim

Evt crinone jel. İçeriğinde progestan var. Bende sabah iğne akşam jel kullanıyordum. Igne yi bırakınca sabah akşam jel olarak devam etmistim
Sabah akşam jel yapıyorum bende ayrıca aksamlari progestan igne. Hepsini bir arada vermiş ozaman bana doktor

bugünde yapılınca 9. günüm olmuş olucak ilacı vurulalı. ama kalçam fena halde buz koydum fayda yok, kolonya koydum fayda yok. benim şişlik , morarma ve kütle halinde baya sert bezeler oldu sanırım hiç birşey fayda etmeyecek aklına geldikçe ovala zamanla geçmesini beklicez yürüyemiyorum, yatamıyorum .benim transferin 8. günü bugün testi yaptıktan sonra doktora söylücem fitil olarak kullanmak en mantıklısı sanırım ama iğne daha etkili ise acısını çekmeye razıyım.

bu arada bi arkadaşım saolsun bi öneride bulundu bana ama ben henüz kullanmadım. arnica diye bir krem varmış bahçeci kliniği genelde bu kremi öneriyormuş netten araştır istersen

Valla ağrım sızım o kadar onemli değil de canım sislik canımı sıktı yani evet igne daha etkiliymis mecbur katlancam

Evet dün hemsireye yazdim alkollü yada kolonya li pamuk yada buz dedi. Sislik için zamanla geçecek dedi. Yarın transferim var çok heyecanliyim

Evet dün hemsireye yazdim alkollü yada kolonya li pamuk yada buz dedi. Sislik için zamanla geçecek dedi. Yarın transferim var çok heyecanliyim

aynen zamanla geçecek bence de . ayy hadi bende transferin oldu sanmıştım. bebişlerini al gel o zaman sımsıkı tutunsunlar sana inş.

Yok daha yarın kuzum çok heyecanliyim ya bildiğin gibi değil 2 tane koyulcak birde ama şu idrar a sıkışık olmaya nasıl dayancam bilmiyorum sen ne aşamadasin canimm

Yok daha yarın kuzum çok heyecanliyim ya bildiğin gibi değil 2 tane koyulcak birde ama şu idrar a sıkışık olmaya nasıl dayancam bilmiyorum sen ne aşamadasin canimm

transferimin 8. günündeyim bugün akşam kan vermeyi düşünüyorum. banada 2 tane koyuldu canım bn fazla sıkışıktım bekletildim biraz ondan ben anca 20 dk. yatıp lavaboya kalktım doktorum da 20 dk yat sonra git lavaboya demişti zaten idrarını tutabilen biriysen baya baya rahat geçirirsin ben günlük hayatta da sık lavaboya giden ve tutamayan biriyim ondan benim biraz zor oldu:) korkulacak bişey yok

Bende tutamam hiç kuzum ya peki transfer sırasında nsl zor olmuyo mu idrar durumu ben tutamicam diye korkuyorum ya inş hayırlı haberini bekliyorum kuzum

Tamam canım haber veririm akşam sende heyecan yapma yarın yavrularına kavuşacaksın unut idrarı falan hakkında hayırlısı olsun sende güzel sonuçlar verirsin inş

İnşallah kuzum hepimiz hayırlısı ve sağlıkla insallah
Stres yapma boşuna kolay bir işlem zaten . Ben transfer e giderken deli gibi şu içmiştim güya sikisacagim diye . Zaten yumurta toplamada da kasiklar hassaslasmisti. Transfer sonrasi 2 saat boyunca sancı çektim. Su olayını fazla abartma derim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…