Aynen eylül topigindeydim. Eylül de transfer oldum bende . Ama bir hafta önce 3.5 aylık bebeğimı kaybettim. İnşallah sizler sağlıkla kucağınıza alırsınız .2017 eylül ayı tüp bebek sayfası olabilir mi bende seni hatırlıyorum sanki canım. evet eylülde başladım aralıkta transfer oldu ilk tüp bebek deneyimim. senin canım
Aynen eylül topigindeydim. Eylül de transfer oldum bende . Ama bir hafta önce 3.5 aylık bebeğimı kaybettim. İnşallah sizler sağlıkla kucağınıza alırsınız .
Çok ama çok geçmiş olsun canım bende bugün olmadığını öğrendim senin acın kadar olmasa da çok canım yandı. Rabbim inş birgün bizimde yüzümüzü güldürür
Kaçıncı günundu ki?
Kaçıncı gün embriyosu peki ?dün 8. günümdü değerim 2 bu saatten sonra yükselmez sanırım
Kaçıncı gün embriyosu peki ?
10. Gününde bir daha baktir inşallah değerin yükselir . Doktorun ne dedi peki5. Gün , 2 embriyo transfer edilmişti
Dördüncü transferi ne zaman yaptirsam da elim koynumda kalsa yine diye bekliyorum.Canım.. olmadı ucude malesef dördüncü de olmayacak gibi hissediyorum pek umudum yok velhasili3 kez transfer oldum demişsin canim şuan ne durumdasin
Merhabaa bayaaa eski bir konu ama merak ettim o şişlik gitti mi acaba ? Bende de aynı şekilde oluştu ve ne yapcağımı şaşırmış durumdayımKızlar çarşamba günü transferim var bugün 4. Kez progestan vurdurdum. Kalcamda sislik yapmış yeni farkettim bu durum normal mi yardimmmmm
Zamanla geçiyor Merak etmeyin . Çok geçmiş olsun . Umarım şişlikle birlikte ağrı sancı vermemiştirMerhabaa bayaaa eski bir konu ama merak ettim o şişlik gitti mi acaba ? Bende de aynı şekilde oluştu ve ne yapcağımı şaşırmış durumdayım
İnanılmaz ağrı oluyo ya 12. Haftaya kadar kullanacakmışım daha 5. Haftadayım he beze olan yere vurundukça daha çok ağrı yapıo bebek için değer diyip kendimi teselli ediyorumZamanla geçiyor Merak etmeyin . Çok geçmiş olsun . Umarım şişlikle birlikte ağrı sancı vermemiştir
Her vücut ayrı tepki veriyor bu iğneye . Ben dayanamamıştım . 4 kere vurulabildim maksimum . Sonrasında gittiğimde zaten kendileri iğneyi yapmak istemediler . Ben ayağımın üstüne basamıyordum . Oturup kalkamıyordum , sancısından uyku uyuyamıyordum. Onun yerine sabah akşam jel ile devam ediyordum .ben de çok yöntem denedim ama o şişlik olacaksa oluyor . Kolonya, buz, sıcak .. Son tedavimde hiç de vurulmadım sadece jel kullandım . Hem stressiz oldu hem de tuttu . Çok şükür kucağıma aldım 6 aylık olacağız bile . Darısı sizlerin başına inşalllahİnanılmaz ağrı oluyo ya 12. Haftaya kadar kullanacakmışım daha 5. Haftadayım he beze olan yere vurundukça daha çok ağrı yapıo bebek için değer diyip kendimi teselli ediyorum
Aminn canım Allah bağışlasın darısı bize inşallah kucağımıza almakta nasip olurHer vücut ayrı tepki veriyor bu iğneye . Ben dayanamamıştım . 4 kere vurulabildim maksimum . Sonrasında gittiğimde zaten kendileri iğneyi yapmak istemediler . Ben ayağımın üstüne basamıyordum . Oturup kalkamıyordum , sancısından uyku uyuyamıyordum. Onun yerine sabah akşam jel ile devam ediyordum .ben de çok yöntem denedim ama o şişlik olacaksa oluyor . Kolonya, buz, sıcak .. Son tedavimde hiç de vurulmadım sadece jel kullandım . Hem stressiz oldu hem de tuttu . Çok şükür kucağıma aldım 6 aylık olacağız bile . Darısı sizlerin başına inşalllah
Allah yardımcın olsun . İnsanın gözü görmüyor zaten sonu güzel olsun diye . Evet bende bir de serklaj olunca jel değil de hapını kullanmıştım fitil olarak doğuma kadar .Aminn canım Allah bağışlasın darısı bize inşallah kucağımıza almakta nasip olurhapınıda kullanıyorum aslında ama bu iğneyide vurun 12. Haftaya kadar dedi dayanmaya çalışıyorum sonu güzel olsun tek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?