Progestan igne ve kalcada beze yardimmmm

2017 eylül ayı tüp bebek sayfası olabilir mi bende seni hatırlıyorum sanki canım. evet eylülde başladım aralıkta transfer oldu ilk tüp bebek deneyimim. senin canım
Aynen eylül topigindeydim. Eylül de transfer oldum bende . Ama bir hafta önce 3.5 aylık bebeğimı kaybettim. İnşallah sizler sağlıkla kucağınıza alırsınız .

Aynen eylül topigindeydim. Eylül de transfer oldum bende . Ama bir hafta önce 3.5 aylık bebeğimı kaybettim. İnşallah sizler sağlıkla kucağınıza alırsınız .

Çok ama çok geçmiş olsun canım bende bugün olmadığını öğrendim senin acın kadar olmasa da çok canım yandı. Rabbim inş birgün bizimde yüzümüzü güldürür

Şırınganın havası alındıktan sonra iğne ucunu değiştirilmesini isteyin kızlar daha az tahriş oluyo.Vurulurken kendinizi kasmamaya çalışın ve sabah saatlerinde vurdurun.Akşam yarım saate yakın buz koyuyorum, buzluğa koyduğum alkollü pamukla yarım saat ovuyorum.Ben baya rahatladım (50. iğnemi bugün oldum)

İlk transferde 20 ikinci transferde 85 adet progestan iğne yapıldı. Bezeler için yapılacak çok birşey yok birgün sağ diğer gün sol tarafa yaptırın. Hemsireden rica edip ilacı yavaş enjekte etmesini isteyin yapıldıktan sonra üzerine bir süre bastırın hemen kalkmayın ovmadan sert biçimde bastırmanız gerek. İğne yapıldıktan sonra hemen oturmayın biraz yürüyüş dağılmasına yardımcı oluyor. Yapıldıktan 2 saat sonrada kolonyalı pamuk ve sonrasında vazelinle masaj yapın. Bezeler aynı kalmıyor dağılıyor merak etmeyin

Çok teşekkür ederim kızlar transfer oldum bebeklerimi aldım bugün :) 30 aralık test gunum ama hafif öksürüğüm var inş problem olmaz

3 kez transfer oldum demişsin canim şuan ne durumdasin
Dördüncü transferi ne zaman yaptirsam da elim koynumda kalsa yine diye bekliyorum.Canım.. olmadı ucude malesef dördüncü de olmayacak gibi hissediyorum pek umudum yok velhasili

Kızlar çarşamba günü transferim var bugün 4. Kez progestan vurdurdum. Kalcamda sislik yapmış yeni farkettim bu durum normal mi yardimmmmm
Merhabaa bayaaa eski bir konu ama merak ettim o şişlik gitti mi acaba ? Bende de aynı şekilde oluştu ve ne yapcağımı şaşırmış durumdayım

Merhabaa bayaaa eski bir konu ama merak ettim o şişlik gitti mi acaba ? Bende de aynı şekilde oluştu ve ne yapcağımı şaşırmış durumdayım
Zamanla geçiyor Merak etmeyin . Çok geçmiş olsun . Umarım şişlikle birlikte ağrı sancı vermemiştir

Kızlar daha once bu ıgneyı ıkj ay kullandım hıc sıslık olmadı ben cozumu ıgne vurulduktan sonra kolonyalı pamuk ile o bölgeye biraz bastırarak masaj yapıyordum cunku bu ıgne biraz yaglı bır yapısı var kolay kolay dagılmıyır bende boyle careyı bulmustum

Zamanla geçiyor Merak etmeyin . Çok geçmiş olsun . Umarım şişlikle birlikte ağrı sancı vermemiştir
İnanılmaz ağrı oluyo ya 12. Haftaya kadar kullanacakmışım daha 5. Haftadayım he beze olan yere vurundukça daha çok ağrı yapıo bebek için değer diyip kendimi teselli ediyorum

İnanılmaz ağrı oluyo ya 12. Haftaya kadar kullanacakmışım daha 5. Haftadayım he beze olan yere vurundukça daha çok ağrı yapıo bebek için değer diyip kendimi teselli ediyorum
Her vücut ayrı tepki veriyor bu iğneye . Ben dayanamamıştım . 4 kere vurulabildim maksimum . Sonrasında gittiğimde zaten kendileri iğneyi yapmak istemediler . Ben ayağımın üstüne basamıyordum . Oturup kalkamıyordum , sancısından uyku uyuyamıyordum. Onun yerine sabah akşam jel ile devam ediyordum .ben de çok yöntem denedim ama o şişlik olacaksa oluyor . Kolonya, buz, sıcak .. Son tedavimde hiç de vurulmadım sadece jel kullandım . Hem stressiz oldu hem de tuttu . Çok şükür kucağıma aldım 6 aylık olacağız bile . Darısı sizlerin başına inşalllah

Aminn canım Allah bağışlasın darısı bize inşallah kucağımıza almakta nasip olur hapınıda kullanıyorum aslında ama bu iğneyide vurun 12. Haftaya kadar dedi dayanmaya çalışıyorum sonu güzel olsun tek

Allah yardımcın olsun . İnsanın gözü görmüyor zaten sonu güzel olsun diye . Evet bende bir de serklaj olunca jel değil de hapını kullanmıştım fitil olarak doğuma kadar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…