Hangi ildesiniz acabaMerhaba arkadaşlar,
Ekim ayında tüp bebek transferi oldum haziranda doğumumu yaptım hepinize kısmet olsunelimde progestan yumuşak kapsül ve iğnelerim var. Lazım olan varsa ücretsiz kargolayabilirim
Tabi ki özelden msj atın göndereyim. Hayırlı uğurlu olsun allah kucağınıza almayı nasip etsinMrb ben alabilir miyim. İkinci transferi oldum pozitif çok şükür. İlaçlar biraz zorluyor
İzmirHangi ildesiniz acaba
Merhaba konudan bağımsız tedaviyi de mi izmir de gördünüz acaba bende izmirde tedavi görüyorum da
Evet izmir de oldum. İsmail Küçük doktorumMerhaba konudan bağımsız tedaviyi de mi izmir de gördünüz acaba bende izmirde tedavi görüyorum da
Çok teşekkür ederim sağlıkla kucağınıza alıp büyütmeyi nasip etsin inşallahEvet izmir de oldum. İsmail Küçük doktorum
Ben doğum yaptım oğlum 3 aylık. Hepinize kısmet olsun bu duygu inşallahÇok teşekkür ederim sağlıkla kucağınıza alıp büyütmeyi nasip etsin inşallah
Ayyy maşallah ne güzelBen doğum yaptım oğlum 3 aylık. Hepinize kısmet olsun bu duygu inşallahçok teşekkür ederim
İğneler duruyorsa alabilir miyim bende.Merhaba arkadaşlar,
Ekim ayında tüp bebek transferi oldum haziranda doğumumu yaptım hepinize kısmet olsunelimde progestan yumuşak kapsül ve iğnelerim var. Lazım olan varsa ücretsiz kargolayabilirim
Malesef bir arkadaşa verdim burdanİğneler duruyorsa alabilir miyim bende.
Benimde dr um o çok heyecanlıyım yeni başladık hazırlığa hazırlık süreciniz nekdr sürdü birde ilk seferde oldu muEvet izmir de oldum. İsmail Küçük doktorum