• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lucrin ve zoladex iğne bulamayanlar

Evet yumurtalamayı baskılamak için kullanılıyor ben de kullandım tedavi içinde ama bize doktorumuz verdi ondan satın aldık lucrin piyasada yokmuş zaten bulabilirseniz o da olur demişti ama bi zoladex kullandık.
Merhaba bende zoladexe başlicam acaba herhangi bir yan etkisi oldumu. Birde karındanmı buruluyor acaba

Merhaba bende zoladexe başlicam acaba herhangi bir yan etkisi oldumu. Birde karındanmı buruluyor acaba
Merhaba
İlacı bulabildiniz mi? Artık Türkiye satışı yok muadili de yok diye biliyorum. Tüp bebek tedavisi, kanser tedavisinde fln kullanılıyor fakat ilacı bulamıyor kimse.
Zoladex i sağlık kuruluşunda vurduruyorsunuz evde kendiniz denemeyin. Bende hastanede vurdurdum ve en az yarım saat beklettiler olası yan etki olursa fln diye. Göbekten belli bir açıyla vurulması gerekiyor

Dün hastanede vuracaklardı. Fakat hazır olmadığımı söyledim. Çok acı oluyormu ve yan etkileri nedir acaba. 0. Evre hormon duyarlı meme kanseriyim menapoza girmem için vurulucam

Dün hastanede vuracaklardı. Fakat hazır olmadığımı söyledim. Çok acı oluyormu ve yan etkileri nedir acaba. 0. Evre hormon duyarlı meme kanseriyim menapoza girmem için vurulucam
Biz evde yapmıştık ya aslında hastanede yapılması gerekiyomuş. Eşim hemşire zaten iğne çok kalındı ona bile zar zor yaptırdım korkudan 10-15 dk önce iğne yapacağımız yere uyuşturucu krem sürmüştük iğneyi çok hissetmemiştim yani korktuğum kadar. Yan etki olarak hiç hissetmedim desem yeridir ya yanında doğum kontrol kullandığım için mi bilmiyorum yok sıcak basması falan yapıyo deniyo o olmamıştı bende sizin durumunuz farklıymış inşallah en kısa sürede atlatırsınız bu ilaç zaten menapoza sokan bi ilaçmış bende hormon baskılama için yapılmıştı transferden önce.

İlacı bulabiliyor musunuz acaba? Bulabiliyorsanız beni de bilgilendirebilir misiniz

Ben hastane acilinde vurdurmuştum. İğne ucu biraz kalın görünce bi tırstım ama hiç korktuğum gibi olmadı. Acısını duymadım hiç. Hemşire sedyede oturur vaziyette vurdu.
Bende tüp bebek için vurdurmuştum bende yan etki yapmadı hiç. Hastanede yarım saat kadar beklettiler hiçbirşey hissetmedim

İlacı bulabiliyor musunuz acaba? Bulabiliyorsanız beni de bilgilendirebilir misiniz
Merhaba, yani hastanede yapıyolar bir sıkıntı yok dendi. Aylık olarak vurulanlar piyasada sıkıntıymış sanırım. 3 ayşıklarda sıkıntı yok dedi hemşire

Bugün biz de zoladex bulmaya çalıştık.Ama şöyle bir şey var.Babamın prostatla ilgili sorunu olduğu için tedavi görüyor.3 ayda bir zoladex iğne oluyor.Eşimin aramadığı eczacı kalmadı.En son birinde bulduk şükür.Tüp bebek tedavisinde kullanılmasına şaşırdım.

Bugün biz de zoladex bulmaya çalıştık.Ama şöyle bir şey var.Babamın prostatla ilgili sorunu olduğu için tedavi görüyor.3 ayda bir zoladex iğne oluyor.Eşimin aramadığı eczacı kalmadı.En son birinde bulduk şükür.Tüp bebek tedavisinde kullanılmasına şaşırdım.
Zoaldex elimde fazladan var istiyene verebilirim

Back
X