• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lucrin ve zoladex iğne bulamayanlar

Nuresya

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
126
Puanlar
103
Merhabalar tüp bebek tedavi sürecindeyiz ama transfer öncesi kullanılması gereken bu 2 iğneden birini bulmamız gerektiği söylendi piyasada yokmuş kaç tane eczane aradım hepsi aynı şeyi söylüyo benimle aynı durumda olan veya bulabilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim

Merhabalar tüp bebek tedavi sürecindeyiz ama transfer öncesi kullanılması gereken bu 2 iğneden birini bulmamız gerektiği söylendi piyasada yokmuş kaç tane eczane aradım hepsi aynı şeyi söylüyo benimle aynı durumda olan veya bulabilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim
Merhaba nerde yaşıyorsunuz

Merhabalar tüp bebek tedavi sürecindeyiz ama transfer öncesi kullanılması gereken bu 2 iğneden birini bulmamız gerektiği söylendi piyasada yokmuş kaç tane eczane aradım hepsi aynı şeyi söylüyo benimle aynı durumda olan veya bulabilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim…

Bugün biz de zoladex bulmaya çalıştık.Ama şöyle bir şey var.Babamın prostatla ilgili sorunu olduğu için tedavi görüyor.3 ayda bir zoladex iğne oluyor.Eşimin aramadığı eczacı kalmadı.En son birinde bulduk şükür.Tüp bebek tedavisinde kullanılmasına şaşırdım.

Zoladex yurtdışından geliyormuş.Sanırım firma Türkiyeye yollamama kararı almış.İlginç olan muadili yokmuş ilacın

Bugün biz de zoladex bulmaya çalıştık.Ama şöyle bir şey var.Babamın prostatla ilgili sorunu olduğu için tedavi görüyor.3 ayda bir zoladex iğne oluyor.Eşimin aramadığı eczacı kalmadı.En son birinde bulduk şükür.Tüp bebek tedavisinde kullanılmasına şaşırdım.
Valla bende prostat tedavisinde kullanılmasına şaşırdım regli görmeyi engelliyomuş kisti olan kişilerde özellikle kistlerin duyarlılığını baskılamak için dedi bugün dr hangi eczanede buldunuz acaba istanbul içi mi?

Evet yumurtalamayı baskılamak için kullanılıyor ben de kullandım tedavi içinde ama bize doktorumuz verdi ondan satın aldık lucrin piyasada yokmuş zaten bulabilirseniz o da olur demişti ama bi zoladex kullandık.

Başakşehir mega hastanesinde vardı bir arayın yoksa da başka bir yerde daha vardı
Hastanede mi satılıyo eczanede mi anlayamadım yarın malum pazar hepsi kapalı ptesi bakıcm mecbur

Evet yumurtalamayı baskılamak için kullanılıyor ben de kullandım tedavi içinde ama bize doktorumuz verdi ondan satın aldık lucrin piyasada yokmuş zaten bulabilirseniz o da olur demişti ama bi zoladex kullandık.
Hangi dr da tedavi görüyosunuz acaba

Merhaba
Bende tedavi sürecinde ilaçlarımı İstanbul Kartalda Doğu Eczanesinden temin ediyordum. Sağolsunlar benim için Zoladex bulmuşlardı 30 Aralıkta
İsterseniz onlara da sorun pazartesi günü
eczaneler kendi aralarında iletişim halindeler

Valla bende prostat tedavisinde kullanılmasına şaşırdım regli görmeyi engelliyomuş kisti olan kişilerde özellikle kistlerin duyarlılığını baskılamak için dedi bugün dr hangi eczanede buldunuz acaba istanbul içi mi?
İstanbul değil.Doğuda küçük bir şehir.Aynı ilaç farklı tedaviler için kullanılabiliyor.Zoladex in de öyle bir özelliği var demek ki.

Merhaba
Bende tedavi sürecinde ilaçlarımı İstanbul Kartalda Doğu Eczanesinden temin ediyordum. Sağolsunlar benim için Zoladex bulmuşlardı 30 Aralıkta
Yaklaşık 1 aydır bulunmuyomuş ararm dediğiniz yeri yinede teşekkürler

Merhaba
Onlarada sordum yok dediler zoladex artık türkiyeye gönderim sağlamayacağını söylemiş kesin olmamakla birlikte ne yapacağımızı şaşırdık valla

Tüp bebek tedavisinde kullandığımız cetrotide igne de prostat kullaniliyormus

Back
X