- Emoji Skoru
- 126
- Puanlar
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba nerde yaşıyorsunuzMerhabalar tüp bebek tedavi sürecindeyiz ama transfer öncesi kullanılması gereken bu 2 iğneden birini bulmamız gerektiği söylendi piyasada yokmuş kaç tane eczane aradım hepsi aynı şeyi söylüyo benimle aynı durumda olan veya bulabilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim
Merhabalar tüp bebek tedavi sürecindeyiz ama transfer öncesi kullanılması gereken bu 2 iğneden birini bulmamız gerektiği söylendi piyasada yokmuş kaç tane eczane aradım hepsi aynı şeyi söylüyo benimle aynı durumda olan veya bulabilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim…
Bugün biz de zoladex bulmaya çalıştık.Ama şöyle bir şey var.Babamın prostatla ilgili sorunu olduğu için tedavi görüyor.3 ayda bir zoladex iğne oluyor.Eşimin aramadığı eczacı kalmadı.En son birinde bulduk şükür.Tüp bebek tedavisinde kullanılmasına şaşırdım.Merhabalar tüp bebek tedavi sürecindeyiz ama transfer öncesi kullanılması gereken bu 2 iğneden birini bulmamız gerektiği söylendi piyasada yokmuş kaç tane eczane aradım hepsi aynı şeyi söylüyo benimle aynı durumda olan veya bulabilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim
Zoladex yurtdışından geliyormuş.Sanırım firma Türkiyeye yollamama kararı almış.İlginç olan muadili yokmuş ilacınMerhabalar tüp bebek tedavi sürecindeyiz ama transfer öncesi kullanılması gereken bu 2 iğneden birini bulmamız gerektiği söylendi piyasada yokmuş kaç tane eczane aradım hepsi aynı şeyi söylüyo benimle aynı durumda olan veya bulabilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim
İstanbul daMerhaba nerde yaşıyorsunuz
Valla bende prostat tedavisinde kullanılmasına şaşırdım regli görmeyi engelliyomuş kisti olan kişilerde özellikle kistlerin duyarlılığını baskılamak için dedi bugün dr hangi eczanede buldunuz acaba istanbul içi mi?Bugün biz de zoladex bulmaya çalıştık.Ama şöyle bir şey var.Babamın prostatla ilgili sorunu olduğu için tedavi görüyor.3 ayda bir zoladex iğne oluyor.Eşimin aramadığı eczacı kalmadı.En son birinde bulduk şükür.Tüp bebek tedavisinde kullanılmasına şaşırdım.
Evet yumurtalamayı baskılamak için kullanılıyor ben de kullandım tedavi içinde ama bize doktorumuz verdi ondan satın aldık lucrin piyasada yokmuş zaten bulabilirseniz o da olur demişti ama bi zoladex kullandık.Bugün biz de zoladex bulmaya çalıştık.Ama şöyle bir şey var.Babamın prostatla ilgili sorunu olduğu için tedavi görüyor.3 ayda bir zoladex iğne oluyor.Eşimin aramadığı eczacı kalmadı.En son birinde bulduk şükür.Tüp bebek tedavisinde kullanılmasına şaşırdım.
Başakşehir mega hastanesinde vardı bir arayın yoksa da başka bir yerde daha vardıİstanbul da
Hastanede mi satılıyo eczanede mi anlayamadım yarın malum pazar hepsi kapalı ptesi bakıcm mecburBaşakşehir mega hastanesinde vardı bir arayın yoksa da başka bir yerde daha vardı
Hangi dr da tedavi görüyosunuz acabaEvet yumurtalamayı baskılamak için kullanılıyor ben de kullandım tedavi içinde ama bize doktorumuz verdi ondan satın aldık lucrin piyasada yokmuş zaten bulabilirseniz o da olur demişti ama bi zoladex kullandık.
Pardon eczane yoksa da başka bir yer daha var onunla geçerim iletişimeHastanede mi satılıyo eczanede mi anlayamadım yarın malum pazar hepsi kapalı ptesi bakıcm mecbur
Tamam teşekkürler ptesi arıcm dediğiniz yeriPardon eczane yoksa da başka bir yer daha var onunla geçerim iletişime
İstanbul değil.Doğuda küçük bir şehir.Aynı ilaç farklı tedaviler için kullanılabiliyor.Zoladex in de öyle bir özelliği var demek ki.Valla bende prostat tedavisinde kullanılmasına şaşırdım regli görmeyi engelliyomuş kisti olan kişilerde özellikle kistlerin duyarlılığını baskılamak için dedi bugün dr hangi eczanede buldunuz acaba istanbul içi mi?
Yaklaşık 1 aydır bulunmuyomuş ararm dediğiniz yeri yinede teşekkürlerMerhaba
Bende tedavi sürecinde ilaçlarımı İstanbul Kartalda Doğu Eczanesinden temin ediyordum. Sağolsunlar benim için Zoladex bulmuşlardı 30 Aralıkta
İsterseniz onlara da sorun pazartesi günü
eczaneler kendi aralarında iletişim halindeler
Dediğiniz eczaneyi aradım onlarda da yok başka bir eczane daha diyordunuz o hangisiydiPardon eczane yoksa da başka bir yer daha var onunla geçerim iletişime
Onlarada sordum yok dediler zoladex artık türkiyeye gönderim sağlamayacağını söylemiş kesin olmamakla birlikte ne yapacağımızı şaşırdık vallaMerhaba
Bende tedavi sürecinde ilaçlarımı İstanbul Kartalda Doğu Eczanesinden temin ediyordum. Sağolsunlar benim için Zoladex bulmuşlardı 30 Aralıkta
İsterseniz onlara da sorun pazartesi günü
eczaneler kendi aralarında iletişim halindeler
Tüp bebek tedavisinde kullandığımız cetrotide igne de prostat kullaniliyormusBugün biz de zoladex bulmaya çalıştık.Ama şöyle bir şey var.Babamın prostatla ilgili sorunu olduğu için tedavi görüyor.3 ayda bir zoladex iğne oluyor.Eşimin aramadığı eczacı kalmadı.En son birinde bulduk şükür.Tüp bebek tedavisinde kullanılmasına şaşırdım.
Mesaja bakın verdim numarayıDediğiniz eczaneyi aradım onlarda da yok başka bir eczane daha diyordunuz o hangisiydi