Progestan kullananlar ACİL bakabilir mi:(

neyapsam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2008
596
238
123
Arkadaşlar 5 haftalık hamileyim bugün vaginal yoldan kesemizi gördük ilk günlerde kahverengi akıntım olup geçmişti bugün doktor o kahveden dolayı 1 hafta progeston kullan dedi.ilacı içtim yarım saat oldu bu sefer kahve pembe akıntı başladı ili gündür hiç akıntım bile yoktu.bugünkü beta hcg 1300 bu ilaç böyle bişey yapar mı

Arkadaşlar 5 haftalık hamileyim bugün vaginal yoldan kesemizi gördük ilk günlerde kahverengi akıntım olup geçmişti bugün doktor o kahveden dolayı 1 hafta progeston kullan dedi.ilacı içtim yarım saat oldu bu sefer kahve pembe akıntı başladı ili gündür hiç akıntım bile yoktu.bugünkü beta hcg 1300 bu ilaç böyle bişey yapar mı
ilaçtan kaynaklı değildir. ilaç olan kanamayı durdurmaya yönelik veriliyor. belkide vaj. ultrasonda kullanılan jel dışarı gelmiştir. daha önceden olan kahve akıntınız dışarıya çıkmıştır jelle birlite. stress yapmayın ama kanamanız olursa yada pembe akıntınız yoğunlaşırsa doktora gitmeyi ihmal etmeyin. mümkünse doktorunuza telefon açıp durumunuzu bildirin. geçmiş olsun.

geçmiş olsun..
bn kullandım hemde iğnesiyle beraber..
gerçi benım hiç kanamam yoktu..ameliyat olmuştum hamileyken..bebek kaybı önlemi olarak kullandım..

önceki hcg kaçtı?

gebeliğimin ilk başlarında ağızdan kullandım.. 29. haftada kahve akıntı gelince vajinal kullan demişti

arasında pek fark yok.. ağızdan alınca yan etkisini daha çok hissediyorsun halsizlikvs.

benimde 7 .haftamda kese etrafinda kanama oldugu icin tablet olanindan kullanmistim bir kutu.
kanamayi gecirmisti. ama ilac bas donmesi ve halsizligi arttirmisti.
akliniza takilan en ufak seyi drunuza sorun. bebislerinizi riske etmeyin. onlar kiymetlilerimiz:KK68:

merhabalar, bu ilacı sabah öğle akşam tok karna içmemi söyledi doktor. eczacı da 8 saat arayla alınırsa daha iyi olur dedi. 8 saat aralık illa uygun olmayan saatlere denk geliyor. yine de böyle mi yutmak lazım yoksa öğünlerden sonra kullanılsa olur mu?

Tok
merhabalar, bu ilacı sabah öğle akşam tok karna içmemi söyledi doktor. eczacı da 8 saat arayla alınırsa daha iyi olur dedi. 8 saat aralık illa uygun olmayan saatlere denk geliyor. yine de böyle mi yutmak lazım yoksa öğünlerden sonra kullanılsa olur mu?
tok alınması gereken bi ilaç hafif sersemlik yapabiliyor sabah öğle akşamın araları yakın olabilir kahvaltıyla öğleden sonra ve yatarken alabilirsin aralıkları 8saate yaklaştırmış olursun 8-16-24 gibi

Back
X