Progestan kullananlar bakabilir mi

berilaydin

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2023
137
26
13
27
Merhaba. Öncelikle hamile değilim ama bebek olursa diye doktorum progestan verdi. Ben geceleri yatmadan kullanıyorum fitil olarak alttan kullanıyorum. Ve ne zaman bu ilacı kullansam çok sık idrara çıkıyorum 4 kere çıkıyorum ve gerçekten çok geliyor. Birde ben akşamları içecek içen biri değilim ve ilaçtan sonra oldu acaba bu normal mi böyle bir durum yaşayan var mı

Merhaba. Öncelikle hamile değilim ama bebek olursa diye doktorum progestan verdi. Ben geceleri yatmadan kullanıyorum fitil olarak alttan kullanıyorum. Ve ne zaman bu ilacı kullansam çok sık idrara çıkıyorum 4 kere çıkıyorum ve gerçekten çok geliyor. Birde ben akşamları içecek içen biri değilim ve ilaçtan sonra oldu acaba bu normal mi böyle bir durum yaşayan var mı
Hamile olabilirmisiniz ?

Bilmiyorum ki daha 6 gün var adetime. Hamilelik olarak görmedim hiç çünkü geceleri ilacı aldıktan sonra bastırıyor.
Bende progestan kullaniyorum hamileyim gece 3 4 kere bende kalkiyorum o yuzden sordum Rabbim gonlunuze gore versin insaAllah

Hemen eriyor zaten yapıyor işini koyarken biraz olabildiğince içeri it yeterli, ise yaramasa akıntı falan yapmaz öyle takip edersin koyunca da biraz uzan istersen ayaklrini biraz yükseğe koy
Akıyo ve parca parça da çıkıyo büyük küçük parçalar o yüzden etki ediyo mu merak ediyorum

Bende progstan bu ay kullanmaya başladım geceleri fitil olarak kullanıyorum . Gebelik bende de yok gebeliğe hazırlık için vermişti ama bende oyle sık idrar olmadı belki psikolojik yapmış olabilirsiniz

Back
X