Progestan kullananlar bakarmısınız

Glcn03

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2017
35
6
1
36
Merhabalar kızlar 8 gündür lekelenmem ve düşük riskim var .6 gündür progestan kullanıyorum ama hala lekelenmem devam edıyor ..sızde de boyle olmuşmuydu

Benimde lekelenmrm vardı 3 aylık hamileyken. Progestan kullandm vajinal olarak. 1 haftadan snra geçmişti. Sen kapsulü içiyor musun yoksa vajinal yoldan mı kullanıyorsn cnm? Bnm mide bulantılarım çok diye vajinadan kullandırttı doktor. Bol bol uzan iş yapma bide.. yorma kendini.

Canım benimde 5 haftalıkken başlamişti doktorum ilk önce ağızdan almamı söyle sonra çok bas donmesı yaptığı icin ve vajinadan daha etkılı olduğu icin iki gündür de vajınadan kullanıyorum ama hala lekelenmem bıtmedı progestan işe yarar dıye düşünmüştüm lekelerime

15 gün kullandım canım. O lekelenmenin kaynağını Yok ediyor . Kahve leke geliyorsa eski kanama alanın temizleniyordur. Benim 15 kullanmam sonucunda kanama alanlarım hala duruyordu . Hatta 19. Haftada bile hafif vardı şimdilerde Yok 27 haftalığım

Merhabalar kızlar 8 gündür lekelenmem ve düşük riskim var .6 gündür progestan kullanıyorum ama hala lekelenmem devam edıyor ..sızde de boyle olmuşmuydu
Ben kullanmaya 5 haftalıkken başladım ve 12. Haftaya kadar devam etti canım bianda şak diye kesmesini bekleme

Masallah canım bebişinede sanada . Benımde 8 gündür hep kahverengi koyu renk geldı

Pekı canım bebeşin iyimiydi o süreçte hapın faydasını gördün mü ?
Canim. Kalp atışını duyduktan sonra dusme ihtimali çok az oluyor dedi doktorum ilk 3 ay yerleşme kanaması da olabilir dedi kahverengi lekelenme den korkma kırmızı kandan kork dedi bisikinti olmadı çok şükür ve hergun bozuk yollarda 1 saat ise gittim ayaktaydim gün boyu mecburen izin de alamazdim bisikinti olmadı yani canım düşün hiç dinlenmedim imkanın varsa uzan yat dinlen yorma kendini endiselenme kahverengi lekelenme den korkma

Pekı canım bebeşin iyimiydi o süreçte hapın faydasını gördün mü ?
Bu arada hap ta o sıra çok araştırdım vücuttaki progestan hormonun yükselmesine sebep oluyor önlem amaçlı yani ama suda bi gercekki eğer dusecekse o ilaç tutundurma gibi mucizevi bir ilaç değil canım önlem amaçlı sen dinlen ilişki olmasın bunlar ilaçtan daha etkili canım netten araştırdığım.icin aklımda böyle kaldı

Teşekkürler canım . Bebegim geçen randevuda küçük olduğu için kalp atişlarını duyamamiştim insallah yarın duyarım da içim rahatlar benım de dinlenme şansım var ve bol bol yatıyorum

Hmm. Tmm canım bunu söylemen ıyı oldu çünkü kullandığım günden beri kesmesını beklıyorum da
Bide canım doktor bana da düşük tehlikesi dedi ama belkide lekelenme yerleşme den dolayı rahim kasları falan genişliyor ya belkide oyuzden de olabilir demişti bana illaki leke var düşük gibi sıkı bir bağ yok arada aslinda da en büyük olumsuzluk o olduğu için önlem için hemen onu diyor doktorlar sanırım

Anladım canım

Teşekkürler canım . Bebegim geçen randevuda küçük olduğu için kalp atişlarını duyamamiştim insallah yarın duyarım da içim rahatlar benım de dinlenme şansım var ve bol bol yatıyorum
İnş hayirlisiyla kucagina almayı nasip eder Rabbim canım hakkında hayırlısı olsun

Hemen kesmiyor kullansan da sen kullanmaya devam et sonra kesilir.

Merhaba arkadaslar.ilk asilama oldum bu ay 4.gunum asilamada progestan kullaniyorum 2tane. Bas donmsi yapti mi bu hap?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…