Progestan kullananlar bakarmısınız

Sizin de mi asilama. Hamile kaldiniz mi
Yok değil düşük tehlikenin vardı ilk 3 ay kullandım şimdi de erken doğum riski var oyuzden kullanıyorum yan etkisi fazla bir ilaç ben fitil olarak kullanıyorum baş dönmesi olmuyor ozaman

Bende kullandım ama benim doktor bozuntusu fazla vermişti. Bütün gün uyuyordum,konuşamıyordum. Dilim dolanıyırdu. Günde 3 adet vermişti.Sonra doktor değiştirdim. Progestanın zararı yokmuş benim şimdiki doktorum dedi. Benim kanamam vardı ondan gittim lekelenmr normal ama korkma. İlk zamanlatda yerleşme diye geçer. Sana önlem için vermiştir. Zaten karnım sancıyor desen progrstan veriyorlar :) vajinal yolla kullan hem yan etkisini görmessin. Birde yorma kendini. Temizlik falan yapıyım deme. Ben temizlik yemek derken öyle halletmiştim kendimi şükür geçti bitti. 1 ay yattım ama nerdeyse.1 ayda önlem olarak kullandım progestan
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Stres yapma üzme kendini normal bunlar.

bana gece 2 tane yut dedı. vajınalden al felan demedı hap yut demıstı. bu hapı ıcınce ınsan halsızlesıyo. temızlık yapmıyorum sadece yemek yapıyorum dınlenmeye calısıyorum. 10 gun sonra bellı olur bakalım ne olucak hamıle kalabılcek mıyım yoksa ıkıncı asılma ıcın doktora m gıdıcem. ALLAH hayırlısını versın hepımıze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…