Kahverengi lekelenmeyide düsuk tehtidi olarak kabul edip progestan veriyo dr lar dr una güvenmelisin.hayirli olsun.Arkadaslar Merhaba Banada Verdi doktor progestan yarin basliycam ama cekiniyorum cünkü kan testi yapmadi sadece ultrasonla bakti ben lekelenme var sikayeti icin gittim yani kirmiziya dönük bi kanamam yok kahverengi olanlarda normal demisti yani bu ilac yazilmadan önce bi kan testi felan yapilmazmi herhangi bir düsük riski felan varmi yokmu diye??
Amin insallah canim Allah Razi Olsun..Rabbim Hepimizin Bebisslerini kOrusun Sagsalim kucagimiza almayi nasip etsin,,İnşallah sağ salim kucagimiza alırız meleklerimizi kendini üzme fazla kafana takma herşeyi bebis de hissediyo annesi mutlu bi gebelik geçirirsin ins
Pardon Canim Ben az önce derdimi Yazinca bana yazdin sandim,,Konu sahibi için yazdm bu msji sende ayni durumdaysan tabi senin icinde geçerli.
Tesekkür ederim canim,,insallah Hayirlisiyla bisey olmaz..Kahverengi lekelenmeyide düsuk tehtidi olarak kabul edip progestan veriyo dr lar dr una güvenmelisin.hayirli olsun.
Insallah Canimm,,Rabbim Korusun insallah Hepimizin bebeklerini Bende yarin basliycam.. Sükür Dün Kalp atisini Gördük,,
Tesekkür Ederim Canim evet insallah beceririm vajinaldan..Bebeğe zararı yok ağızdan ya da vajinal olarak alınıyor tabi mg kaç bilmiyorum senin.
Ben hep ağızdan aldım o yüzden bulantı yaşadım ama öyle baş dönmesi falan olmadı hiç,bünyeye göre değişiyor olabilir.Vajinal yolla bulantı yaşamazsın.Ama uygulayınca hemen ayaklanma uzan biraz,geri çıkmasın ufak bir şey zaten.
Hiç tedirgin olma:)
Benimde lekelenme de verdi bu hormona baktı hatta iyi dedi riske atmayalim dedi verdi endiselenme canım geçince bırakır sende bende 12 . Haftaya kadar devam dedi 9. Haftadayim 6. Haftaya kadar oldu bende deArkadaslar Merhaba Banada Verdi doktor progestan yarin basliycam ama cekiniyorum cünkü kan testi yapmadi sadece ultrasonla bakti ben lekelenme var sikayeti icin gittim yani kirmiziya dönük bi kanamam yok kahverengi olanlarda normal demisti yani bu ilac yazilmadan önce bi kan testi felan yapilmazmi herhangi bir düsük riski felan varmi yokmu diye??
Evet bikaybim var canım benim fitil olarak çok zor çünkü çalışıyorum günde 3 kez alıyorum bana yan etkisi problem değil bebeğe bizarari olmasınProgestani düsuk tehlikesi oldugu için vermiştr dr bebegn tutunsun düsük olmasin diye öncesindede kaybin varsa sorgulama kullan.yan etkisi fazladir dr una danışarak fitil olarakta kullanabilirsin ki öyle kullanmani tavsiye ederim druna danisip çok rahat olursun öyle.aksi halde bulanti sersemlik baş dönmesi günluk hayatini cok etkiler
100 mg benim ki 3 kez alıyorum canım saolun allh razı olsun.Bebeğe zararı yok ağızdan ya da vajinal olarak alınıyor tabi mg kaç bilmiyorum senin.
Ben hep ağızdan aldım o yüzden bulantı yaşadım ama öyle baş dönmesi falan olmadı hiç,bünyeye göre değişiyor olabilir.Vajinal yolla bulantı yaşamazsın.Ama uygulayınca hemen ayaklanma uzan biraz,geri çıkmasın ufak bir şey zaten.
Hiç tedirgin olma:)
Sifa Olsun Insallah Canim Rabbim Korusun Bebegini,, Progestan icin sayfalara bakarken konuna denk geldim yazdim bende,, dün kalp atisini gördük sükür iste bide bu lekelenmeler olmasaydi bir sorun yok sükür.. Seninde lekelenme tarzindaymis bendede öyle kahverengi. Sen nasil kullaniyorsun fitil seklindemi yoksa hap gibi yutuyormusun??Benimde lekelenme de verdi bu hormona baktı hatta iyi dedi riske atmayalim dedi verdi endiselenme canım geçince bırakır sende bende 12 . Haftaya kadar devam dedi 9. Haftadayim 6. Haftaya kadar oldu bende de
Canim çalışıyorum ben günde 100 mg 3 kez alıyorum malesef fitil olarak kullanamıyorum basım dönüyor ilaçtan 3 saat sonra falan doktor fitil olarak kullanıldığında yan etkisi olmaz dedi bana lekelenme ilk uç ayda yerleşmeden dolayı olabilir dedi ama her lavoba iskenceydi resmen varmı yokmu Rabbimin izniyle geçer inş. Ama bazılarında doğuma kadar bile devam edebiliyormuş canım dinlen bol bol su iç Rabbim hayirlisiylq kucağımiza almayı nasip etsin ha bide ultrasonla kanama alanını goruyor canım bende kanama alanı yoktu ama lekelenme oldu hatta kanama bile oldu bende pembsi kan sıkıntı oda çok fazla olmasi durumunda canım Rabbim korusun rahat ol stres yapmaSifa Olsun Insallah Canim Rabbim Korusun Bebegini,, Progestan icin sayfalara bakarken konuna denk geldim yazdim bende,, dün kalp atisini gördük sükür iste bide bu lekelenmeler olmasaydi bir sorun yok sükür.. Seninde lekelenme tarzindaymis bendede öyle kahverengi. Sen nasil kullaniyorsun fitil seklindemi yoksa hap gibi yutuyormusun??
Kalp atımını duyduktan sonra rahat ol dedi doktor bana dusme ihtimali yüzde 10 dedi kalbi duyduktan sonra stres yapma canım dua edelim bol bol sıkıca tutunsunlar sağlıklı olsunlarCanim çalışıyorum ben günde 100 mg 3 kez alıyorum malesef fitil olarak kullanamıyorum basım dönüyor ilaçtan 3 saat sonra falan doktor fitil olarak kullanıldığında yan etkisi olmaz dedi bana lekelenme ilk uç ayda yerleşmeden dolayı olabilir dedi ama her lavoba iskenceydi resmen varmı yokmu Rabbimin izniyle geçer inş. Ama bazılarında doğuma kadar bile devam edebiliyormuş canım dinlen bol bol su iç Rabbim hayirlisiylq kucağımiza almayı nasip etsin ha bide ultrasonla kanama alanını goruyor canım bende kanama alanı yoktu ama lekelenme oldu hatta kanama bile oldu bende pembsi kan sıkıntı oda çok fazla olmasi durumunda canım Rabbim korusun rahat ol stres yapma
Canim Her iki Cevabin Icin Cok Tesekkür Ederim Biraz Olsun Rahatladim Fikir Alinca Burda,, Ultrasonda Evet dedigin Gibi Biraz Kanama Alani Gördü Doktor bebek ve esi büyüdükce ordaki kilcal damarlarda zedelenme olmus,,, sanirim bundan dolayi yazdi bu ilaci,,, dün gitmistik doktora 7 haftalik dedi ve kalp atislarini gösterdi ekranda ama dinletmedi haftaya tekrar randevu var bakalim ozaman ne diyecek.. Rabbim seninde Yardimcin olsun bebegini korusun insallah zaten nasip olacak olduktan sonra Her ne olursa olsun Rabbim onlari bizim kucagimiza verir.. Rahatladim valla burda hemen herkes yardimci oluyor bildigi bir konuysa,, Sende Dikkat et önce tabi Rabbime Emanetiz ..Canim çalışıyorum ben günde 100 mg 3 kez alıyorum malesef fitil olarak kullanamıyorum basım dönüyor ilaçtan 3 saat sonra falan doktor fitil olarak kullanıldığında yan etkisi olmaz dedi bana lekelenme ilk uç ayda yerleşmeden dolayı olabilir dedi ama her lavoba iskenceydi resmen varmı yokmu Rabbimin izniyle geçer inş. Ama bazılarında doğuma kadar bile devam edebiliyormuş canım dinlen bol bol su iç Rabbim hayirlisiylq kucağımiza almayı nasip etsin ha bide ultrasonla kanama alanını goruyor canım bende kanama alanı yoktu ama lekelenme oldu hatta kanama bile oldu bende pembsi kan sıkıntı oda çok fazla olmasi durumunda canım Rabbim korusun rahat ol stres yapma
Dinlen canım bol bol güzel dusun iyi şeyler dusun canım Rabbim yar ve yardımcın olsun senindeCanim Her iki Cevabin Icin Cok Tesekkür Ederim Biraz Olsun Rahatladim Fikir Alinca Burda,, Ultrasonda Evet dedigin Gibi Biraz Kanama Alani Gördü Doktor bebek ve esi büyüdükce ordaki kilcal damarlarda zedelenme olmus,,, sanirim bundan dolayi yazdi bu ilaci,,, dün gitmistik doktora 7 haftalik dedi ve kalp atislarini gösterdi ekranda ama dinletmedi haftaya tekrar randevu var bakalim ozaman ne diyecek.. Rabbim seninde Yardimcin olsun bebegini korusun insallah zaten nasip olacak olduktan sonra Her ne olursa olsun Rabbim onlari bizim kucagimiza verir.. Rahatladim valla burda hemen herkes yardimci oluyor bildigi bir konuysa,, Sende Dikkat et önce tabi Rabbime Emanetiz ..
Ultrasonda birsey yoksa bide kan sonuclarini degerlendirir bakar canim birsey olmaz insallah Rabbim Hepimizin Bebeklerini Korusun Yardimcisi Olsun Bazilari lekenlenme yasiyor benim gibi bazilari senin gibi oluyor doktor kontrolünde olalimda insallah Rabbim Korusun.Kızlar benim de bitemeyen akıntılarım var bir haftadır arada siyaha dönüyor pıhtı şeklinde dün ultrasonda herşey yolunda dedi kan tahlili istedi iğne de verdi eczane de yokmuş yarın gelcekmiş kafam çok karışık
Canim Benim Bi fikrim Yok.. Eger dediysen doktora lekelenme yok yada cok siddetli Agrilar yok diye ona göre vermistir belki..icine Sinmiyorsa ara sor istersen tekrar.Arkadaşlar ben de dün sabah tuvalette inanılmaz bir karın ağrısı yaşadım bağırsaklarımda, besin zehrlenmesi ya da dizanteri gibi ani şiddetli sancı şeklinde. Akşam dr gittim zehirlenme demek için tekrarlaması gerektiğini tekrarlamadığı için böyle düşünmediğini söyledi.ama ani şiddetli sancı şeklinde olan ağrılar için düşük riski düşündüklerini söyledi ve crinone jel başladı.ama benim bu olay dışında çok şiddetli ağrım ya da lekelenmem olmadı hiç, sadece ara ara biraz ağrılarım oluyordu.
Şimdi ne yapacağımı şaşırdım, sizce kullanmama gerek var mı bu jeli... Yani dr yazdı ama ne biliiiiiim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?