Progestan kullananlar

Pembela

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2018
141
41
98
29
Kızlar geçen hafta carsamba doktora gittim bi damla kanamam olmustu doktor progestan verdi günde üç kere kullan dedi evde vardı kullanabilirsin dedi pazartrsi yine gittim cımartesi yine bi damla kan geldi peceteye bi daha gelmedi çok şükür doktor yerleşme kanaması dedi keseyi görünce progestanım bitmek üzere dedim yazdı eşim aldı geldi günde bir defa yazıyor ilk gittiğimde 3 defa demişti bire düşür falanda demedi napsam bilemedim ya folik asitte günde bir defa toktu şimdi sabah aç karına 1 defa yazıyo

Eğer doktorunun numarası varsa arayıp sorabilirsin veyahut yakınsa yanına gidip sorabilirsin ihmal etme canım geçmiş olsun rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

200 mg olanı yazdıysa o günde bir defa , acaba yanlış mı yazdı kii? sordunuz mu doktorunuza

200 mg olanı yazdıysa o günde bir defa , acaba yanlış mı yazdı kii? sordunuz mu doktorunuza
Merhaba..
Ben de 200lük kullanıyorum. Ve günde 3 kez.. Doktorun önerisi bu şekilde. Herkese farklı öneriliyor olabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…