Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Göbekten bilmiyorum ama kalçadan ilk baslarda çok açıyor ödem yapıyor sonra alışıyor 50yi geçmiştir iğnem hala yaptırıyorum 3 güne düştü alıştı artık popo acımıyor geçmiş olsun
Progestan in göbekten yapıldığını hiç duymamistim
Ben hep kalçadan vuruldum 3 ay boyunca
Gerçekten o bezeler acayip ağrı yapıyor
Duş alırken ılık su dök oralarına ve elinle ovala biraz rahatlatiyordu
Göbekten bilmiyorum ama kalçadan ilk baslarda çok açıyor ödem yapıyor sonra alışıyor 50yi geçmiştir iğnem hala yaptırıyorum 3 güne düştü alıştı artık popo acımıyor geçmiş olsun
Hanımlar progestan iğne olurken acilde iğne vuran bir adam dediki ben sana alkollü pamuk vereyim( baya baya ıslak olacak pamuğu suya sokmuş gibi) eve gidince yüz üstü yat o sertleşen yerlere pamukları koy kuruyana kadar bekle dedi bende aldım akşam gidince bir sefer yatarken koydum çamaşırı kapattım yattım o kadar iyi geldi ki o beze beze olan yerlere bir süre sonra yaptırdıkça yine oldu başka birinden yine istedim bu sefer yüzüstü yattm koydum çamaşırımı kapattm bekledim o bezeler şişlikler zamanla yok oluyor bana iyi geldi aklınızda olsun sağlık ocağındaki hemşire bunları ovala yoksa böyle kalabılır demişti ve çok korkmuştum ovalasamda küçülmüyordu ki yok olmak şurda kalsın Allah razı olsun o adamdan şimdi en ufak beze bile kalmadı
Ay ben ikinci günüm popodan vuruluyorum . İlki çok acıttı oturamıyorum bile. İkinci de bişey hissetmedim. Bide dr bana 10. Günü verdi .5 gün kullan sonra çatlatma iğneni vur dedi. Sanki yanlışlık var gibi..