Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba, beyaz akıntı hamilelik boyunca oluyor, ona yapacak bişey yok, yeter ki kahve ya da kırmızı renkte olmasın ben hala progestandan kurtulamadım((
selam arkadaşlar.
bende progestan 100 mg kullanıyorum.şuan 18 haftalık hamileyim yaklaşık 5 hafta önce düşük tehlikesi geçirdim.yan etkileri çok fena zorluyor.bu ilaç ne zamana kadar kullanılıyor bilginiz var mı?![]()
strese girme bence, doktorların çoğu 11.haftadan sonra düşük riskinin %1 olduğunu söylüyor, içini ferah tut, bende progestan kullanıyorum hemde 200 mg başım çok dönüyor ama napalım yapacak birşey yok 12.hafta bitene kadar dayanacağız. herşeyin hayırlısı Allahtan bunu da unutmayalım, biz elimizden geleni yapalım gerisi ona kalmış...
strese girme bence, doktorların çoğu 11.haftadan sonra düşük riskinin %1 olduğunu söylüyor, içini ferah tut, bende progestan kullanıyorum hemde 200 mg başım çok dönüyor ama napalım yapacak birşey yok 12.hafta bitene kadar dayanacağız. herşeyin hayırlısı Allahtan bunu da unutmayalım, biz elimizden geleni yapalım gerisi ona kalmış...
bende 9 haftalık hamileyim 10 gündür kahverengi lekem var ama progestanın faydasını görmediğimi düşünüyorum beni çok fena sersemletiyor...
hem bu nasıl bir mantıkki her düşük tehlikesi olana bu ilaç veriliyor...herkesin sorunu bir mi ki...!!!!!
doktorlar araştırmadan direkt bunu kullan diyorlar benim progesteron hormonumu ölçmediler niye bu hormon takviyesine başlıyoruz...yada sorarım size sizlerin hormaonlarınızı ölçüp mü verdiler bu ilacı...
çoğuna muayenesiz telde diyor doktorlar progestana başla diye..bilmiyorum ben hamile kaldım kalalı doktorlardan soğudum güvenim kalmadı...