Progestan kullananlar

bende aşılama oldum cumartesi günü.progestan alttan alıyorum ve uyku yapmadı.çamaşırın kremsi olması normal tatlım ilaç içinde eriyo aşağı akıyo ondan oluyomuş hemşire demişti :)))

Kızlar hamile oldugumu öğrendiğim gün kanamam oldu :( adet gibi ama daha az leke gibi de degıl suan doktordayım dua edin beta hcg 20ydi adet olduğumda çok yenıydı sımdı katlanması gerekiyormuş inş bişi olmamıştır böle olsn var mı :(

Kızlar hamile oldugumu öğrendiğim gün kanamam oldu :( adet gibi ama daha az leke gibi de degıl suan doktordayım dua edin beta hcg 20ydi adet olduğumda çok yenıydı sımdı katlanması gerekiyormuş inş bişi olmamıştır böle olsn var mı :(
allah allah.dualarm seninle rabbim yüzünü güldürsün hayırlı haberlerini yaz ne olur merak ettm :(

allah allah.dualarm seninle rabbim yüzünü güldürsün hayırlı haberlerini yaz ne olur merak ettm :(

Canım Allah razı olsun yazmışsın sonucu brklıyorum 12 de çıkacak bebegımı 1.5 yıldır brklıyorum mutluluğunu bile yasamadım adetimden 3 sonra öğrendim yanı Cumartesi günü doktor bana ilaç falan vermedi kanamA için inş bebegım düşmüyordur sancım falan olmuyo ama kanamam var adet gibi :(

canım ilacın üzerinde öyle yazar ama bazı doktorlar vaginal fitil olarak kullanılmasını istiyor. benim doktorum da öyle istemişti. ağızdan yutmanın tansiyonu çok düşürebileceği ya da midende problem varsa artırabileceğini düşünüyorlar. bazıları vaginal kullanımın daha etkili olduğunu düşündüğü için öyle veriyor. doktorun ne şekilde önerdiyse öyle kullan, kanama için aynı zamanda bol bol su iç ve fazla hareketten kaçın. geçmiş olsun.

rica ederim. ben üste görerek başladım gebeliğe, sonra da kanamalarım oldu 4 ay 4,5 ya da progestan kullandım. çok şükür iyiyiz kızımla 31. haftaya kadar geldik. sormak istediğin olursa ilaçla kanamayla ilgili özelden de sorabilirsin. inşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine.

Canım üstüne görme dediğin nedir kanamam mı oldu yani

bende hamileyim ama çok yeni daha değerim 28.98 çıktı ve dün adet günümle kanamam başladı annemin ve ablamında olmuş irsi diyemeyiz dedi doktor ama öle bence yani klorkuyorum bu ilacı ağızdan günde 3kere içicam inşallah bişi olmaz dinlenicam bide dualarınızı bekliyorum hoşçakalın

Canım aynı durumu yasıyoruz lansmandan kaç gün sonra doktora gittin bit sorun oldumu çok eski bir konu ama belkı cevaplarsın korkudan ne yapacagını şaşırmış durumdayım

merhaba kızlar 8+5 teyim şuan. bugün doktor bana da progeston yazdı rahim içi çok temiz görünmüyo biraz lekelenme var dedi 12.haftaya kadar kullan dedi.tam düşük ihtimali olanlara verilmiyo sanırım nolur nolmaz diye verdi diye düşünüyorum Allah a şükür herangi bi lekelenmem olmadı çünkü şimdiye kadar:nazar:

Canım aynı durumu yasıyoruz lansmandan kaç gün sonra doktora gittin bit sorun oldumu çok eski bir konu ama belkı cevaplarsın korkudan ne yapacagını şaşırmış durumdayım

nagihan sonuç neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Hanımlar bu salı günü ikinci aşılamam yapıldı. Doktor progestan verdi, ama alttan kullan dedi. İlacın içinde ağız yoluyla alınır yazıyor. Hemşireye sordum, önemli değil biz alttan alınmasını öneriyoruz dedi. Ama hala emin olamadım, bi yardım lütfen

Hanımlar bu salı günü ikinci aşılamam yapıldı. Doktor progestan verdi, ama alttan kullan dedi. İlacın içinde ağız yoluyla alınır yazıyor. Hemşireye sordum, önemli değil biz alttan alınmasını öneriyoruz dedi. Ama hala emin olamadım, bi yardım lütfen

merhabalar tatlım,

İlaç için doktorun nasıl kullanmanı söylediyse öyle kullan..sonuçta seni tanıyan o:D..

bende bugün çatlatma iğnemi oldum..doktor pazar günü progestana başlamamı söyledi..ama yazılanları okuyunca aklım karıştı..şimdi bunu kullanıp bırakınca adet mi olacam..bebek olursa tutunsun diye değil mi...offf ya karmakarışığım:SSSS

kızlar benim bi sorum olucak.. hamile değilim ben, adet düzensizliği yüzünden kullanıyorum ilacı, yanı normal yutuyorum sadece:) acaba ağrı kesici kullanmak sorun yaratr mı, çok ilac kullanan bi tip değilm de. evde apranax var, cok da fena basım agrıyo:((

canm bende aşılama yaptrdm alttan kullandm sorun yok merak etme :)

merhabalar tatlım,

İlaç için doktorun nasıl kullanmanı söylediyse öyle kullan..sonuçta seni tanıyan o:D..

bende bugün çatlatma iğnemi oldum..doktor pazar günü progestana başlamamı söyledi..ama yazılanları okuyunca aklım karıştı..şimdi bunu kullanıp bırakınca adet mi olacam..bebek olursa tutunsun diye değil mi...offf ya karmakarışığım:SSSS

yok kız :) o ilaç bebek olursa tutunsun düşmesin diye :))) ben 11.gün kana baktrdm 1 çıkınca progestanı bıraktm ama hala adet olmadım :)) doktorum duysa öldürür beni :) ben başka hastanede kan baktrdm 1 çıkınca bıraktm ilacı ama adet olmadm :)

kızlar benim bi sorum olucak.. hamile değilim ben, adet düzensizliği yüzünden kullanıyorum ilacı, yanı normal yutuyorum sadece:) acaba ağrı kesici kullanmak sorun yaratr mı, çok ilac kullanan bi tip değilm de. evde apranax var, cok da fena basım agrıyo:((

kullanabilirsn canm varsa parol iç :)

kullanabilirsn canm varsa parol iç :)

yok kız :) o ilaç bebek olursa tutunsun düşmesin diye :))) ben 11.gün kana baktrdm 1 çıkınca progestanı bıraktm ama hala adet olmadım :)) doktorum duysa öldürür beni :) ben başka hastanede kan baktrdm 1 çıkınca bıraktm ilacı ama adet olmadm :)

Ay alemsin vallaha..ben bi an napcagimi sasirdim..sorayim dedimm ;)) sen hamile misin peki..ilk ayimda olur insallah benimde..

ahh ah. ne çektim bu progestan da beee :5:

ben direk içiyorum. ama 2-3 ya da 4 saat sonra bir uyuşturuyo ki beni ayyy düşüp bayılacakmışım gibi oluyorum. ya da sanki 2-3 duble rakı içmişim gibi ellerim ayaklarım uyuşuyor. uyuşukluk hali 1 saat sonra geçiyor. iş yerinde çok zor oluyo progestan kullanmak.

allah yardımcımız olsun. kovulursam şu progestan yüzünden kovulurum kesin... :27:

merhabalar tatlım,

Canım adet olacağın varsa zaten ilaç bitmeden oluyorsun :) dert etme kendine ben ilk aşılamamda crinone jel kullanmıştım. Daha 4 tane falan varken adet oldum. Zaten sana aşılamandan 14 gün sonrasına test tarihi verirler. O güne kadar adet olmadıysan doktorun sonuca göre yönlendirir seni. İlaçda 14 günden fazla yeter.

düşük yaptım daha önce bende kullansam olur mu hamile kalmayı kolaylaştırıyor diyorlar ?? bir fikri olan var mı?

Back
X