Progestan kullananlar

ahh ah. ne çektim bu progestan da beee :5:

ben direk içiyorum. ama 2-3 ya da 4 saat sonra bir uyuşturuyo ki beni ayyy düşüp bayılacakmışım gibi oluyorum. ya da sanki 2-3 duble rakı içmişim gibi ellerim ayaklarım uyuşuyor. uyuşukluk hali 1 saat sonra geçiyor. iş yerinde çok zor oluyo progestan kullanmak.

allah yardımcımız olsun. kovulursam şu progestan yüzünden kovulurum kesin... :27:

Canım Dr bana protestan günde 2 tane iç dedi amam ikisinide gece iç dedi çok uyku yapar halsizlik yapar dedi. Ben akşam içiyorum iyi oluyor

Canım adet olacağın varsa zaten ilaç bitmeden oluyorsun :) dert etme kendine ben ilk aşılamamda crinone jel kullanmıştım. Daha 4 tane falan varken adet oldum. Zaten sana aşılamandan 14 gün sonrasına test tarihi verirler. O güne kadar adet olmadıysan doktorun sonuca göre yönlendirir seni. İlaçda 14 günden fazla yeter.

vallah canım benim doktor gün vermedi
bugün progestana başlıyorum 10 gün kullanmamı söyledi benim adet dönemim kısa çünkü..
ama inan bir yıldır uğraşıyorum ve adet olmak istemiyorummmmm:SS

vallah canım benim doktor gün vermedi
bugün progestana başlıyorum 10 gün kullanmamı söyledi benim adet dönemim kısa çünkü..
ama inan bir yıldır uğraşıyorum ve adet olmak istemiyorummmmm:SS

İnşallah güzel haberleri alırsın canım. Bende 2 yıldır uğraşıyorum. Hayırlısı Rabb'imdendir.

Hanımlar benim protestana başlayalı 4 gün bitti. Ayıptır söylemesi ilacı yerleştirirken bugün vajinanın içinde şişlik vardı. Neden olur bu acaba? İlk günlerde yoktu şişlik. Anlamadım nedenini. Bi yardım eder misiniz?

Progestanı embriyo rahime daha rahat tutunsun diye veriyor Dr .. Rahimde bir tabaka oluşuyor düşmesini engelliyor ...vajinadan kullandırtnasının nedeni daha etkili ve yan etkisinin daha az olması nedeniyleymiş..vajina içindeki şişlik normal ..Dr umun açıklaması bu şekildeydi ..

bana da iki tane iç dedi doktor. ama sabah akşam. uyku yaparsa haber ver dedi, ben de henüz gitmedim. iyi oluyo be uyuyorum işte :))))

Evdeysen iyi tabiki ama çalışanlar için zor. Benim progesteronum 6.7 idi altı gün geçti bugün 20 çıktı en az 20 olması gerekiyormuş. Düşük riski oluyor. Çok şükür kanamam olmadı. Allah'ım bebişlerimiz sana emanet Ya Rabbim..

Son düzenleme:
Cok sukur ne kanamam var ne dusuk riskim fakat doktor progestan verdi bugun.6 haftalik hamileyim.karin agrim oluoduvsimdi biseim yok dedim ama verdi.kotu bise yoktur dimi.karnim agrimadigi halde bosu bosuna icicem bu ilaci ; (

kendi hesabima gore 6 haftalik hamileyim. ancak doktor bugun ultrasonla baktiginda senin soylediginden daha kucuk dedi. Ne kadarlik oldugunu soylemedi. Gectigimiz 5 gun boyunca kanamam oldu basta coktu sonra azaldi ve bugun de kesildi. Progestan kullaniyorum kanamanin basladigi gunden beri. 1hafta once doktor kesenin duzensiz oldugunu soylemisti. Bugun de kesenin icinde bebek gorunmuyor, kanamalar gorunuyor bu bebegin gelisme ihtimali dusuk gelisse de sagliksiz olabilir 15 gun sonra gel ne yapacagimiza karar verelim dedi. Bebegime ne olacak cok mutsuzum... boyle sorun yasayan var mi aranizda?

kendi hesabima gore 6 haftalik hamileyim. ancak doktor bugun ultrasonla baktiginda senin soylediginden daha kucuk dedi. Ne kadarlik oldugunu soylemedi. Gectigimiz 5 gun boyunca kanamam oldu basta coktu sonra azaldi ve bugun de kesildi. Progestan kullaniyorum kanamanin basladigi gunden beri. 1hafta once doktor kesenin duzensiz oldugunu soylemisti. Bugun de kesenin icinde bebek gorunmuyor, kanamalar gorunuyor bu bebegin gelisme ihtimali dusuk gelisse de sagliksiz olabilir 15 gun sonra gel ne yapacagimiza karar verelim dedi. Bebegime ne olacak cok mutsuzum... boyle sorun yasayan var mi aranizda?

Allah yardimcin olsun cnm bebisini sana bagislasin ins kese duzelir peki baska bir doktora gtmeyi.dusundun mu hep dyrm burda sanada dym gorumceme de sen hamile deglsin dis gebeik dendi progesterona baklmadan kist var dendi dusurnek icn ilac verildi baska br doktora gtti suan 10 aylii tosun gbi oglusu var o.doktru dnleseydi bu tsun dusecekti kist diye bde progesteronun kac ckti bende dn kanmadan gttm dusuk riskim varms tuvalet harici klkma dedi progestan kuaniyorum p.tesi gdecem bakalm ins duzeler Rabbim meleklerimizi bize bagislasin

Kizlar slm.2 gun once kahverengi leke gelmisti. Bugun test yaptirdim.94.86 cikti. Dr vermiyordu ama ben soyledim progestan kullanayim mi diye.oda kullan 200mglik aksamlari 1adet dedi.
Yani doktorum ilk basta vermiyorken,kullanmam dogru mu bilemedim.ama bir zarari yoktur herhalde dimi

Kizlar slm.2 gun once kahverengi leke gelmisti. Bugun test yaptirdim.94.86 cikti. Dr vermiyordu ama ben soyledim progestan kullanayim mi diye.oda kullan 200mglik aksamlari 1adet dedi.
Yani doktorum ilk basta vermiyorken,kullanmam dogru mu bilemedim.ama bir zarari yoktur herhalde dimi

canım bu değer kaçıncı gün çıktı bide progesteronun kaç acaba

canım bu değer kaçıncı gün çıktı bide progesteronun kaç acaba
En sin adetim 14 eyluldu. Yumurtamin nezmn catladigini da,progesteronumunda kac oldugunu bilmiyorum :/
Muhtamelen yumurta catladiktan sonraki 14.gunum

Hamile kaldiktan sonra mi progesterona baktirdin?

progestan eksikliği düşük riski ile ilişkilendirildiğinden dolayı doktorum benden özellikle istedi seninde bakılmıştır muhakkak bende Allaha şükür lekelenme falan yok ama doktorum bu eksiklikten dolayı bi süre sonra da başlayabilir dedi ben 6 saatte bir içiyorum hayırlısı artık

Back
X