Canım çoook geçmiş olsun. Ben 8 haftalıkken düşük yaşadım nasıl bir psikolojik savaş verdiğini çok iyi biliyorum. Öncelikle kendi olayımı anlatayım sen nasıl devam etmek istersen yolunu kendin seçeceksin...
Ben 5 haftalıkken öğrendim ve Dr um çok temkinliydi kan değerleri yükseliyor ama dış gebelikte olabilir dedi 5 gün sonra yine gel. Geçmek bilmedi, sonra kese göründü ama boş olabilir dedi tekrar 5 gün sonra gel dedi, sonraki gittiğimdede fasülyeyi gördük ama kalp atışını duymak lazım dedi hep tedirgindim anlayacağın Dr çok önemli tabiki bilgilendirecek ama huzursuzluk verecek şekilde değil hamiş psikolojisi çok önemli nihayetinde kalp atışını duyduğum gün kesenin şeklinde bozulmalar olmaya başladığını söyledi. Bu düşük tehlikesidir dedi. Hap olarak Progestan verdi ama okadar kötü olmuştum ki ağlamaktan ne işe gidebildim ne başka bişey düşünebildim. Ilacıda bilmiyorum iyimidir nedir korktum. Sonra ailem beni başka bir Dr a götürdü. Oda muane sonrası hiçbişi olmaz Allah'ın izniyle bebeğin sağlıkla büyüyor dedi. Hapı kesti endişe yok dedi kalbi pıtpıt arıyordu çok güzel hislerdi. Neyse sonrası bir felaketti detaya girmicem moralini bozmak istemiyorum. Çünkü kendi halimi çok iyi hatırlıyorum. 1 hafta sonra kalp atışı durdu :....( veren Allah alan Allah diyebilmem çok zaman aldı ama bu bir gerçek. Allah kimseye yaşatmasın.
Canım şimdi önünde iki yol var sende hangisi bebeğine kavuşturacak bilmiyorum, bence ben yanlışı seçtim o hapı içecektim diyorum hep, belki içsemde sonuç aynı olacaktı bunu hiç bilemiyeceğim. Ama şuna eminim ömrü varsa zaten seninledir... Dualarım seninle olacak durumunu ne yaptığını yaz bize ve kendinede bebişinede bir iyilik yap stres olma hep iyi düşün...