• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Progestan kullananlar

kızlar cuma günü sabah hafif kahverengimsi lekelenmem başladı doktora gittim çok şükür kalp atışlarını gördük ama progestan verdi düşük tehliken var progestanla önüne geçmeye çalışıcaz dedi.. cuma gününden beri sadece sabahları kahverengimsi geliyo bi daha gün içinde hiç gelmiyo... bugün de sabah hafifçe geldi ama sütlü kahve rengindeydi.. çamaşırı batıracak kadar da gelmiyo.. sadece temizlenirken geliyo.. böyle olan var mı... sevinemedim bile bebişimin kalp atışını gördüğüme :(:43::43:

canım benim ilk kez 7 haftalıkken lekelenmem olmuştu.tabii ben de hemen paniklemiştim.doktora gittim.doktor bana progenex iğne verdi.5 gün boyunca iğne oldum.ardından lekelenmelerim devam etti.iki günde bir illa ki oluyordu.kahverengimsi gibi.rahat etmedim başka bir doktora daha gittim. o da bana progestan kullanabileceğimi söyledi.her iki doktorda kesemin etrafında kan merkezi olduğunu ve bu kan merkezi sebebiyle lekelenme yaşadığımı söyledi.ardından bir ay geçmişti ki bildiğin kanama geçirdim.hem de parçalı bir şekilde.bu sefer öyle az değil hem de.şok oldum.doktora nasıl gittiğimi bilmiyorum.doktor bana yine progenex iğne verdi.10 tane bu sefer.iğnelerden sonra progestan kullandım.4.ayıma girince hepsi kesildi.zaten doktorda öyle söylemişti.sen de korkma.geçecek inşallah.bak ben şimdi doğumu bekliyorum.çok az kaldı.senin de öyle olacak inşallah.bir bakmışsın bebeğin kucağında.

kızlar ben progestan içtikten sonra karnımda ve kasıklarımda kasılma ve ağrı oluyor. sizde de oluyomu bu ağrılar. 10.haftam artık hapı bıraksam mı acaba? bana bulantıda yapıyor yaa :((

kızlar cuma günü sabah hafif kahverengimsi lekelenmem başladı doktora gittim çok şükür kalp atışlarını gördük ama progestan verdi düşük tehliken var progestanla önüne geçmeye çalışıcaz dedi.. cuma gününden beri sadece sabahları kahverengimsi geliyo bi daha gün içinde hiç gelmiyo... bugün de sabah hafifçe geldi ama sütlü kahve rengindeydi.. çamaşırı batıracak kadar da gelmiyo.. sadece temizlenirken geliyo.. böyle olan var mı... sevinemedim bile bebişimin kalp atışını gördüğüme :(:43::43:

bende de kanama oldu 2gün sürdü.sadece temizlenirken geliyodu.ayaklarımı havaya kaldırıp yattım hep.sadece wcye gitmek için yerimden kalktım.ilişkiye girmeyin sakın cnm.ve bol bol uzan dinlen.hiçbirşey olmaz Allahın izniyle merak etme.ara kanama oluyomuş bazı hamilelerde.parça falan gelirse o tehlikeli Allah korusun.

slm kızlar bi sorum olacaktı dr bana da geçen aydan itibaren progestan verdi adetin 26. günü başlıyorum sabah öğle akşam içiyorum ama hala bebeğim gelmedi:14::14: anlamış ta değilim niye verdi niçin verdi ama bebeğimin olmasını çok istiyorum rabbim herkese annelik duygusunu nasip etsin :14::14: yokluğu hiç bişeyle telafi edilemiyo....

slm kızlar,banada doktorum aşılama sonrası progestan verdi,sabah akşam alcam, ama yan etkilerinden korkuyorum,bugün sabah başladım bakalım inşallah hiç bi yan etkisi olmaz bende.aşılamayı da dün yaptırdım bakalım hayırlısı artık

slm kızlar,benim size bir sorum var,lütfen yardımcı olurmusunuz?ben 5 gün önce aşılama oldum ve doktorum progestan verdi 5 gündür de sabah akşam içiyorum,fakat benim karnımda şişlik oldu,sanırsın 3 aylık hamileyim,aşılama iğnelerini yaparken hiç yoktu,acaba progestan hapından mı ki yoksa aşılama iğnelerinin sonradan yaptığı yanetkilermi...ya daa başka bi hastalık mı var :( şimdiden tşkler

merhabalr...progestanın hiç bi zararı yk kızlarr...rahim kaslarını gevsetir.bebegin düşmesini engelelr..hatta hamilelign son ayları bile kullandırır dr lar...erken dogumu engelelsin diye..
sakın panik yapmayın.faydası vr zararı yk..sadecee kabızlık yadaa mide ekşimesine sebep olabilrr..bende yaptı mesela..bagırsak kaslarnı ,,mide kapakçığı kaslarınıda gevsetio cünkü:)))

canım mrb,bende progestan kullanıyorum 5 gündür,aşılama oldum doktorum sabah akşam bi tane al dedi ağızdan,200 mg.. fakat bende kabızlık ve aşırı karın ve mide şişliği var,çok yemekte yemiyorum ama bu ilaçtanmı acaba,yoksa başka bi rahatsızlığımmı var,onun dışında bende bi yanetkisi olmadı,şimdiden tşk ederim

kızlarrr progestan bittikten ne kadar sonra adet olunur :44::44:

ben 6+1 haftalık hamileyim,perşembe akşamı önce kahverengi,sonra da pıhtıyla beraber kan geldi.hemen doktoruma gittim,düşük tehlikesi olduğunu söyledi.zaten ilk günden beri çok sancım var.hatta ultrasonda bebeğin yanında kan pıhtısınıda gördük.ama bebeğimin kalp atışınıda gördüm.işte o an tüm dünya benim oldu,eşimin ilk defa ağladığını gördüm.doktorum hemen progestana başlattı.haftaya tekrar gidicem.1 hafta yatıcam.inşallah bişey olmaz bebeğime..ama kahverengi lekelenme artarak devam etti.1 gün sonra tamamen kesti,sancılarımda azaldı.bu sanırım iyiye işaret.arada bide faranjit oldum,öksür öksür düşürücem diye korkuyorum walla..

BEN 5 HAFTALIK HAMİLEYİM.GEÇENLERDE İDRARIMI ÇOK TUTMUŞTUM WC YE GİTTİĞİMDE İDRARIMIN BAŞINDA KAN GELDİ TEMİZLEDİĞİMDE PEÇETEYE BİLE GELMEDİ O KADARDI BUNU DOKTORA SORDUM KARIN AĞRIN VAR MI DEDİ ÇOK ŞİDDETLİ DEĞİL ARADA GELİYO GİDİYO KARNIMIN ÜSTÜ ACIYO DEDİM progestan VERDİ 8 SAAT ARAYLA YUTUYORUM GÜNDE 3 DEFA.KORKMUŞTUM BİŞEY OLACAK DİYE ŞÜKÜR DAHA SONRA GELMEDİ İDRARIMI TUTMAMAYA ÇALIŞIYORUM AMA MALUM ÇALIŞIYORUM BAZEN TUTMAK ZORUNDA KALIYORUM.BEBEĞİN KESESİNİ GÖRDÜM DOKTOR ŞİMDİLİK SAĞLIKLI GÖRÜNÜYO DEDİ SARI SIVISI VARDI YANINDA BU İYİ İŞARETMİŞ İNŞALLAH C.TESİ GÜNÜ KONTROLE ÇAĞIRDI TEKRAR İNŞALLAH O ZAMANDA GÜZEL HABERLERLE GELİRİM BURAYA

kızlar bugün meleğimin kalpatışlarını duyduk.rahimde temizlenmiş kanamam kalmadı,şimdilik herşey yoluna girdi.progestan gerçekten işe yarıyor,düzgün kullanın ve de kendinize dikkat edin ve en önemlisi içinizi ferah tutun ve tabiki bol bol dua edin.

Cnm allah kucağina almayıda nasip eder inşallah bende progestan kullanıyorum aşırı derecede sersemlik ve bulantı yaptığı için doktorum vaginal yoldan kullanmamı önerdi gerçektende işe yarıyor .

Rabbim sağlıkla kucagınıza almanızı nasip etsin inşallah bende c.tesi günü gidecem kontrole inşallah bende güzel haberlerle gelirim arkadaşlar bu arada benden sarı acık renkte kahve akıntım var ne koku ne kaşıntı hiçbirşey yok ebeye sordum normaldir dedi ama ben ona sorarken bile ağlamaya başladım ne olacak benm bu halim ben 9 ayı sağlıkla sıhhatle nasıl bitirecem bilmiyorum gerçekten progestan ben de kullanıyorum 8 saat arayla çok dalgınlık yapıyo bende yapsın bebişlerimiz iyi olsunda gerisi teferrüat :)))

Rabbim sağlıkla kucagınıza almanızı nasip etsin inşallah bende c.tesi günü gidecem kontrole inşallah bende güzel haberlerle gelirim arkadaşlar bu arada benden sarı acık renkte kahve akıntım var ne koku ne kaşıntı hiçbirşey yok ebeye sordum normaldir dedi ama ben ona sorarken bile ağlamaya başladım ne olacak benm bu halim ben 9 ayı sağlıkla sıhhatle nasıl bitirecem bilmiyorum gerçekten progestan ben de kullanıyorum 8 saat arayla çok dalgınlık yapıyo bende yapsın bebişlerimiz iyi olsunda gerisi teferrüat :)))

bende aynıyım,kanamam oldu diye sabaha kadar ağladım bi bebeği tutamadım diye.hatta doktorum kızmıştı seni gebertirim biz neler gördük,seninki o kadar riskli değil diye.şimdi kalp atışlarını duydum.iyi düşün ve bol bol dua et,ben her gün bebeğime ayetel kürsi yi okuyorum ve onunla konuşuyorum.inşallah herşey güzel gider ve sağlıklı kucağıma alırım.

Kİzlar ben 6 haftalk hamileyim. Fakat kanamam oluyr. Bgun doktora gittim bebegmi gordm kalp atislrni duydm hersy normal gidiorms. Buna okadar cok sewndm ki. Doktorda bna progestn verdi vajinadan kullancam. Umarm ise yarar.yazdklarnzda icimi rahatlatti.herkse hayrli bir hamilelk gcirmnzi diliorum.

progestan 200 mg kullanıyorum sabah akşam acaip sersemlik baş dnmesi yapıyo ama bebeğim için herşeye değer:emir_bebek:

arkadaşlar bende 5 haftalık hamileyim .mayısta düşük yaptım bir adet sonra tekrar hamile kaldım.ama dün tuvalette pembe akıntı geldi..düşük korkum oldugundan hemen doktoruma gıttık kese gorunmedı betadan baktı degerlerım cok guzel yukselmış.bana dusuge karşı 1 tane ıgne vurdurdu ve progestan kullanıyorum sabah aksam.ama benım hala rahımde kasılmalar oluo ve cok korkuyorum.neyın nesıdır bu kasılmalar dusuk rıskımı var yoksa normalmi bılgı verırsenız cok sevınırım..

arkadaşlar bende 5 haftalık hamileyim .mayısta düşük yaptım bir adet sonra tekrar hamile kaldım.ama dün tuvalette pembe akıntı geldi..düşük korkum oldugundan hemen doktoruma gıttık kese gorunmedı betadan baktı degerlerım cok guzel yukselmış.bana dusuge karşı 1 tane ıgne vurdurdu ve progestan kullanıyorum sabah aksam.ama benım hala rahımde kasılmalar oluo ve cok korkuyorum.neyın nesıdır bu kasılmalar dusuk rıskımı var yoksa normalmi bılgı verırsenız cok sevınırım..

bende düşük yaptımığın ertesi ayında tekrar hamile kaldım arada bendede kasılmalar oluyor bu arada bi gün arayla gözüküyo doğumlar ama bizimkiler erken davranmazsa tabi:1::emir_bebek:

Kızlar bnmde 2 gündür sağ kasıkta batmalar var progestan kullanıyorum ve kahverengi akıntılarım geçti bu kasıktaki sancıyı yaşıyanınız varmı?

Back
X