kızlar cuma günü sabah hafif kahverengimsi lekelenmem başladı doktora gittim çok şükür kalp atışlarını gördük ama progestan verdi düşük tehliken var progestanla önüne geçmeye çalışıcaz dedi.. cuma gününden beri sadece sabahları kahverengimsi geliyo bi daha gün içinde hiç gelmiyo... bugün de sabah hafifçe geldi ama sütlü kahve rengindeydi.. çamaşırı batıracak kadar da gelmiyo.. sadece temizlenirken geliyo.. böyle olan var mı... sevinemedim bile bebişimin kalp atışını gördüğüme![]()
canım benim ilk kez 7 haftalıkken lekelenmem olmuştu.tabii ben de hemen paniklemiştim.doktora gittim.doktor bana progenex iğne verdi.5 gün boyunca iğne oldum.ardından lekelenmelerim devam etti.iki günde bir illa ki oluyordu.kahverengimsi gibi.rahat etmedim başka bir doktora daha gittim. o da bana progestan kullanabileceğimi söyledi.her iki doktorda kesemin etrafında kan merkezi olduğunu ve bu kan merkezi sebebiyle lekelenme yaşadığımı söyledi.ardından bir ay geçmişti ki bildiğin kanama geçirdim.hem de parçalı bir şekilde.bu sefer öyle az değil hem de.şok oldum.doktora nasıl gittiğimi bilmiyorum.doktor bana yine progenex iğne verdi.10 tane bu sefer.iğnelerden sonra progestan kullandım.4.ayıma girince hepsi kesildi.zaten doktorda öyle söylemişti.sen de korkma.geçecek inşallah.bak ben şimdi doğumu bekliyorum.çok az kaldı.senin de öyle olacak inşallah.bir bakmışsın bebeğin kucağında.