Progestan kullananlar

cok uyku yapıyorsa bır hap düsürecekmıssın ve aksam yatmadan önce kullanacakmışsın...bendede aynısı oluyordu reçetede öyle yazıyordu...bende daha cok bas dönmesı ve halsızlık yapıyordu canım

Bakalım doktor devam derse ben de 2 ye düşürürüm artık.İlk kullandığım ay hiç etkisi olmamıştı.Bu ay fena yaptı beni:(

sen kaç aydır deniyosun canım?benim daha reglm bitmedi.bugün yarın biter inşallah.sonra çalışmalar başlayacak:))bakalım ben de neler çıkacak .çalıştığım için anca haftasonu gidebilirim.senin adet tarihi ne zaman buarada?

8 ay bıttı canım. adetım bıtelı 4 güb oldu çalışmalara başladık.. bu hafta yumurtlama haftam bakalım neler olacak :D hmmm anladım canım...

progestan kullanıp aşırı derecede şişkinlik yaşayan var mı? kasık ve bel ağrısı da cabası. progestan mı sebep oldu yoksa bu ay tutturduk mu acaba? :44:

progestan kullanıp aşırı derecede şişkinlik yaşayan var mı? kasık ve bel ağrısı da cabası. progestan mı sebep oldu yoksa bu ay tutturduk mu acaba? :44:

Canım merhaba,

ben de progestan kullanıyorum 2 aydır.zannediyorum şişkinlik ve ağrı yapıyor.Aynı belirtiler bende de oldu ama maalesef tam günümde adet oldum:((

Merhaba arkadaslar siteye yeni uye oldum ben de suan 6+4 gunluk.hamileyim.ve dusuk tehlilem var once hap verdi doktor kanamam devam edince igne oldum.4 gundur ama felc gibi oldum.bugun jeli onerdi vajinal yolla kullananlarin bana yardimci olmasini rica ediuorum ve rabbim.tum iayeyenlere bebek nasip etsin ins ..

Merhaba arkadaslar siteye yeni uye oldum ben de suan 6+4 gunluk.hamileyim.ve dusuk tehlilem var once hap verdi doktor kanamam devam edince igne oldum.4 gundur ama felc gibi oldum.bugun jeli onerdi vajinal yolla kullananlarin bana yardimci olmasini rica ediuorum ve rabbim.tum iayeyenlere bebek nasip etsin ins ..

merhaba arkadalar,

bende yaklaşık 7 haftalık hamileyim.
5 gündür kahverengi akıntım var.. il farkettiğimde hemen dr a gittim.. progestan kullandırıyor.. fakat inanılmaz halsiz hissediyorum kendimi sizlerde de böyle oldumu?
ve kahverengi akıntı hala geçmedi.. 6 ay önce ki hamileliğimde yine benzer şekilde olmuştu ve 10. haftada bebeğimin kalbi durdu kaybettik..
aynısı olur diye korkuyorum yine :(
allah hepimizin bebeklerini kucağına almayı nasip etsin hayırlısıyla

kızlar selam..

2 - 2,5 hafta once sıddetlı kanamam oldu hastanede kaldım vs.. derken progestana başlattı dr um benı . fakat hala benden kahverengı akıtnı gelıo bazn cok bazen az sureklı ıc camasırıma peçete fln koyuyorum
aslında dınlenemıyorumda bır oğlum var cunku..
gecmemesı normal mı bazen koyu zıft gıbı oluyor rengı bazende acık kahverengı oluyor..
şimdi hapım bıttı yarın yenısını alıcam

ne kadar daha kullanıcaz bunu kızlarrrr
usg de hersey normal sağlıklı gözüküyor .. ne iş anlamadım ben

kızlar selam..

2 - 2,5 hafta once sıddetlı kanamam oldu hastanede kaldım vs.. derken progestana başlattı dr um benı . fakat hala benden kahverengı akıtnı gelıo bazn cok bazen az sureklı ıc camasırıma peçete fln koyuyorum
aslında dınlenemıyorumda bır oğlum var cunku..
gecmemesı normal mı bazen koyu zıft gıbı oluyor rengı bazende acık kahverengı oluyor..
şimdi hapım bıttı yarın yenısını alıcam

ne kadar daha kullanıcaz bunu kızlarrrr
usg de hersey normal sağlıklı gözüküyor .. ne iş anlamadım ben

bende geçen hafta hafif bi kanama yaşadım gece wc de gordum hemen acile koştuk 5 gün evde yattım pruluton depot iğne oldum salı sabah cuma kontrolum wardı o sabah ta oldum iğne şimdi haftada 1 kullanıcam 3 tane daha.. ilk kanama pembe-kahveydi.. sonraki 2 gün aynı yogunlukta ama sadece kahve geldi sonrakı 2 gunde mıktarı iyice azaldı.. hemşiremiz kahve lekeler eskı kanamadır, korkma dedi.. dr.la konusurken de dr.a hatırlattı "kahverengi" diye.. korkma bence , çalışmıyorsan oğlun uyudugu her fırsatta sende yat uzan uyu ..

Cvp için çok teşekkür ederim
Birde bu hapı 8 saate bir mi almak gerekiyor hani
Günde 3 kere ya ben öyle içiyordum.
Yoksa sabah öğlen akşam içilebilir mi :44:
Dr bana sadece günde 3 kez dedi ama antibiyotik gibi 8 saatte bir iç fln demedi

Cvp için çok teşekkür ederim
Birde bu hapı 8 saate bir mi almak gerekiyor hani
Günde 3 kere ya ben öyle içiyordum.
Yoksa sabah öğlen akşam içilebilir mi :44:
Dr bana sadece günde 3 kez dedi ama antibiyotik gibi 8 saatte bir iç fln demedi

antibıotık gıbı değiller sabah ogle aksam alınabılır, hatta çalışan bayanların bazılarında oğlen dozu aksam alınabılıo sabah 1 aksam 2 seklınde.. max. etkıye 2 saatte ulasıp yarı omru 36 saattır.. kullanımın dogru canım.. hala kahve gelıo mu?

antibıotık gıbı değiller sabah ogle aksam alınabılır, hatta çalışan bayanların bazılarında oğlen dozu aksam alınabılıo sabah 1 aksam 2 seklınde.. max. etkıye 2 saatte ulasıp yarı omru 36 saattır.. kullanımın dogru canım.. hala kahve gelıo mu?

rimelcim çok sagollllll 8 saatte bır aldığım ılacı sabah oglen aksam tok almaya başladım ve
buraya yazdıktan sonra 3,5 haftadır gelen kahveler kesılmeye başladı

oley beaaaa

ama bı sıtede okudum pek bı etkısı yok bu ılacın yazıo anlamadım
artık neye ınanıcagımızı sasırmış durumdayız..
Allah saglk versın herseyın başı o..

cok teşekkür ederım tekrardan cvpların ıcın :54:

rimelcim çok sagollllll 8 saatte bır aldığım ılacı sabah oglen aksam tok almaya başladım ve
buraya yazdıktan sonra 3,5 haftadır gelen kahveler kesılmeye başladı

oley beaaaa

ama bı sıtede okudum pek bı etkısı yok bu ılacın yazıo anlamadım
artık neye ınanıcagımızı sasırmış durumdayız..
Allah saglk versın herseyın başı o..

cok teşekkür ederım tekrardan cvpların ıcın :54:

geçmiş olsun, bi daha gelip huzur kaçırmazlar inşallah.. bu ilacın şöyle bi etkisi war, progesteron eksıklıgınden olusan kanamalarda işe yarıo, ama başka türlü genetık bozukluktan kaynaklanan düşüklerde işe yaramıo.. bende ilk iğnemden sonra dr. nasıl diye sordugunda azaldı dedıgımde bi iğne daha oldum o gün 2 gün sonrada tamamen kesildi, şimdi de tedbir amaçlı sanırım haftada 1 devam edıorum 2 iğnem daha kaldı.. işe yarıoki kesiliyo kanama..

valla ben progestanı düşük tehlikem olduğu için kullanıyordum hatta bi ara bıraktım sonra kanamam olunca tekrar başlattı doktor ama progestanı kullandığım zaman ertesi gün kahverengi lekelenmem oluyordu bende bıraktım denemek için 5 gündür falan kullanmıyorum lekelenmem geçti böyle bi durumu yaşayan varmı aranızda

geçmiş olsun, bi daha gelip huzur kaçırmazlar inşallah.. bu ilacın şöyle bi etkisi war, progesteron eksıklıgınden olusan kanamalarda işe yarıo, ama başka türlü genetık bozukluktan kaynaklanan düşüklerde işe yaramıo.. bende ilk iğnemden sonra dr. nasıl diye sordugunda azaldı dedıgımde bi iğne daha oldum o gün 2 gün sonrada tamamen kesildi, şimdi de tedbir amaçlı sanırım haftada 1 devam edıorum 2 iğnem daha kaldı.. işe yarıoki kesiliyo kanama..

rimelcim.. lekelenmem devam edıyor yaa offssss
ya bnm durumuma baktı ıkı dr bısey yok
ben sağlıklıyım bebek sağlıklı rahım boyu fln hersey ıyı yanı normal
düşük tehlıkemde gozukmuo neden kanama oldu ben anlamadım ztn ve bu lekelenmeler kz bazen cok sıvı geliyor
neden oluyor cozemedım..
cok streslı bır donem gecırdım ondan mı aceppp :44:
bende iki tane iğne yedim cok agrı acı bırsey yaaa hafta da bır vurdurdum..
:13:

Arkadaslar ben bundan uc gun oncesıne kadar progestan kapsulu vajinal yoldan kullanıyordum.daha sonra vajına gırısınde sert et parçası hıssettıgımde dr umu aradım ve durumumu anlattım.o da kapsullerın tortusu olabılecegını ve kapsullerı bırakmamı soyledı.ama az once bakayım dedıgım de aynı sert parçayı hıssettım.sankı vajınayı kapatmış gıbı.bu konu hakkında bır bılgınız var mı.canım cok sıkıldı

Arkadaslar benimde adetlerim hap ile korunmayi biraktiktan sonra cok duzensiz olmaya basladi(hap kullanmadan once cok duzenliydi). Korkmustum bu duzensizlikten,bikeresinde bi 3 ay olmayinca doktora gittim. Progestan verdi duzenlemesi icin ve cocuk istiyoruz.. Günde 1 tane 10 mg lik progestan aldim. 10 tne kullandim bitti ve su an 15 gun oldu adet olmayi bekliyorum ama hala olmadi...Hayirlisi bakalim...

Ve sunu demek istiyorum,doktorum adet olma hapi kullandiktan sonra 2 hafta surebilir demisti...Bu yuzden 2 gun daha bekliyip test yapicam...Ama adet olacakmis gibi hafiften agri hissediyorum bilmiyorum, yorgunlukta var,uykuda cok var...ama bunlar hep hapin etkisidir diye dusunuyorum...bide orucum tabi...

Diyecegim 2 haftadir adet olma suresi hapi kullandiktan sonra,bazilari hap biterbitmez 2 gun sonra test yapmis,onlarda test sonucu nasil cikmis merak ettim ? :) Cok fazla ustunuze yuklenmeyin,fazla test fazla hayal kirikligi iyi degil...

bende vajınal yolla kullnıyorum. akıntım cok oldugu ıcın gunde 2 tane kullanıyorum. erken dogum olmasın dıye. ama faydasını gordum cok sukur.

Back
X