• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Progestan kullananlar

selam kızlar.. hafif kanamam olduğu için doktor sabah akşam progestan içmemi söyledi. fakat ben bu ilacı içtikten sonra 3 saat içinde sersemlik başlıyor. yani aynı sarhoşlar gibi oluyorum başım dönüyor. yaklaşık yarın saat sürüp geçiyor. fakat yan etkilerinde de baş dönmesi olursa ilacın kullanımına ara verin yazıyor.. benim yaşadığımı yaşayan var mı ? ben şimdi ne yapmalıyım..

Ayni etkileri bende de yapiyor ve benim daha uzun sürüyor bütün günüm kabus gibi geçiyor. Doktor bana demisti dönme yapacağını korkulcak bişey yok cnm

Ayni etkileri bende de yapiyor ve benim daha uzun sürüyor bütün günüm kabus gibi geçiyor. Doktor bana demisti dönme yapacağını korkulcak bişey yok cnm

hmmm.. dün doktorumu aradım ben de sormak için, kendisinin hastası varmış da hemşireyle konuştum. eğer öyle yapıyorsa fitil olarak kullan dedi ben de dün geve öyle kullandım..

hmmm.. dün doktorumu aradım ben de sormak için, kendisinin hastası varmış da hemşireyle konuştum. eğer öyle yapıyorsa fitil olarak kullan dedi ben de dün geve öyle kullandım..
Öyle kullanmaktan da nefret ediyorum ben bu ilactan cok nefret ettim yaaaa.gunde 2 kere birde dayanamicam artik

Öyle kullanmaktan da nefret ediyorum ben bu ilactan cok nefret ettim yaaaa.gunde 2 kere birde dayanamicam artik

bana öyle pek bi yan etkisi yok :/ şimdilik iyi gidiyor zaten 2 gündür kullanıyorum.. ne kadar kullanacağım onu da bilmiyorum gerçi kanama kesildi ama 1 hafta sonra gidicem bakalım doktor ne diyecek.. sen ne kadar kullanacaksın ki? riskin mi var benim gibi?

bana öyle pek bi yan etkisi yok :/ şimdilik iyi gidiyor zaten 2 gündür kullanıyorum.. ne kadar kullanacağım onu da bilmiyorum gerçi kanama kesildi ama 1 hafta sonra gidicem bakalım doktor ne diyecek.. sen ne kadar kullanacaksın ki? riskin mi var benim gibi?
Benim kanamam vs yok bebegim asagida her ihtimale karşın verdi ilaci.seviniyordum bitti diye bir kutu daha kullanicam malesef.ben 2 hafta sonra gidicem insallah yukari cikarda rahatlarim.allah yardimcimiz olsun

Benim kanamam vs yok bebegim asagida her ihtimale karşın verdi ilaci.seviniyordum bitti diye bir kutu daha kullanicam malesef.ben 2 hafta sonra gidicem insallah yukari cikarda rahatlarim.allah yardimcimiz olsun

hmmm anladım.. evet Allah yardımcımız olsun sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :)

Merhabalar...

Baş dönmesi yaşamamak için lütfen bolca ama bolca suyla içiniz progestan hapınızı. Benim doktorum öyle söylemişti, ben hep öyle içtim, bi gün suyu biraz az kaçırmışım başım döndü azıcık, hemen suyu çoğalttım o anda...
Ben günde 3 kez 2'şer adet yutuyorum bir de düşünün yani, ama maşallah hiç baş dönmesi yaşamıyorum, tavsiye ederim
:13:

Merhabalar...

Baş dönmesi yaşamamak için lütfen bolca ama bolca suyla içiniz progestan hapınızı. Benim doktorum öyle söylemişti, ben hep öyle içtim, bi gün suyu biraz az kaçırmışım başım döndü azıcık, hemen suyu çoğalttım o anda...
Ben günde 3 kez 2'şer adet yutuyorum bir de düşünün yani, ama maşallah hiç baş dönmesi yaşamıyorum, tavsiye ederim
:13:

bende de baş dönmesi yapınca vajinal yoldan kullanmaya başladım şimdi hiçbir yan etkisi kalmadı :))

kızla birşey sorucam adetlerim düzensizdi ve bebek istediğimi söyleyince dr progestan verdi günde 2 tane 15 gün içip bırakıcam 11 gündür içiyorum ve göğüslerim inanılmaz ağrıyor sizde de yaşattı mı böyle bir şey gerdanımdan itibaren başlayan bir göğüs ağrısı daha önce böyle hiç olmamıştım aranızda böyle bir ağrı yaşayan var mı

kızlar merhaba bende yaklaşık 5 haftalık hamileyim hafifi lekelenme olduğu için doktor progestan verdi bugün akşam başlıcam kullanmaya sabah akşam 1 tane ağız yoluyla al dedi. haftaya tekrar kontrole gidicem . yan etkileri var dedi doktor sizlerden de bakıyorum baş dönmesi sersemlik yapıyormuş çalışıyorum öğretmenim sizce rapor falan mı alayım o kadar rahatsız edici mi yan etkileri.

kızla birşey sorucam adetlerim düzensizdi ve bebek istediğimi söyleyince dr progestan verdi günde 2 tane 15 gün içip bırakıcam 11 gündür içiyorum ve göğüslerim inanılmaz ağrıyor sizde de yaşattı mı böyle bir şey gerdanımdan itibaren başlayan bir göğüs ağrısı daha önce böyle hiç olmamıştım aranızda böyle bir ağrı yaşayan var mı

progestan adet mi düzenlermiş ilk kez duydum !:44:

kızlar merhaba bende yaklaşık 5 haftalık hamileyim hafifi lekelenme olduğu için doktor progestan verdi bugün akşam başlıcam kullanmaya sabah akşam 1 tane ağız yoluyla al dedi. haftaya tekrar kontrole gidicem . yan etkileri var dedi doktor sizlerden de bakıyorum baş dönmesi sersemlik yapıyormuş çalışıyorum öğretmenim sizce rapor falan mı alayım o kadar rahatsız edici mi yan etkileri.

bende kullanmıştım hatta bende öğretmenim biraz rahatsız ediyordu açıkçası sandalyede bile oturamayıp yere kendimi bıraktığımı hatırlıyorum. sonra 10 gün rapor aldım evde geçirdim bi süre. bence imkanın varsa al rapor. ben kaybettim bebeğimi ama progestan da fayda olamadı Allah sizlere yaşatmasın.bana da bi daha göstermesin inşallah.çok çok iyi bakın kendinize :(

progestan adet mi düzenlermiş ilk kez duydum !:44:[/QUOTE
ben düzensiz adet şikayetim 1 yıldır mevcut 6 cycloprognova diye birilaç kullandım ama düzelmedi
dr değiştirdim bu doktorum bebek isteyip istemediğimi sordu bende istediğimi söyleyince bu ilacı verdi.Henüz bebeğim yok bakalım zaman ne gösterecek
Rabbim herkese istediğini hakkında hayırlı olanından verir inşallah

kızlar lekelenmem olduğu için doktora gitmiştim kesenin etrafında kan gördüğü için progestan verdi. 2 gündürilacı kullanıyorum lekelenme kesildi sizce kesenin etrafındaki kanda temizlenmiş midir. haftaya gidicem doktora kontrole ama dayanamıyorum.

bende kullandım bu ilacı 6 haftalık hamileydim ve daha 2 gün önce kahverengi bir akıntım oldu doktorum düşük tehlikesi olabilir dedi dinlenmemi ve ilaçlarımı içmemi söyledi hemen ilaçlarımı aldım içtim uzandım 1 saat sonra kanamam oldu acile kaldırıldım ve 1 gece hastanede yatırıldıktan sonra ertesi gün bebegimi kürtaj yoluyla aldılar :( acaba ilacın bir yan etkisi olabilirmi ?

bende ilacın yan etkisi olduğundan korkuyodum canm ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı doktor vermişti yinede düşük yaptım şu an yine hamileyim allaha şükür doktora önceki gebeliğimin düşük olduğunu söyledim ilacı tekrar yazdı yinede içimde bi korku var ve düşük yapanlara önerim test yaptırsınlar sebebini araştırsınlar ben doktorumun önerisiyle yaptırdım sonuçları pazartesi alıcam şekeri olan enfeksiyonu olan bile düşük yapabiliyomuş . ilaç bendede sersemlik baş dönmesi uyku hali yapıyo ve doktorunuzu iyi seçin ben ilk hamilelğimde gittiğim doktor yüzünden düşük yaptığımı düşünüyorum çünkü keseyi göremediğini söyledi ve bana hiç bi şeklde ilaç yazmadı şu an folik asit kullanıyorum hamile kalmadan önce başladım onun sayesinde hamile kaldığımı düşünüyorum kanınızı felan ölçtürün ben kan verdikten ertesi gün düşük yaptım çünkü takviye ilaç kullanmıyodum ve 42 kiloyum birde yumurtlama günlerinizi takip edib gerçekten işe yarıyo rabbim herkeze sağlıklı bebişler nasip etsin onların acısıyla sınamasın..

bende de lekelenme vardı doktor bu ilacı verdi.. üç gün kullandım sonra lekelenme bitince kestim sizce birşey olur mu?

Kızlarrr bizde tüp bebek tedavsi sürecindeyiz şu gnlerde. yumurta toplama şlemi oldu, sonrasında doktor günde 1 progestan iğne , günde 3 kere 2'şer tane progestan kapsülü vajinal olarak kullanmamı söyledi. ama kapsülleri vajinall olarak kullandığımda bir süre sonra iç çamaşırımda ilacın birazı kremsi şeklinde çıktığını görüyorum. acaba yapamıyor muyum, iyice itiyormusunuz sizzz yaaa:52::52::52::52::52::52::52: hemşire bir kısım çıkabilir, içinde kalan yeter dedi ama miktar olarak çıkan bir kısmı mı yoksa çoğu mu, bilemedimmm ki:44::44::44::44::44:

Kızlarrr bizde tüp bebek tedavsi sürecindeyiz şu gnlerde. yumurta toplama şlemi oldu, sonrasında doktor günde 1 progestan iğne , günde 3 kere 2'şer tane progestan kapsülü vajinal olarak kullanmamı söyledi. ama kapsülleri vajinall olarak kullandığımda bir süre sonra iç çamaşırımda ilacın birazı kremsi şeklinde çıktığını görüyorum. acaba yapamıyor muyum, iyice itiyormusunuz sizzz yaaa:52::52::52::52::52::52::52: hemşire bir kısım çıkabilir, içinde kalan yeter dedi ama miktar olarak çıkan bir kısmı mı yoksa çoğu mu, bilemedimmm ki:44::44::44::44::44:

Ben günde iki kere 200 mg birer kapsül koyuyorum.Bir süre sonra fazladı çıkıyor zaten dış beyaz kısmı hiç emilmiyor ilacı içinde,vajinal ilaçlarda akıntıya bir miktar ilaç hep geliyor zaten.Ben mümkün olduğunca geri itiyorum ilacı.

Ben günde iki kere 200 mg birer kapsül koyuyorum.Bir süre sonra fazladı çıkıyor zaten dış beyaz kısmı hiç emilmiyor ilacı içinde,vajinal ilaçlarda akıntıya bir miktar ilaç hep geliyor zaten.Ben mümkün olduğunca geri itiyorum ilacı.

Evet evet kapsülün kabuğu emilmiyor zate ,cikiyor erimiş şekilde,neyse demek bende olmuyormuş böyle dışarı çıkması ,normal demek :34:

Back
X