• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Progestan kullananlar

Dun aksam basladim progestana bas dönmesi yapti acayipp... hemen uyudum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende progestani ilk gittiğim doktor verdiği için kullandım ...hiç açıklama yapmadan ilacı verip yolladı kanamam falanda yoktu... Ikinci doktoruma bu ilacı kullandigimi söyledim neden bu ilacı kullanıyorsun hiç gerek Yok deyip kullanmayı bıraktirdi... Vajinadan baya ileri ittirince çıkmıyor bi müddette yatmak gerekli ilaç geri gelmesin diye

kızlar bende kullanıyorum 8 gündür ya acayip halsizlik uyusukluk yaptı uykumgelyo hep bide acayip ates basmalarım var bu ates basmalarıbeni mahvetti sizinde böylemi oldu

kızlar bende kullanıyorum 8 gündür ya acayip halsizlik uyusukluk yaptı uykumgelyo hep bide acayip ates basmalarım var bu ates basmalarıbeni mahvetti sizinde böylemi oldu
maalesef bende de cok ateş basmasi yapti.menopoza giren kadınlar gibi elim ayagim yaniyo:52:ayrıca bas dönmesi ve uyku yapiyor ama mecbur katlaniyoruz.ben mümkün olduğu kadar aksam aliyorum.gündüz dozumuda öğlen aliyorum bi güzel öğle uykumu aliyrm sonrada..:52::52:

maalesef bende de cok ateş basmasi yapti.menopoza giren kadınlar gibi elim ayagim yaniyo:52:ayrıca bas dönmesi ve uyku yapiyor ama mecbur katlaniyoruz.ben mümkün olduğu kadar aksam aliyorum.gündüz dozumuda öğlen aliyorum bi güzel öğle uykumu aliyrm sonrada..:52::52:

aynen canım mahvetti bu ilaç beni sarhos gibi gezyom valla.:53::53::53:o ates basmaları cok kötü

kızlar bu ilacı kullandıktan kac gün sonra adet olurum.bugün bitti hapım:26:

Onceki hamileligimde jelini kullanmistim bende.hic hos degildi.bir sure sonra vajinadan tortu gibi geri geliyor.o gebeligim dusukle sonlandi.bu defa kanamam falan yok cok sukur ama dr yinede progynex isminde igne verdi.15 gun olucam.insallah bu defa hersey yolunda gider.

2 dolu kutu progestan kullandım ve 7 düşük önleyici iğne, Allahın izni le hiçbir şey olmuyor bebeklerimize. Progestanın ilk kutusunu inatla ağızdan kullanmadım ama doğru ağızdan kullanmak. Ağızdan kullanmadığım progestan renkli yada renksiz akıntı olarak geri geliyor, renksiz su olarak geldiğinde suyum geldi diye çok korkup doktoruma koşmuştuk, çok şükür su değil progestanmış.

merhaba herkese...sizlere bir sorum olacak ben bu ilacı bu ay ilk kez kullandım ilacın bittiği günden 5 gün filan sonra kahverengi lekelenmem oldu.ertesi gün biraz daha fazla ve koyu kırmızı-kahve arası bugün de yine öyle yani üç gündür bir türlü adet olamadım normalde böyle olmazdı olursa tam olurdu.sizde böyle birşey oldu mu? ilacın etkisi mi yoksa hamile olabilir miyim? birde az da olsa adet sancısı çekerdim her ay ilk defa sancım yok ama onun yerine dün sağ kasığımda gün boyu ağrı oldu.özellikle adet kanaması hakkında yorumlarınızı bekliyorum..

Ciddiye alinmayacak kadar bir kac damlalik bir kanamadan sonra doktor gunde iki kez almami onerdi. Yan etkileri fazla fazla etkisini gosterdiginden ben kafama gore dozunu gunde bire indirdim. 10 gun kullan kontrole gel dedi doktor bu 10 gunun 2 gunu zaten hic kullanmadim. Dun gittigimde ihtiyac kalmadigini ve birakmami soyledi, biraktim :)

Bende kullanıyorum daha kese bile gorunmedi cok yeni ama lekelenmem oldu sabah akşam vajinal kullanıyorum yan etki gormedim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar bu ilacdan sonra uzaniyormysunuz bugün yeni basladimda fitil olarak kullanacakmisim doktor öyle dedi 13haftalik hamileyim

Ben yutuyorum bende aşırı Uyku yapiyor gunde bir gece yatarken aliyorum ayrica zorla yutuyorum gıcık birşey 10 haftalık hamileyim fena geçiyor

Kizlar mrb.bnde 6haftalik hamileyim catlatma ignesiyle hamile kaldigim icjn doktor progestan verdi onlem amacli.fakat eczaneye gittigimde eczaci progestani aspirinle kullanmam gerektigini yoksa damar tikanikligina yol acacagini soyledi.hmn doktoru aradi gerekli gorseydim verirdim dedi aklim karisti ilk hamileligim telaslaniyorum.siz nasil kullaniyorsuz progestani tek mi?

Kizlar mrb.bnde 6haftalik hamileyim catlatma ignesiyle hamile kaldigim icjn doktor progestan verdi onlem amacli.fakat eczaneye gittigimde eczaci progestani aspirinle kullanmam gerektigini yoksa damar tikanikligina yol acacagini soyledi.hmn doktoru aradi gerekli gorseydim verirdim dedi aklim karisti ilk hamileligim telaslaniyorum.siz nasil kullaniyorsuz progestani tek mi?

Arkadaşlar son reglim 5 mart dün Dr a gittim kalp atışı 120 çıkti.Dr um 150 olmaliydi dedu%80 geç yumurtlama dedi ama progeston verdi düşük tehlikesi için enduşeliyim çok

kızlar bnm gecen pazar (8+1 de)çok hafif 5-10 damla pembe akıntım oldu,salı günü (8+3 te)dr.a gittim,ultrasonda hersey iyi gidiyo dedi ama önlem amaçlı progestan verdi.ben ilaç içme özürlü biri olarak ilacı sadece perş. ve cuma 1 er doz aldım..sizce yanlış mı yapıyorum? ilacı unutuyorum,içemiyorum sizce bişe olur mu?bugün 9+1 oldum inşallah sağlıkla tamamlarız süreci..

Kizlar gecen hafta lekelenmem oldu zaten fitil olarak progestani kullaniyodum gunde uc kere simdi devam ediyoruz fitile ama birsey sormak istiyorum .afedersiniz buyuk tuvaletime cikinca fitilin erimis hali geri geliyo.sadce uvalete cikarsam oluyo bu hafif krem rengi gibi bi renkle krem kivaminda peceteye geliyo

Kizlar gecen hafta lekelenmem oldu zaten fitil olarak progestani kullaniyodum gunde uc kere simdi devam ediyoruz fitile ama birsey sormak istiyorum .afedersiniz buyuk tuvaletime cikinca fitilin erimis hali geri geliyo.sadce uvalete cikarsam oluyo bu hafif krem rengi gibi bi renkle krem kivaminda peceteye geliyo

canım vajinaya fitil yapacaksın sen. Makata degıl...

Back
X